Ya benim Contractubex jel surunce de benzer agrilarim oluyor nedenseDaha iyi sukur.
Çok tatlisinizYa benim Contractubex jel surunce de benzer agrilarim oluyor nedensedaha ilginci sezaryen kesi bolgesi bile bir yilda hisse kavusmustu fakat hem meme hem karin bolgesi inanilmaz hassas hicbir uyusukluk yok, acaba ondan midir nedir her krem suruste agri hissediyorum. Cok mu alakasiz bu soylemim onu da bilmiyorum bu arada Beyza1717 sizin operasyon gununuzu bekliyorum, bir zaman sonra buradaki uyeligimi sonlandiracagim sevgiler.
Super haber, zaten en cok o durumu nasil halledeceksiniz diye tedirgindim, bakin Allah yoluna koyuyor her seyi... eger hastaligi atlattiysaniz ameliyata kafa yormayin, ustesinden gelinmeyecek bir sey degil, demisti dersiniz. Rabbim kolay kilsinÇok tatlisinizvalla bende sabırsızlıkla bekliyorum haftaya salı tahlillerim yapilacak Allah kısmet ederse,ama heran vazgeçecek gibiyim,bir yanim korku endişe,bir yanimda gerek varmi ki onca acıya diye beynimi kemiriyor psikolojik olarak bitmiş durumdayim, biraz morale ihtiyacim var sanirim bu arada İstanbul da hemşirelik okuyan kuzenimin okulu tatilde oldugu için bana o refakat edicek,bu süreçte tek beni iyi hisettiren şey sanırım bu
Çok teşekkür ederimSuper haber, zaten en cok o durumu nasil halledeceksiniz diye tedirgindim, bakin Allah yoluna koyuyor her seyi... eger hastaligi atlattiysaniz ameliyata kafa yormayin, ustesinden gelinmeyecek bir sey degil, demisti dersiniz. Rabbim kolay kilsin
Lutfen hayatin akisi sizin aldiginiz kararlari etkilemesin zira bir omre ne cok mevsim sığıyor, kimi firtinali kimi meltemli, kim kara kis kimi ciceklenip meyveye durmus bahar... bugun ruhumuzu karartan, sorgulatan seyler dun de vardi, dunyanin her bir tarafi kan, gozyasi, savas, aclik ile inim inim inlemede... yani bu sorgulama ates gelip dibimize dayandiginda degil, uzaktayken de sorgulanmasi gerekenler. Elbette vazgecebilirsiniz hakli gerekcelerle ama iste insaniz cabuk gaflete dusup heva ve heveslerimizin de pesine dusebiliyoruz bazen. Karari siz vereceksiniz, ruhumuzu rahatsiz eden bedensel faktorler psikolojimizi de bunalima itince ya hayata kusuyoruz ya da ailenin tam ortasina kaos dusuruyoruz, pimi cekilmis bomba kadar tehlike arzediyor erteledigimiz her seyÇok teşekkür ederimevet hastalığım geçti, çok şükür daha iyiyim,ama ülkemizde o kadar olumsuz şeyler yaşanıyor ki, çok mu gerekli sanki senin güzel görünmek uğruna şu çaban!!! Diye ciddi gelgitler yaşıyorum, psikolojim alt üst olmuş durumda ...hatta dun geceden bu yana eşime hep aynı soruyu soruyorum, gerçekten bu operasyonlara ihtiyacim varmi? O da senin bedenin senin kararın,yillar sonra ne kadar pişmanım keşke olsaydim demeyeceksen... Diye bitiriyor konuşmayı,ben hepten karışıyorum Sizce?
Her zaman olduğu gibi yine muhteşem sinizLutfen hayatin akisi sizin aldiginiz kararlari etkilemesin zira bir omre ne cok mevsim sığıyor, kimi firtinali kimi meltemli, kim kara kis kimi ciceklenip meyveye durmus bahar... bugun ruhumuzu karartan, sorgulatan seyler dun de vardi, dunyanin her bir tarafi kan, gozyasi, savas, aclik ile inim inim inlemede... yani bu sorgulama ates gelip dibimize dayandiginda degil, uzaktayken de sorgulanmasi gerekenler. Elbette vazgecebilirsiniz hakli gerekcelerle ama iste insaniz cabuk gaflete dusup heva ve heveslerimizin de pesine dusebiliyoruz bazen. Karari siz vereceksiniz, ruhumuzu rahatsiz eden bedensel faktorler psikolojimizi de bunalima itince ya hayata kusuyoruz ya da ailenin tam ortasina kaos dusuruyoruz, pimi cekilmis bomba kadar tehlike arzediyor erteledigimiz her sey
Aslında ameliyat sonrası hiç ağrı çekmiyorsunuz.Beni sıkıntıya sokan sürekli yatmak zorunda olmak.Sabırlı olmak ve yan gelip yatmak lazım:) İnsan tedirgin oluyor sürekli.Yani ağrı olmasa da vücudun kendini toplaması zaman alıyor. Korkacak hiç bir şey yok .Çok teşekkür ederim❤ evet hastalığım geçti, çok şükür daha iyiyim,ama ülkemizde o kadar olumsuz şeyler yaşanıyor ki, çok mu gerekli sanki senin güzel görünmek uğruna şu çaban!!! Diye ciddi gelgitler yaşıyorum, psikolojim alt üst olmuş durumda...hatta dun geceden bu yana eşime hep aynı soruyu soruyorum, gerçekten bu operasyonlara ihtiyacim varmi? O da senin bedenin senin kararın,yillar sonra ne kadar pişmanım keşke olsaydim demeyeceksen... Diye bitiriyor konuşmayı,ben hepten karışıyorum Sizce?
Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaşmanız biz ameliyat olacaklar için çok faydalı oluyor,en azından, kendimizi aa bak bunlarda olabiliyormuş deyip bir nevi ön hazırlanma sureci oluyor,zira olabilecek yada yaşanabilecek her türlü şeye psikolojik anlamda hazırlanmış oluyoruz.Yatma kısmına gelince,sonunda istediğim vücuda kavuşacaksam varsın yatayim bir 30 güncükAslında ameliyat sonrası hiç ağrı çekmiyorsunuz.Beni sıkıntıya sokan sürekli yatmak zorunda olmak.Sabırlı olmak ve yan gelip yatmak lazım:) İnsan tedirgin oluyor sürekli.Yani ağrı olmasa da vücudun kendini toplaması zaman alıyor. Korkacak hiç bir şey yok .
Estagfirullah, siz neyi isteyip istemediginizi cok iyi biliyorsunuz ama bazen oyle bir kavsakta buluruz ki kendimizi nereye sapsak en iyisi olurun karari hakkinda bocalayabiliriz, bu bizim beşer tarafimiz, yanilgi, yengi ve yenilgi yanibasimizdadir ama bir de dostlar, yol gostericiler bunun icin vardir. Dedim ya insan, insanin yurdudur, sadece bir dokunus yaptim ruhunuza ❤Her zaman olduğu gibi yine muhteşem siniziyi ki sizin gibi bir hayat tecrübesi var muhatap bulabildiğim... Çok haklısınız, öncelikle kendi ruh sağlığım,ben iyi olmazsam etrafımdakilere iyilik taşıyamam Ne güzel bir motivasyonsunuz tekrar teşekkür ederim,iyiki bu inişli çıkışlı günlerimde buralarda siniz ki, belki de siz olmasanız çok istediğim, yıllardır hayalini kurup ucuna kadar geldiğim bir hayalden vazgeçicek, sonrasında ise deli gibi pişman olacaktım, iyi ki buradasınız,bu anlamada kendimi çok şanslı hissediyorum tekrar teşekkür ederim
Evet ya yatmanın da tadını çıkarmak lazım. Ameliyat sonrası güvensizlik hissi dışında hiç bir sorun yok aslında. Ben şimdi de ağır grip oldum .2 gündür gözümü açamıyorum ve sürekli hapşırıyorum.Buna rağmen ameliyat yerim ile ilgili sıkıntı yaşamıyorum.Bugün 21.günüm.Silikon bantlara başladım ve yara yerinin rengi hemen değişmeye başladı .Tabi benim de moralimi çok düzeltti bu durum. Gözlerim gripten davul gibi şiş ama ben mutluyum.Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaşmanız biz ameliyat olacaklar için çok faydalı oluyor,en azından, kendimizi aa bak bunlarda olabiliyormuş deyip bir nevi ön hazırlanma sureci oluyor,zira olabilecek yada yaşanabilecek her türlü şeye psikolojik anlamda hazırlanmış oluyoruz.Yatma kısmına gelince,sonunda istediğim vücuda kavuşacaksam varsın yatayim bir 30 güncük
Cok gecmis olsun sevgili Klodet, biraz direncimiz dusmus o kadar atlatiriz Allah'in izniyleEvet ya yatmanın da tadını çıkarmak lazım. Ameliyat sonrası güvensizlik hissi dışında hiç bir sorun yok aslında. Ben şimdi de ağır grip oldum .2 gündür gözümü açamıyorum ve sürekli hapşırıyorum.Buna rağmen ameliyat yerim ile ilgili sıkıntı yaşamıyorum.Bugün 21.günüm.Silikon bantlara başladım ve yara yerinin rengi hemen değişmeye başladı .Tabi benim de moralimi çok düzeltti bu durum. Gözlerim gripten davul gibi şiş ama ben mutluyum.
Genctir o, gencBir Azeri doktorun sayfasından aldım fotoyu. Adamlar tek seferde her yeri yapmışlar
Çok Teşekkür ederim.Çoğu gitti azı kaldıCok gecmis olsun sevgili Klodet, biraz direncimiz dusmus o kadar atlatiriz Allah'in izniylecinkolu redoxon boyle zamanlarin vazgecilmezidir ama elbette dogal beslenmeniz daha da sifalidir. Ehline akil vermeyelim yine de biz
Yani ben kombin ameliyat zormuş diyordum, millet neler yaptırıyorGenctir o, gencgaribim tam teslimiyetle yatmis ve tas bebek gibi olmus...
Mutlu gunlerimizi tokusturamasak da aklimiza gelir aglastiklarimizÇok Teşekkür ederim.Çoğu gitti azı kaldı
Aman dikkat edin kendinize
Sevgiler
Ben bu yasimda cok luks bir karar aldigim icin kendi ellerimden sıkıp, bir gul verip kutluyorum cesaretimiYani ben kombin ameliyat zormuş diyordum, millet neler yaptırıyor
Kendime eksi verdim ben de
Ne varmış yaşınızda en güzel yaşlarBen bu yasimda cok luks bir karar aldigim icin kendi ellerimden sıkıp, bir gul verip kutluyorum cesaretimi