Bulundugumuz yerde hepimiz neredeyse esit sartlarda opere edilmis/edilecek kisileriz, meslek yaristirmiyoruz, liyâkat sahibi bireyler olarak ergen tavirlardan uzak, mesleğimizi oyle ya da boyle icra edelim yeter... 'Bence'lerimin ayagi yere iyi basar merak buyurmayin, işe erken baslamanizin sikintilarini elbette bize yansitabilirsiniz ne de olsa haldaş olarak hem halden anlarız hem de sizin kadar meslekî acidan duyarli degiliz ya, pasalar gibi yattik dinleniyoruz nasilsa iyilesme yoluna girmis insanlar olarak surekli 'aman girmeyelim' dedigim stresin bahcesine sokacak degiliz kendimizi, elbette gereksiz laf dalasini bicakla keser gibi kesecegiz, ortam musait degil cunku, kimseyi germe hakkimiz yok... konusasiniz varsa konusun, ben kendi adima kestim sadece, sizi de ciddiye alip okumam ve cevaplamam olur biter!Ajite affederseniz hic tanımadigim kişilere ajite yapayim? Siz kimsiniz ki medet umayım? Asla böyle bir niyetim yok,siz calisyorsunuz ben çalışyorum diye birşey aklımdan bile geçmedi geçmez... neyse şükür ki psikolog olarak "bence" diye baslayan cumleler kurmaya baslamışsınız ... Konu kapanmıştır dediyseniz yapacak birsey yok . Mecbur patron sizsiniz. Biz uymaliyiz... geçmiş olsun hepimize. Elhamdülillah kendi doktorumdan da , su ana kadar durumumdan memnumum, okuduklarıma istinaden bu kaniya vardım hepsi bu