- 16 Kasım 2019
- 207
- 218
Harikasiniz!!! Ve cesaretinizden dolayi bir kez daha tebrik ediyorum siziEmin misiniz, 58 bitmis, 59'dan gun almis biri ve estetik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasiniz!!! Ve cesaretinizden dolayi bir kez daha tebrik ediyorum siziEmin misiniz, 58 bitmis, 59'dan gun almis biri ve estetik
❤Harikasiniz!!! Ve cesaretinizden dolayi bir kez daha tebrik ediyorum sizi
Dr mdan hic memnun kalmadim yara izlerim genosledi skarlar olustu cok pismanimGecmistir her sıkıntı gibi
Böyle şeyler okuyunca da, direk insan bir telaş havasında oluyor ya benim içinde hersey yolunda gitmezde diyeDr mdan hic memnun kalmadim yara izlerim genosledi skarlar olustu cok pismanim
Hay Allah, gerci bizim de henuz isin basindayiz dikis izinden gectim enfekte olmasin da... cok gecmis olsun.Dr mdan hic memnun kalmadim yara izlerim genosledi skarlar olustu cok pismanim
Demoralize olmak yok, nasibimize ne duserse ona riza gosterecegiz. Aksiliklerin olma ihtimalini bilerek imza atiyoruz ameliyat oncesi.Böyle şeyler okuyunca da, direk insan bir telaş havasında oluyor ya benim içinde hersey yolunda gitmezde diye
Bence öyle ,bundan sonra kendiniz için ve nasıl mutlu olacaksınız o şekilde yaşayacağınız yaşlar .Emin misiniz, 58 bitmis, 59'dan gun almis biri ve estetik
Ne kadar oldu ameliyat olalıDr mdan hic memnun kalmadim yara izlerim genosledi skarlar olustu cok pismanim
Herşey harika olacak siz harika bir insansiniz ve muhteşem bir enerjiniz var, hiç endişelenicek bir şey yok biraz daha dinlenmeye ihtiyaciniz var sadeceBiraz once klinikten geldim eve, dikislerimde kucuk acilmalar vardi ve kaniyordu, ayrica bicak gibi agri saplanmasi da bitmedi maalesef. Ama doktoruma gore mukemmel iyilesme sozkonusuydu ve scar kremine devam etmemi soyledi. Agrilar icin ise kas agrilari oldugunu soyledi. Valla ayin 20'de tekrar klinikte gorusecegiz o zamana kadar kendimi sessize almaliyim ah tuh demeden kremimi surup uslu uslu randevu vaktimi bekleyecegim belli ki agrim olsa da...
Cok tesekkur ederim zarif sozleriniz icinHerşey harika olacak siz harika bir insansiniz ve muhteşem bir enerjiniz var, hiç endişelenicek bir şey yok biraz daha dinlenmeye ihtiyaciniz var sadece
Sıkıntı olan Dikişler meme bölgesindekilerdir tahminim. Benim kombine ameliyatta abdominoplasti bölgesindeki dikişleride sorun yok ama memede küçük bir asimetri olduğu için areola etrafından ay şekilde doku çıkartıp biraz yukarı kaldırıldı. Küçücük bir yer ama karın bölgesine göre çok yavaş ilerletiyor iyileşmesi . Birazcık daha zaman lazım demek ki .çok geçmiş olsunBiraz once klinikten geldim eve, dikislerimde kucuk acilmalar vardi ve kaniyordu, ayrica bicak gibi agri saplanmasi da bitmedi maalesef. Ama doktoruma gore mukemmel iyilesme sozkonusuydu ve scar kremine devam etmemi soyledi. Agrilar icin ise kas agrilari oldugunu soyledi. Valla ayin 20'de tekrar klinikte gorusecegiz o zamana kadar kendimi sessize almaliyim ah tuh demeden kremimi surup uslu uslu randevu vaktimi bekleyecegim belli ki agrim olsa da...
