çok istediğim bişey çok da ihtiyacım var böyle bir şeye ama çokda korkuyorum genel anestezi ,ağrı,bunlar gözümü korkuttu offf 2 çocuktan sonra ki ikiside sezeryanla oldu kilolarımı vermeye başladıktan sonra karnım sönmüş balon gibi oldu ama bu ameliyatıda yaptıracak cesaret yok bende offfffffffffffff , egzersizin faydası olurmuki yaren bide bunu anlatsan .............
merhabalar
ben yaklaşık 120 kg dim ve bu kiloyla 5 yıl yaşadım doktor kontrolünde 1 yıl içerisinde 66 kg verip 54 kg ulaştım haliyle göbeğim, kollarım ve bacaklarımın iç kısmında sarkmalar oldu bende estetik yaptırmaya karar verdim karın esteğinden başladım ameliyatım 7 saat sürdü ve 5 gün hastahanede yattım fazlalık olan deri alımı 1kg di ve iç karın kaslarım da dikildi ameliyat sonrası ne ağrım ne de sızım oldu sadece oturup kalkmalrımda ve geceleri sırt üstü yatmak mecbureti dışında bi sıkıntı yaşamadım şimdi diğerlerinde sıra :1rolleyes:
Arkadaşlar bu ilk fotoğraflardaki karın sporla falan eritilemez mi? hiç umut yok mu? benim de karnım bu fotoğraftakinin biraz daha küçük hali, ama ameliyat olmak istemiyorum.zayıflansa da gitmiycek mi bu karın yani
tesekkur ederım ılgıne ,ınsan bunu yaptırmıs bırınden bılgı alması cok guzel rahatlıyorsun , şu an ıyıkı olmuusum dıyorsun anladıgım kadarıyla degdııyse acıya deger nasılsa 1 ay evden cıkmsakta olur.. Gecmıs olsun canım..
Bende hep gecmiş yazıları okurum bak glorys cim senin ameliyat öncesi hallerin ogltkn hak ver araştırsın okusun bence bizlerde onun gibiydik senle yazışmamı hatırla bende kafayı yemiştim destegin icin mersi
yağ aldırma işleminde yağ embolisi diye bir tehlikeden bahsediliyor, konuyu bilen var mı, korkumdan op olamıyorum..
aaah şu boğazımı bi tutabilsem beş kilo verebilsem ama nerdeee..neden böyle bu yeme dürtüsü neden bu kadar kuvvetli ki ya..karnım da yumuşak sarkık kırışık offf sizdeki cesareti bi alabilsem bi alabilsem....
rica ederim.bende 1 yil boyunca gelgitler yasadim.birde 20aylik oglumu cok kafaya takiyordum.ama tum zorluklara ragmen cok da mutlu oldum.dileyen herkesin olmasini cani gonulden isterim.umarim seninde her sey gonlunce olur.
inşallah srplk görüşme fırsatımız olur sen kaç yaşındasın canım neden bu ameliyatı olmak istiyorsun
eski dostlarım yol arkadaşlarım ve burdaki tüm bayanlar yeni yılınız kutlu olsun
Merhaba arkadaşlar evet benimde arada ağrılarım oluyor özellikle yan taraflarımda ama şişmeler atrık olmuyor dikiş izim hala koyu renk kaslarım artık ağırmıyor yada gerginlik hissi olmuyor
Herkeze merhaba
çarşamba günü yanlardan ve göbek deliğimden revizyon oldum lokalle. Ameliyat olduğumda bile hiç ağrım olmamıştı. Bunda ilk gün çok yanma oldu uyuşukluğun etkisi geçince. Demekki ameliyatta nasıl uyuşturuyorlar ki hiç ağrı duymamışım. Yoksa o kadar uzun kesinin yanmasını düşünemiyorum. Bugün çok daha iyiyim ama göbek deliğim düzgün olsun diye dinleniyorum. Yeniden ameliyat olduğum zamanları hatırladım unutmuşum.
cok gecmiş olsun göbek deliginden revizyon oldum demişsin problem neydi, birde bende karın germe düşünüyorum izlerin nasıl cok uzunmu düz cizgi halindemi.Yardımcı olursan sevinirim iyi akşamlar
teşekür ederim canım. 2. , 3. ay gibi göbek deliğindeki dikişlerden bazıları attı tam çukur değildi. O düzeltildi. İzim yaklaşık 35cm kadar tamamen dümdüz bir çizgi değil hafif yay biçimde. Benim 7 buçuk ay oldu ilk haline göre çok çok ince bir çizgi haline döndü ve rengi epey açıldı normale dönmeye başladı. Benim karnım aşırı çatlak ve sarkık olduğu için ben eski halindense böyle bir ize razıyım. Ayrıca iz tıbbi kamuflajla daha görünmez hale gelebiliyor. Onuda yaptırmayı düşünüyorum. Başka soruların varsa yardımcı olurum.