Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet ,ne olur ne olmaz diye bir as,bir yedek aldim, herşeyi ☺ tedbirli olayım başka bir şehirde oylece kalakalmayayim☺ evet taksiye binecegim elbise ile daha rahat ederim saniyorum, eğilip esofman giymekle uğraşmayayim. Sanırım artık hazırım,şimdi artık ihtiyacım olan tek şey güzel dualarınız🤗
Ben de şehir dışında oldum . Çok az şey götürdüm ama onun bile yarısını kullanmadım . Tabi birşey lazım olurda bulamazsanız o daha sıkıntı . Ben dönüşte valizimi taşıyamadım . Çek çekli olması şart ama. Ben havaalanında kontrollerden geçerken bile etrafındakilerden yardım istedim . Kalın pijamaya gerek yok . Benimkiler biraz kalın geldi . Korse çamaşır derken üstüne pijama giyemedim . Ameliyat sonrası sadece Korselerle yattım ben de .Herşey çok güzel geçecek inşallah . Belki de bugüne kadar tembellik yapmaya fırsatınız olmadığı için yatamadığınız günlerin acısını çıkartacalsınız.Bir kaç sezon dizi ve film seyredip yatacaksınız . Bitti gitti inşallah . Dualarımız sizinle 💕💕

Sevgili Elakerem, bulunduğun şehirde olmanı öneriyorum ben de..
Neticede küçük bir operasyon değil ve kontrollerin olacak, asla arzu etmediğimiz halde beklenmedik komplikasyonlar da bir ihtimal, çocukların olduğunu da düşünürsek, en kolay bulunduğun şehirde olmak..

Ağrı konusuna gelince ; ben de sezeryan ile doğum yaptım acısını biliyorum:) ama tam karın germe ameliyatım sonrası ağrıkesici bile kullanmadım ben, hiç ağrım sızım olmadı.Sadece haliyle dikkatli yatıp kalkıyor, dikkatli hareket ediyorsun ve doktorunun belirlediği sürece eğik yürüyorsun tek sıkıntı buydu benim için:)
Korkma :KK66:
evet evet narin senin bünye bi gece yemek yerken yün çorap olsa eldiven olsa giyinecektin :KK48: puko nerde kesildi tam hatırlamıyorum dr si aklımda da :KK14: ben eski adı Beveyl hilis di altunzade de bu kapatıldı başka adla açıldı sonra bir eshetica kaldı orada da bişey yaptırım ben hahhah
Merhaba,
Sormak istedikleriniz olursa cevaplarız.Sizin de güzel haberlerinizi bekliyor olacağız inşallah
Devlet hastanesi olunca korkuyorum.
Merhaba,
Sormak istedikleriniz olursa cevaplarız.Sizin de güzel haberlerinizi bekliyor olacağız inşallah
Herkese Merhaba.. yarın ameliyatımın 2. Ayı olacak. benimle aynı dönemde ameliyat olan, ameliyat sürecinde tecrübelerini benimle paylaşan, yazışmasam bile paylaşımlarını okuduğum ve fotoğraflarını gördüğüm tüm arkadaşlardan sonra kafamda hem netleşen hemde netleşmeyen birtakım şeyler oldu. Sizlerden ricam uzun olacak ama okuyup fikirlerinizi benimle paylaşmanız.
Ameliyatının 4.,5. Veya 6. Ayı omasına rağmen hala karnında şişlikten yakınan veya benim gibi 2. Ayı olmasına rağmen ameliyattın 2. Haftasından beri değişmeyen karın şekli olanlar var.
Ben açıkçası @rubi ve @Meryem hane nin resimlerini gördükten sonra karnımın ödem olmadığını 6 ayda geçse dümdüz bir karnım olmayacağını anladım. Çünkü 2. Hafta yan çektiğim fotoğraflarıma baktığımda şimdiki halinden bir farkı olmadığını gördüm. Evet ödem iniyor ama şekil az çok aynı kalıyor. Tam şeklini alması 6 ay bir yıl deniyor ama ben nedense şişliğin tamemen ödeme bağlı olduğunu düşünmüyorum.
Ben şunu merak ediyorum. Ameliyattan uzun süre geçmesine rağmen ödemi olduğunu düşünen arkadaşlar ya da karnı hala istediği gibi olmayan arkadaşlar acaba iç dikişlerin(kas onarımı) iyileşme sürecinde zarar görmüş olduğunu düşünüyor mu? İç dikişler iyileşme sürecinde esniyor mu sizce? Öksürüken hapşururken zarar görmez demişlerdi buda bana dijişlerin ilk zamanlar bile olsa dayanıksız olmadığını düşündürtüyor.6 hafta yatılı yardımcı aldım bebeğime bakıp ev işleriyle ilgilenmesi için. Bebeğimide 6 hafta sonra kısa kısa kucağıma aldım. Aslına bakarsanız kasların zarar göreceği ciddi bir şey yapmadım.
Karnımı içe çekince harika görünüyor tam istediğim şeklini alıyor bırakınca tabiki eakisiyle kıyas olmaz ama şişik duruyor.
Ameliyattan bir ay sonra hala karnımı içe çekemiyordum taş gibiydi şimdi oldukça yumuşadı. Derimde öyle artık normal şeklini alıyor. Sizler karnınızı içe çekebiliyor musunuz?
Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. 3. Ayda kontrolüm olacak ozamana kadar kendi kendimi yemek istemiyorum
Ameliyat inizi devlet hastanesin
demi oldunuz.

