Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

cok sagol canım, cok yardımcı oldun tıbbi kamuflajı duymuştum duruma göre yaptırırsın doktorun kimdi.catlak ve sarkık deriden kurtulmanın başka yolu yok zaten ize razı olacagız

Ben İzmit'te yaşıyorum. Doktorum Abdullah Etöz. İlk zamanlar beni ençok rahatsız eden izdi ama epey silikleşti şimdi.

lımonnnnnn,nerelerdesın?
slm canım buradayım merak etme yazılarını yakından takip ediyorum iyi olman çok güzel memnun olmanda öyle zamanla dahada iyi olacak herşey ben hala kandime baktıkca inanamıyorum cesaretime görüntüme göbek kısmında çok az bir çevrede hissizlik harıcınde hiç bir ağrım kalmadı 8 ay bitti öncesine göre şimdi daha fazla mekik çekiyorum (önceden mekik sonrasında kasılmalar oluyordu) şimdi sorunyok merak ettiğin konular varsa sor sevgiler

Merhaba öncelikle gecmiş olsun, 8 ay gibi bir süre gecmiş izleriniz nasıl cok uzun mu boyu, birde silikleştimi rengi, göbek deligi nasıl duruyor, bende karın germeyi düşünüyorum ama iz konusunda cok korkum var o yüzden bu ameliyatı olmuş biri olarak bana yardım cı olursan sevinirim, sevgiler

selam canım
teşekkürler iyiyim çok şükür özellikle cuma günü nihayet dr.umla buluşmamız gereçkelşetikten sonra dahada iyi oldum göğsümde oluşan kitleler için ultrason yaptırdım şükür zararsız kistler çıktı.
onun dışında bende 9 ocakta 8 ayımı bitirdim dr.um herşey yolunda dedi yeni resimlerimi çekti örnek teşkil edicek vaziyetteymişim bu arada eskileri görebilrmiyim dedğimde açtı pc den eşimle birlkte ekrana yapıştık resmen ikimiz bir ağızdan bu benmiyim diyerekten bir kez daha dedimki hayatımda kendime yaptığım en iyi şeydi bu aml.lar .

akocum sonunda olmuşsun revizyonunu tekrar geçmişolsun inş. bu sefer herşey istedğin gibi olur öpüyorum sizi

Merhaba Lımoncum, benım karnımın ortsaında yarım parmak uzunlugunda bır bolgede dıkıslerım kapanmamıstım, sımdı sımdı kapandı neysekı, ama dıger yerlere gore revızyon yapılması sart sanırım, ama gun gectıkce ıyılesıyor, bılemıyorum 3. ay dolunca neler olacak
henuz spor yapmıyorum, ama korsemde de vazgecemıyorum,korse olmayınca karnım dumduz durmayacak gıbı gelıyor, sanırım 3. ay bıtene kadar da cıkarmayacagım, sen ne zaman cıkarmıstın?
merak ettıgım ızlerın 8. ayda ne kadar ıyılestıgı ve bepanthene kreme hala devam edıyormusun? yada baska bır krem kullanıyormusun?
yanlıs hatırlamıyorsam meme operasyonu dusunuyordun bırsey yaptın mı bu konuda?

doktorun kimdi birde izlerinin rengi ne zaman silikleşti yada silikleştimi, benim cok karnım yok mini karın germe yeter diyor doktorum ama ben izi takmış durumdayım, meme amaliyatı olalı 2 ay oldu ama nerdeyse sıfır izim var arkadaşlarım karın germe izinin daha farklı oldugunu söylüyorlar bana fikir verirsen sevinirim sevgiler

benim de dikişimde iniş çıkıslar var birde dikişin üst tarafında biraz şişlik veya yağ var tam olarak anlayamadım ne oldugunu doktorum yağ kalırsa iğnelerle eritiriz dedi sanırım benimde revizyona ihtiyacım olacak . artık tamamen dik yürüyebiliyorum altı hafta oldu ağrım sızım yok ama karın gidince bacaklar ortaya çıktı.

