cok sagol canım, cok yardımcı oldun tıbbi kamuflajı duymuştum duruma göre yaptırırsın doktorun kimdi.catlak ve sarkık deriden kurtulmanın başka yolu yok zaten ize razı olacagız
Ben İzmit'te yaşıyorum. Doktorum Abdullah Etöz. İlk zamanlar beni ençok rahatsız eden izdi ama epey silikleşti şimdi.
slm canım buradayım merak etme yazılarını yakından takip ediyorum iyi olman çok güzel memnun olmanda öyle zamanla dahada iyi olacak herşey ben hala kandime baktıkca inanamıyorum cesaretime görüntüme göbek kısmında çok az bir çevrede hissizlik harıcınde hiç bir ağrım kalmadı 8 ay bitti öncesine göre şimdi daha fazla mekik çekiyorum (önceden mekik sonrasında kasılmalar oluyordu) şimdi sorunyok merak ettiğin konular varsa sor sevgilerlımonnnnnn,nerelerdesın?
slm canım buradayım merak etme yazılarını yakından takip ediyorum iyi olman çok güzel memnun olmanda öyle zamanla dahada iyi olacak herşey ben hala kandime baktıkca inanamıyorum cesaretime görüntüme göbek kısmında çok az bir çevrede hissizlik harıcınde hiç bir ağrım kalmadı 8 ay bitti öncesine göre şimdi daha fazla mekik çekiyorum (önceden mekik sonrasında kasılmalar oluyordu) şimdi sorunyok merak ettiğin konular varsa sor sevgiler
selam canımMerhaba Hazıranda, nasılsın? umarım cok guzel bır sene olur hepımız ıcın
nasılsın, aml. sonrası kacıncı ayın? hersey yolunda mı? mutlumusun?
lımon ıle haberlesıyormusun? oda hıc yok buralarda?
sevgıler
Herkeze merhaba
çarşamba günü yanlardan ve göbek deliğimden revizyon oldum lokalle. Ameliyat olduğumda bile hiç ağrım olmamıştı. Bunda ilk gün çok yanma oldu uyuşukluğun etkisi geçince. Demekki ameliyatta nasıl uyuşturuyorlar ki hiç ağrı duymamışım. Yoksa o kadar uzun kesinin yanmasını düşünemiyorum. Bugün çok daha iyiyim ama göbek deliğim düzgün olsun diye dinleniyorum. Yeniden ameliyat olduğum zamanları hatırladım unutmuşum.
slm canım buradayım merak etme yazılarını yakından takip ediyorum iyi olman çok güzel memnun olmanda öyle zamanla dahada iyi olacak herşey ben hala kandime baktıkca inanamıyorum cesaretime görüntüme göbek kısmında çok az bir çevrede hissizlik harıcınde hiç bir ağrım kalmadı 8 ay bitti öncesine göre şimdi daha fazla mekik çekiyorum (önceden mekik sonrasında kasılmalar oluyordu) şimdi sorunyok merak ettiğin konular varsa sor sevgiler
selam canım
teşekkürler iyiyim çok şükür özellikle cuma günü nihayet dr.umla buluşmamız gereçkelşetikten sonra dahada iyi oldum göğsümde oluşan kitleler için ultrason yaptırdım şükür zararsız kistler çıktı.
onun dışında bende 9 ocakta 8 ayımı bitirdim dr.um herşey yolunda dedi yeni resimlerimi çekti örnek teşkil edicek vaziyetteymişimbu arada eskileri görebilrmiyim dedğimde açtı pc den eşimle birlkte ekrana yapıştık resmen ikimiz bir ağızdan bu benmiyim diyerekten bir kez daha dedimki hayatımda kendime yaptığım en iyi şeydi bu aml.lar .
cok sevındım hazıranda, sen ıst. da degıldın dımı? benım unutkanlık pek fazla su sıralar kusura bakma..
karın ve meme op. gecırmıstın degıl mı? yoksa aynı dr. ye mı aml. olduk?
benim de dikişimde iniş çıkıslar var birde dikişin üst tarafında biraz şişlik veya yağ var tam olarak anlayamadım ne oldugunu doktorum yağ kalırsa iğnelerle eritiriz dedi sanırım benimde revizyona ihtiyacım olacak . artık tamamen dik yürüyebiliyorum altı hafta oldu ağrım sızım yok ama karın gidince bacaklar ortaya çıktı.