Sizin ameliyat günü ne zamandı ? Karar verdiniz mi ?Herşey harika olacak siz harika bir insansiniz ve muhteşem bir enerjiniz var, hiç endişelenicek bir şey yok biraz daha dinlenmeye ihtiyaciniz var sadece ❤
Hayir, acilip kanayan abdominoplasty kisminin en uc ve orta kisminda ama memenin birinde dikey lolipop cubugu gibi olan kisimda hafif genisleme dikiste icinde sarimsi bi jel gibi bi yapilanma olunca endiselendim, normal iyilesme hali dendi fakat diger memede her sey yolunda digeri gibi sorunlu degil. Protez koyunca genelde dikis aciliyor, benim protezim yok. Bekleyip gorelim bakalim. Tesekkurler, size de gecmis olsun ❤Sıkıntı olan Dikişler meme bölgesindekilerdir tahminim. Benim kombine ameliyatta abdominoplasti bölgesindeki dikişleride sorun yok ama memede küçük bir asimetri olduğu için areola etrafından ay şekilde doku çıkartıp biraz yukarı kaldırıldı. Küçücük bir yer ama karın bölgesine göre çok yavaş ilerletiyor iyileşmesi . Birazcık daha zaman lazım demek ki .çok geçmiş olsun
Hmmmm yine dönüp dolaşıp herkesin iyileşme sürecinin farklı olduğunu görüyoruz.Allah şifa versin hepimize .Napalım biraz daha dinlenip toparlanıcaz inşallah .SevgilerHayir, acilip kanayan abdominoplasty kisminin en uc ve orta kisminda ama memenin birinde dikey lolipop cubugu gibi olan kisimda hafif genisleme dikiste icinde sarimsi bi jel gibi bi yapilanma olunca endiselendim, normal iyilesme hali dendi fakat diger memede her sey yolunda digeri gibi sorunlu degil. Protez koyunca genelde dikis aciliyor, benim protezim yok. Bekleyip gorelim bakalim. Tesekkurler, size de gecmis olsun ❤
Kesinlikle ameliyat her kosulda degisken, iyilesmesi de oyle oldukca kisisel...yalniz benim insulin direncim sozkonusu o iyilesmeyi etkiliyor olabilir... doktoruma gore bu yasta, digerleriyle mukayese edince beklenmeyen super iyilik hâli ben zaten yasimdan 15 yas genc duruyormusum, genel bir kani bu hakkimda, kimse yasima inanmaz ve cildim icin de ameliyat hemsiresi bi hayli kaliteli diye ovguyle bahsetti... bunlar avantajdi, umarim sonuca yansir ve memnuniyetle sonlanir bu fasil da size de aynini diliyorum, kendime dilediklerimden, sevgilerHmmmm yine dönüp dolaşıp herkesin iyileşme sürecinin farklı olduğunu görüyoruz.Allah şifa versin hepimize .Napalım biraz daha dinlenip toparlanıcaz inşallah .Sevgiler
Allah kısmet ederse, salı günü Ankara'da olacagim, Çarşamba tahliller,persembe sabahida operasyon inşallah, gün yaklaştıkça heyecanım ve gerginliğimde artiyor ne yalan söyleyeyim.Sizin ameliyat günü ne zamandı ? Karar verdiniz mi ?
Ben de ameliyat gününe 1 hafta kala Leyla gibiydim. Kafamı toparlayamıyor ve korkum gittikçe artıyordu. Hatta sekreterim sizi tehdit eden biri mi var diye sordu .Artık nasıl bir yüz ifadem varsa kızcağız Amerikan filimine bağladı 1 gün önce yola çıkar çıkmaz hepsi gitti ve ertesi gün ameliyata çok rahat girdim .Umarım sizinki daha da erken olur .Allah güç kuvvet moral versin.Allah kısmet ederse, salı günü Ankara'da olacagim, Çarşamba tahliller,persembe sabahida operasyon inşallah, gün yaklaştıkça heyecanım ve gerginliğimde artiyor ne yalan söyleyeyim.
Gecip gitmis olacak bizim bugun bahsettigimiz gibi, sönümlenecek o heyecan ve gerginlik... ayni yollardan gectik inanin, guzel olacak, guzel dua edecegiz o gun sizin iyiliginiz icin...Allah kısmet ederse, salı günü Ankara'da olacagim, Çarşamba tahliller,persembe sabahida operasyon inşallah, gün yaklaştıkça heyecanım ve gerginliğimde artiyor ne yalan söyleyeyim.