Merhaba canım revizyon gerekli ise yaptır tabi.vallahi bu estetik işinin sonu yok, meme kücülünce karın ortaya cıkıyor, karın olunca bacak böyle devam ediyor zor kadınların işi .

merhaba cnm ben izmirdeyim dr.um ufuk bilkay meme dikleştirme ve tam karın germe yapıldı .bence izi çok kafana takmamalısın yani sonuçta gevşek ,sarkık,ve çatlak dolu bir karındansa incecik bir çizgi beni asla rahatsız etmedi kaldı ki onunda çözümü var (kamuflaj) ee geriye kalan o zaman biraz cesaret

sagol canım cevabın icin, ya sorun şu ki bende cok catlak yok gevşek deri de sezaryan cizgimin üzerinde yani orada sarkık bilmiyorum degermi diye arada kalmam ondan canım

sanırım mini karın germede kaslar dikilmiyor sadece deri fazlası alınıyor öyle mi kızlar

evet korse bırakılması zor bir korunak oluyor o dönemlerde açılma biliyorsun büyük bir rısk bu alm. için ama % dilimide büyük malesef açılmalar oluyor.krem kullanmayı üç ay sonraqsında bıraktım izim çok az bir ten farkı ile daha koyu görünüyor bazı yerler de dikişi bulamıyorum bile evet meme için düşüncelerim hala devam ediyor ama bu yaz sonuna kadar bekliycem korsemi 2 ay sonunda yavaş yavaş çıkartmıştım:) geceleri mutlaka takiyordum güvende hissediyordum kendimi.işlerimi biraz hafifletsem aslında dr uma gitmem gerekiyor .

merhaba yeni katılan arkadaşlara ve eski dostlarıma aml. onalarada çok büyük geçmiş olsun
8 aybitti nasılım mucizeye har sabah bakıp iyiki alm . olmuşum diyorum kendim için yaptığım en güzel şey bu aml. arkadaşlar biraz çileli bir süreci var ama sonuçlar çok memnun edici .aml. olmayı düşünen arkadaşlar için tek bir cümlem var vakit harcamayın aml. olun bir an önce iyleşme süreciniz başların
sevgiler

cok sevındım, dr. bey de aynı seylerı soyleyıp dursada her seferınde aynı konusmaları yapıyoruz:)
bende artık benp. bırakıp ız kremıne gecıs yaptım,aslında ılk aml. gununden berı ıyıkı yaptırdım dıyordum ama artık ıyılesme surecıne gırıp agrı sızı bıtıp sadece kremlere kalınca cok daha rahat ıyıkı bu aml. olmusum dıyorum
ılk gunlerle su gunler arasında bıle daglar var, daha 3. ayım dolmadı 8. aydada gorusuruz senınle umarım, cok sevgıler

lımoncum hıc kılo aldın mı bu 8 ay suresınce? yada tam tersı kılo aldın mı?

evt sureklı okuyorum herseyın hayırlısı dıyorum ve zaman geldı cattı zaman o zaman bu cumartesı amalıyata gırıyorum karın ve gogus buyutme bakalım Allah'ım yardım ederse guzel gececek dıye dusunuyorum... Cemıl tugay ıcın kotu bır yorum okumadım henuz herkes menunn ınşallah bende menun olurum ve burda heerkese tavsıye ederım.. dualarınızı beklıyorum arkadaslar..

kızlar karnımda bazı yerlerde iniş çıkışlar var sizde de oldu mu . bir de istedğiniz gibi oldu mu.

lımoncum hıc kılo aldın mı bu 8 ay suresınce? yada tam tersı kılo aldın mı?
slm canım aml. olduğumda 75-76 kilo arasındaydım sonrasında 67 kiloya indim ve şimdi 70 kiloyum yanı aml. olduğum kiloyu geçmedim ama arada iniş çikişler oluyor görüntü değişiyormu diye sorarsan hayır abes göze batıcak bir anormallik olmuyor bu arada şimdi tekrar diyetteyim sende dikkat et kilo almamaya çalış en azından aml. olduğun kiloyu geçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…