doktorun kimdi birde izlerinin rengi ne zaman silikleşti yada silikleştimi, benim cok karnım yok mini karın germe yeter diyor doktorum ama ben izi takmış durumdayım, meme amaliyatı olalı 2 ay oldu ama nerdeyse sıfır izim var arkadaşlarım karın germe izinin daha farklı oldugunu söylüyorlar bana fikir verirsen sevinirim sevgiler
merhaba cnm ben izmirdeyim dr.um ufuk bilkay meme dikleştirme ve tam karın germe yapıldı .bence izi çok kafana takmamalısın yani sonuçta gevşek ,sarkık,ve çatlak dolu bir karındansa incecik bir çizgi beni asla rahatsız etmedi kaldı ki onunda çözümü var (kamuflaj) ee geriye kalan o zaman biraz cesaret
evet korse bırakılması zor bir korunak oluyor o dönemlerde açılma biliyorsun büyük bir rısk bu alm. için ama % dilimide büyük malesef açılmalar oluyor.krem kullanmayı üç ay sonraqsında bıraktım izim çok az bir ten farkı ile daha koyu görünüyor bazı yerler de dikişi bulamıyorum bile evet meme için düşüncelerim hala devam ediyor ama bu yaz sonuna kadar bekliycem korsemi 2 ay sonunda yavaş yavaş çıkartmıştım:) geceleri mutlaka takiyordum güvende hissediyordum kendimi.işlerimi biraz hafifletsem aslında dr uma gitmem gerekiyor .Merhaba Lımoncum, benım karnımın ortsaında yarım parmak uzunlugunda bır bolgede dıkıslerım kapanmamıstım, sımdı sımdı kapandı neysekı, ama dıger yerlere gore revızyon yapılması sart sanırım, ama gun gectıkce ıyılesıyor, bılemıyorum 3. ay dolunca neler olacak
henuz spor yapmıyorum, ama korsemde de vazgecemıyorum,korse olmayınca karnım dumduz durmayacak gıbı gelıyor, sanırım 3. ay bıtene kadar da cıkarmayacagım, sen ne zaman cıkarmıstın?
merak ettıgım ızlerın 8. ayda ne kadar ıyılestıgı ve bepanthene kreme hala devam edıyormusun? yada baska bır krem kullanıyormusun?
yanlıs hatırlamıyorsam meme operasyonu dusunuyordun bırsey yaptın mı bu konuda?
evet korse bırakılması zor bir korunak oluyor o dönemlerde açılma biliyorsun büyük bir rısk bu alm. için ama % dilimide büyük malesef açılmalar oluyor.krem kullanmayı üç ay sonraqsında bıraktım izim çok az bir ten farkı ile daha koyu görünüyor bazı yerler de dikişi bulamıyorum bile evet meme için düşüncelerim hala devam ediyor ama bu yaz sonuna kadar bekliycem korsemi 2 ay sonunda yavaş yavaş çıkartmıştım:) geceleri mutlaka takiyordum güvende hissediyordum kendimi.işlerimi biraz hafifletsem aslında dr uma gitmem gerekiyor .
merhaba yeni katılan arkadaşlara ve eski dostlarıma aml. onalarada çok büyük geçmiş olsun
8 aybitti nasılım mucizeye har sabah bakıp iyiki alm . olmuşum diyorum kendim için yaptığım en güzel şey bu aml. arkadaşlar biraz çileli bir süreci var ama sonuçlar çok memnun edici .aml. olmayı düşünen arkadaşlar için tek bir cümlem var vakit harcamayın aml. olun bir an önce iyleşme süreciniz başların
sevgiler
slm canım aml. olduğumda 75-76 kilo arasındaydım sonrasında 67 kiloya indim ve şimdi 70 kiloyum yanı aml. olduğum kiloyu geçmedim ama arada iniş çikişler oluyor görüntü değişiyormu diye sorarsan hayır abes göze batıcak bir anormallik olmuyor bu arada şimdi tekrar diyetteyim sende dikkat et kilo almamaya çalış en azından aml. olduğun kiloyu geçmelımoncum hıc kılo aldın mı bu 8 ay suresınce? yada tam tersı kılo aldın mı?