Teşekkür ederim bugün 8. Gün avantajım hala hastanedeyim ekmek elden su gölden yataklar ayarlanabilir iyi hissediyorum eve gidince nasıl olacak bilmiyorum önceden neredeyse 70 derece eğik yürüyordum şimdi 20_30derece tam dik gezeceğim günleri 4 gözle bekliyorum
Merhaba ben yeni üyeyim gezinirken mesajınızı gördüm geçmiş olsun öncelikle 8 gün yaptığınızı söylemişsiniz hastanede devlet hastanesinde olacağım bir gün problem olursa da 2 gün yatıracak larını söylediler acaba siz 8 gün neden kaldınız hastanede

Merhaba ben yeni üyeyim gezinirken mesajınızı gördüm geçmiş olsun öncelikle 8 gün yaptığınızı söylemişsiniz hastanede devlet hastanesinde olacağım bir gün problem olursa da 2 gün yatıracak larını söylediler acaba siz 8 gün neden kaldınız hastanede
Endise etmeyin, oncelikle ozelde degil de devlet hastanesinde olmus arkadas, ozelde olabildigince erken cikartir doktor zira parayi o oder, devlet biraz daha arastirmacidir ve komplikasyon olusmus belli ki viral geniz akintisi ve oksuruk olunca, akcigerden suphe edilmis olmali... bazen pihti atabiliyor ya da operasyon oncesi viral(grip) bir durum yasamis nuksetmistir veya ameliyat sonrasi hastane ortamindan bir enfeksiyon kapma ihtimali gorulebilen vakalar ama sık degil, korkmayin. Arkadasin diger yorumlarini okuyunca ortaya cikiyor mevzu. Kotu gidebilen vakalardan daha cok ic ferahlatanlara yonelin lutfen, genellikle oyle olmuyor. Bir de ameliyat oncesi grip olmus kisilerden, kalabalik ortamlardan, tokalasip opusmekten uzak durun, ki hasta olmayin. Her sey yolunda gidecektir rahat olun.

Endise etmeyin, oncelikle ozelde degil de devlet hastanesinde olmus arkadas, ozelde olabildigince erken cikartir doktor zira parayi o oder, devlet biraz daha arastirmacidir ve komplikasyon olusmus belli ki viral geniz akintisi ve oksuruk olunca, akcigerden suphe edilmis olmali... bazen pihti atabiliyor ya da operasyon oncesi viral(grip) bir durum yasamis nuksetmistir veya ameliyat sonrasi hastane ortamindan bir enfeksiyon kapma ihtimali gorulebilen vakalar ama sık degil, korkmayin. Arkadasin diger yorumlarini okuyunca ortaya cikiyor mevzu. Kotu gidebilen vakalardan daha cok ic ferahlatanlara yonelin lutfen, genellikle oyle olmuyor. Bir de ameliyat oncesi grip olmus kisilerden, kalabalik ortamlardan, tokalasip opusmekten uzak durun, ki hasta olmayin. Her sey yolunda gidecektir rahat olun.
Teşekkür ederim aslında ben de en az 3 gün hastanede kalmak isterim rica etsem kabul ederler mi acaba evde çok güzel bak olamayacağımı düşünüyorum enfeksiyon riskinden dolayı bir de trenlerle eve gelmek zor olacak iki tane Diren

