Her yigidin bir yogurt yeyis tarzi var, benim doktorum docent vardir bir bildigi israrla kullanacaksın dedigine gore... sizin yolunda giden her seyiniz icin sevindim, aklinizi karistiran kismi icin de belki henuz konusmak erkendir, bekleyip gormek lazım. Ayrica tebrik ederim masaallah hem calistiniz hem iyilesme yolunda emek verdiniz, ben paso yatiyorum utandim halimdenÇok gecmis olsunpanik yapmayin ...hani bende bahsetmiştim ya ufak tefek damla damla sarı akinti , gayet normalmiş. Açılma da yokmus. Bugün 19.gün sanırım. Ya da 20 .gün... bir hafta da çalıştım hesap edin. Bu harekete ragmen ben açmadıysam kimse acamaz benim şu an sikinti dikis yerinde degil iki yan ortalara dogru çok hafif kay görüntüsü. Potluk değil ama canımı sıktı. Doktorum geçeceğini söylüyor. Görüntü azaldı ama umarım geçer. Kremler için erken mi davrandı doktorlar acaba size bayanlar ? Benimki israrla hala tek bir krem vermiyor
Antihistaminic mi kullansaniz acepBende çok kaşıntı oluyor ,çok sinir bozucu uyutmuyor gece
Ay inşallah,bende son hazirliklarimi yapiyorum malum yarın sabah uçağım var, çok heyecanlıyım aklıma getirip sitres yapmamaya çalışıyorum, şimdilik oyle gecistiriyorum, bakalım bu sereci nasıl atlaticamKizlar galiba iyilesiyoruz, sesimiz az cikiyor o yuzdenhadi Beyza1717 sizin de kurtulusunuzu, felaha ermenizi bekliyoruz
Merhaba yeni üyeyim ve benim ilk mesajım bana da 27 Mart için randevu verildi Ankara Gazi hastanesinde karın germe umarım güzel geçer sizinki de güzel geçer inşallah geçmiş olsun sonuca haberdar ederseniz seviniriz buradanAy inşallah,bende son hazirliklarimi yapiyorum malum yarın sabah uçağım var, çok heyecanlıyım aklıma getirip sitres yapmamaya çalışıyorum, şimdilik oyle gecistiriyorum, bakalım bu sereci nasıl atlaticambu arada çantamı hazirladim, eksik biseyim yoktur inşallah,tekrar bana illaki yaninda mutlaka olsun dediginiz bir şey var mi?
Çok geçmiş olsunHmmmm yine dönüp dolaşıp herkesin iyileşme sürecinin farklı olduğunu görüyoruz.Allah şifa versin hepimize .Napalım biraz daha dinlenip toparlanıcaz inşallah .Sevgiler
aynen öyle güzel mesajları okuyunca umutlanıyorum rücü olanlarını okuyunca da bir korkuya kapılıyoruz her şeyin güzel gitmesi dilekleriyleBöyle şeyler okuyunca da, direk insan bir telaş havasında oluyorya benim içinde hersey yolunda gitmezde diye
Güzel yapmışlar da peki bu hafta nasıl iyileşecek çok zorlanacak çok acılar çekecek her operasyon farklı günlerde farklı zamanlarda yapılmalı benceBir Azeri doktorun sayfasından aldım fotoyu. Adamlar tek seferde her yeri yapmışlar
Lutfen stresten uzak duralim, valize tek almayacaginiz sey stresAy inşallah,bende son hazirliklarimi yapiyorum malum yarın sabah uçağım var, çok heyecanlıyım aklıma getirip sitres yapmamaya çalışıyorum, şimdilik oyle gecistiriyorum, bakalım bu sereci nasıl atlaticambu arada çantamı hazirladim, eksik biseyim yoktur inşallah,tekrar bana illaki yaninda mutlaka olsun dediginiz bir şey var mi?