Merhabalar,öncelikle herkese geçmiş olsun🙏🏻 Uzun zamandır uzaktan takip ediyorum sizi geçen yıl yorum yazıp cevap alamadığım için sessiz takipçi olmayı seçtim ama bugün tekrar yazmaya karar verdim 25'inde karın germe+meme büyütme ameliyatı olcam şuan hazırlık sürecindeyim hastaneye ne götürmem doğru olur bilemedim önden düğmeli gecelik ekstra pijama takımı yeterli olur mu ? Buarada devlette olcağım biraz tedirginim umarım herşey yolunda gider bana da dua ederseniz sevinirim 😊

Teşekkür ederim aslında ben de en az 3 gün hastanede kalmak isterim rica etsem kabul ederler mi acaba evde çok güzel bak olamayacağımı düşünüyorum enfeksiyon riskinden dolayı bir de trenlerle eve gelmek zor olacak iki tane Diren
Dren sizin durumunuza bagli, liposuction olmayacaksaniz cok aktif olmaz, belki takmazlar bile. Bazen iki gunde bazen bes gunde cikar. Tek karin germe ise operasyon her sey cok daha kolay. Tercihlerimiz dogrultusunda doktor yatirmaz, durumunuza gore yatirir, ustelik salginlarin kol gezdigi yerler asil hastanelerdir mumkunse cok kalmayin.

Merhabalar,öncelikle herkese geçmiş olsun🙏🏻 Uzun zamandır uzaktan takip ediyorum sizi geçen yıl yorum yazıp cevap alamadığım için sessiz takipçi olmayı seçtim ama bugün tekrar yazmaya karar verdim 25'inde karın germe+meme büyütme ameliyatı olcam şuan hazırlık sürecindeyim hastaneye ne götürmem doğru olur bilemedim önden düğmeli gecelik ekstra pijama takımı yeterli olur mu ? Buarada devlette olcağım biraz tedirginim umarım herşey yolunda gider bana da dua ederseniz sevinirim 😊
Oncelikle lutfen tedirgin olmaktan vazgecin, kimyamizin en buyuk dusmani stres, cunku kaygiyla onu devreye sokarsak o da kendi hormonlarini salgiliyor ve bir kaos cikiyor ortaya iyilesme gecikiyor. Hic zor degil, cekilebilecek dozda agrilar tabi agri kesicilerin gucluyse. Devlet eger arastirma hastanesiyse cok daha iyidir. Kiyafet konusunu cok isledik zaten yorumlari takiptesiniz biz drenler yuzunden ne gecelik ne de pijama giydik, yururken sabahligi gecirdik ustumuze o kadar. Dua ederiz tabi. Rabbim kolay kilsin.🙏😇🥰

Çok şükür iyilesiyoruz ama nasıl gelin de sorun😒 . Kimsesiz, 10 gündür ise başlamış olmak da zor. 21 gün oldu. Liposcution dan mi bilemem ama hala odemlerim ve ağrılarım var. Özellikle belde. Daha erken olanlar , kilo kaybı ne zamana kadar sürer? Yeni ameliyat olanlara da Rabbim şifa versin ,yardim etsin... Docent ,prof ,özel.... Bence bu işler sans biraz

merhaba ben de 27 Mart'ta Ankara'da devlet hastanesinde olacağım siz hangi hastanede olacaksınız ne götürmem gerektiğini bilmiyorum sadece karın germe liposuction çok gerek yok ama yan taraflardan çok az alabiliriz dedi kasık üstünden

Merhaba,
Drenden çok korkuyorummesela benim görümcem oldu bu ameliyatı Özel hastanede sadece bir gün yattı ertesi gün direni çıkarttılar neden bizimdir enemies 6 gün kalıyor devlet hastanesinde onu merak ediyorum ben

Hanımlar merhaba merhaba sizlere de öyle oldu mu bana bir korku geldi her gece rüyalarıma rahat olmam gerek biliyorum ama ameliyat günüm yaklaştıkça stresim artıyor buradaki çok güzel yorumları okuyunca rahatlıyorum açıkçası birbirimize motivasyon vermeliyiz bol bol ah yandım ah ağrıdı ahsan cadı ölümden döndüm gibi cümleler bence olmamalı yazılmamalı herkes birbirine motivasyon vermeli sonucun güzel olacağını hayal ederek güzel düşünerek bu yola girmeliyiz bence ben de ameliyat sürecinden sonra inşallah burada sonucu paylaşmaya çalışacağım

Çok şükür iyilesiyoruz ama nasıl gelin de sorun😒 . Kimsesiz, 10 gündür ise başlamış olmak da zor. 21 gün oldu. Liposcution dan mi bilemem ama hala odemlerim ve ağrılarım var. Özellikle belde. Daha erken olanlar , kilo kaybı ne zamana kadar sürer? Yeni ameliyat olanlara da Rabbim şifa versin ,yardim etsin... Docent ,prof ,özel.... Bence bu işler sans biraz
Hayatta sans diye bir sey yok, o insanin kendisini avutma yalani!.. bilim her gun bir yenilik getirip sunarken, en iyi takipcisi de bilim adamidir. Onlarin bilime ayirdigi zamana sahit olsaydiniz boyle bir cumle kurmazdiniz. Esimle evlendigim zaman o Dahiliye asistanliginin son kertesindeydi, hocalarina teziyle son savunmasini yapip aldigi Dahiliye uzmanligi ardindan ikinci yan daldaki docentlik ve profesorlugunu aldiktan sonraki bes yila kadar surecin bizzat sahidiyim. Hicbir ozel yasamlari, eglence ve tatilleri yoktur. Butun gun hastaneden yorgun argin eve gelip ailesiyle sadece sofrada bir cift sohbet edip gece yatana kadar dunyadaki yenilikleri tercume edip takip eder ve surekli yurtici ve yurtdisi dergilere bolumuyle ilgili yayinlar yazar... bilime bu kadar yakin olan kisilerin emegine sadece şans demek onlarin ilmine haksizliktir. O yuzden ne diyorlarsa bilime dayandırdıkları bir nokta vardir mutlaka, hic de kucumseyemeyecegim takdir ettigim bir durum. Ozel hastaneyi sadece konfor acisindan tercih ederim, arastirma hastanelerini bilimsel olarak takdir ve tercih ederim sagligim icin. Gecmis olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
13 ocakda bende karin germe olacagim arkadaslar..soru sormak isteyen olursa severek cvplarim
Merhaba ben ankara'dayım devlet hastanesinde olacağım inşallah ameliyatı mı gün verildi bana da sizin ameliyatının nasıl geçti şu an nasılsınız siz ameliyatını nerede olduğunuz geçmiş olsun

Hanımlar merhaba merhaba sizlere de öyle oldu mu bana bir korku geldi her gece rüyalarıma rahat olmam gerek biliyorum ama ameliyat günüm yaklaştıkça stresim artıyor buradaki çok güzel yorumları okuyunca rahatlıyorum açıkçası birbirimize motivasyon vermeliyiz bol bol ah yandım ah ağrıdı ahsan cadı ölümden döndüm gibi cümleler bence olmamalı yazılmamalı herkes birbirine motivasyon vermeli sonucun güzel olacağını hayal ederek güzel düşünerek bu yola girmeliyiz bence ben de ameliyat sürecinden sonra inşallah burada sonucu paylaşmaya çalışacağım
Sevgili kardesim, bu hassasiyeti yasamaniz cok normal. Hic bilmediginiz, onceden deneyimlemediginiz bir uzvunuzdan kesi yapilacak endisenizde haklisiniz, fakat bu endise on yil once icin cidden cok yerindeydi ama simdi ciddi anlamda agri kesicilerle agri ve aci travmasina maruz kalmiyorsunuz. O yuzden lutfen henuz basiniza gelmemis bir sey icin kaygilanip strese girmeyin. Birakin onu o ameliyat gunune, olursa agriniz bunun caresi olarak doktorunuza rica edin hemen bertaraf edilir. Sakin olun oncelikle, bize bir sey olmadi insaallah size de olmayacak. Sevgiler 🙏🥰

Sevgili kardesim, bu hassasiyeti yasamaniz cok normal. Hic bilmediginiz, onceden deneyimlemediginiz bir uzvunuzdan kesi yapilacak endisenizde haklisiniz, fakat bu endise on yil once icin cidden cok yerindeydi ama simdi ciddi anlamda agri kesicilerle agri ve aci travmasina maruz kalmiyorsunuz. O yuzden lutfen henuz basiniza gelmemis bir sey icin kaygilanip strese girmeyin. Birakin onu o ameliyat gunune, olursa agriniz bunun caresi olarak doktorunuza rica edin hemen bertaraf edilir. Sakin olun oncelikle, bize bir sey olmadi insaallah size de olmayacak. Sevgiler 🙏🥰
Çok teşekkür ederim

X