Eksik olmayinLutfen stresten uzak duralim, valize tek almayacaginiz sey stresonun disinda daha once de yazdim gecelik pijama bile giymedim tek sabahlik, corap, ic camasiri yetti zira korselisiniz, ve drenlerle zor yeterince fazlalik istemiyor insan uzerinde... bence her sey yolunda gidecek, dua destekli bir operasyon olacaksiniz
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,merak etmeyin ahdim vardi,burdan her sorulan soruya sağlığım elverdikce tek tek cevap vericem diye zira,bu süreçte burda bir iki kişi dışında doğru düzgün muhatap alınmadık, biliyorum neler hissettiginizi, inşallah sağ salim çıkarsam her konuda bilgilendiririm endişeniz olmasin!Merhaba yeni üyeyim ve benim ilk mesajım bana da 27 Mart için randevu verildi Ankara Gazi hastanesinde karın germe umarım güzel geçer sizinki de güzel geçer inşallah geçmiş olsun sonuca haberdar ederseniz seviniriz buradan
Taksiye bineceksiniz uzerinizdeki mont kâfi gelir bence kalin esofman takimi da yeterlidir, rahat bir sey olmasi acisindan. Elbise genisse faydalidir zira içinizde korseniz olacak. Cok sey almayin yuk etmeyin desem de bi aksilik cikar da giysisiz kalirsaniz da uzulurum sonra, bilemedim inanin... benim evim ile hastane arasi belki 7km, taksiyle 20dk filandi o yuzden dert etmedim hicbir seyi...Eksik olmayin,yanima bir gecelik,bir pijama takimi, çorap, çamaşır,terlik, ben birde hastaneden çıkarken rahat olması açısından tiriko bir elbise götürmeyi planlıyorum,acaba eşofman altımı gotursem malûm Ankara'nın soğuğu...o az dediğim şeyler bille gülle gibi oldu nasıl taşıyacaksam, ameliyat sonrası o çantayı sanki tatile gidiyorum,o da lazım olur,dur buda olsun
Hosgeldiniz. Simdiden basarili bir operasyon diliyorum. Yorumlari okuyup endisenizi arttirmadan iyi gececegine inanarak karariniza teslim olun. Korkulacak bir sey yok.Merhaba yeni üyeyim ve benim ilk mesajım bana da 27 Mart için randevu verildi Ankara Gazi hastanesinde karın germe umarım güzel geçer sizinki de güzel geçer inşallah geçmiş olsun sonuca haberdar ederseniz seviniriz buradan
Evet ,ne olur ne olmaz diye bir as,bir yedek aldim, herşeyiTaksiye bineceksiniz uzerinizdeki mont kâfi gelir bence kalin esofman takimi da yeterlidir, rahat bir sey olmasi acisindan. Elbise genisse faydalidir zira içinizde korseniz olacak. Cok sey almayin yuk etmeyin desem de bi aksilik cikar da giysisiz kalirsaniz da uzulurum sonra, bilemedim inanin... benim evim ile hastane arasi belki 7km, taksiyle 20dk filandi o yuzden dert etmedim hicbir seyi...
Ben cok inaniyorum her seyin yolunda gidecegine, sizin de inanmaniz cok onemli... agriniz olunca hic cekinmeden soyleyin agri kesici versinler... dua elbette edecegimEvet ,ne olur ne olmaz diye bir as,bir yedek aldim, herşeyitedbirli olayım başka bir şehirde oylece kalakalmayayim evet taksiye binecegim elbise ile daha rahat ederim saniyorum, eğilip esofman giymekle uğraşmayayim. Sanırım artık hazırım,şimdi artık ihtiyacım olan tek şey güzel dualarınız
Ahh inşallahBen cok inaniyorum her seyin yolunda gidecegine, sizin de inanmaniz cok onemli... agriniz olunca hic cekinmeden soyleyin agri kesici versinler... dua elbette edecegimhayirli yolculuklar. Bizi iyi hâlinizden haberdar edin lutfen. Sevgiler. yakinda kozanizdan cikip guzel kanatli bir kelebek olacaksiniz
Estagfirullah, o guc sizin icinizde zaten vardi, sadece biz batery biraz bosalmis onu doldurmaniz yonunde inancinizi harekete geciriyoruz o kadar, eh 35-34-26 yaslarinda uc gence annelik yaptim size de yetisir o anneligin sicakligi evvelAllahAhh inşallah, nasıl moral oluyorsunuz, nasıl iyi hisettiriyorsunuz anlatamam iyi ki tanıdım sizi,anne sıcaklığınizi km öteden hissediyorum inanin bu motivasyon ile ben Allah'ın izniyle mis gibi girer çıkarım o operasyondan