merhaba tuscany şimdi sen söyleyince iyice bir inceledim benim karnımın hiç bir yeri iniş çıkışlı değil ne kadar olmuştu sen aml. olalı belki daha yenisindir biraz bekle istersen korseyi kullanıyormusun halaakızlar karnımda bazı yerlerde iniş çıkışlar var sizde de oldu mu . bir de istedğiniz gibi oldu mu.
kızlar karnımda bazı yerlerde iniş çıkışlar var sizde de oldu mu . bir de istedğiniz gibi oldu mu.
slm canım aml. olduğumda 75-76 kilo arasındaydım sonrasında 67 kiloya indim ve şimdi 70 kiloyum yanı aml. olduğum kiloyu geçmedim ama arada iniş çikişler oluyor görüntü değişiyormu diye sorarsan hayır abes göze batıcak bir anormallik olmuyor bu arada şimdi tekrar diyetteyim sende dikkat et kilo almamaya çalış en azından aml. olduğun kiloyu geçme
Merhaba canım revizyon gerekli ise yaptır tabi.vallahi bu estetik işinin sonu yok, meme kücülünce karın ortaya cıkıyor, karın olunca bacak böyle devam ediyor zor kadınların işi .
Aynen öyle vallaha kardeşim, bulaşıcı hastalık gibi, meme küçülünce karın gözümüze batıyor,sonra bacaklar,aynen dediğin gibi,ağzına sağlık.
merhaba tuscany şimdi sen söyleyince iyice bir inceledim benim karnımın hiç bir yeri iniş çıkışlı değil ne kadar olmuştu sen aml. olalı belki daha yenisindir biraz bekle istersen korseyi kullanıyormusun halaa
jelesec neden karın germe ile birlikte yaptırmadın ameliyatını
ben korsemi hiç çikartamıyorum doktorum da isytediğin kadar tak dedi. korseyle kendimi daha güvende hissediyorum. böyle giderse çok uzun zaman kullanacağım gibi geliyor. kendimi daha güvende hissediyorum . banyo yaparken bile dokunamıyorum. sonrası nasıl olacak bimiyorum. bu hissizlik durumuna nasıl alışacağım bilmiyorum. sizlerin ne durumda hisleriniz tamamen his geri gelir mi. birde benim göbek deliğim hafif bir santm kadar sağa kaymış. bu da moralimi bozuyor.
Merhaba arkadaslar, gecen hafta istanbuldan evime döndüm.
Ve en nihayetinde ameliyat tarihi aldim, 30 martta ercan karacaoglunda ameliyat oluyorum.
Karin germe ve gögüs diklestirme ameliyati. Sagolsun jelesec sayesinde dr. Beyle tanistim cok begendim gayet anlayisli detaylarla anlatan bir bey. Icime sindi yani hic acaba baska dr.lara da gitsemiydim diye düsünmüyorum.
Gün belirlendi ya , ben de heyecan basladi. Ne kadar kendimi teselli etsem de hersey güzel olacak diye yine de hafiften korku var.
Insallah ameliyattan sonra da cok rahat gecti diye yazmak nasip olur.
slm arkadaşım seve seve cevaplarım sorularını üMerhaba karın germe ameliyatı düşünüyorum meme kücültme ameliyatı olalı 2ay 10 gün oldu allahıma şükür onda bir sıkıntı yaşamadım, izlerim nerdeyse sıfırlandı ve agrımda az oldu, ama karın germe zor diyorlar. bu süreci gecirmiş ve memnun olan biri olarak sana sorularım var 1 ne kadar sonra sıkıntılı dönemi atlatırım ilk 1 haftamı zor 2 izin ne kadar uzunlukda ve düz cizgimi ipli bikini giysen yandan belli olurmu 3 göbek deligin nasıl duruyor ve izler ne zaman silikleşti.Arkadaşım bu cevaplar benim icin cok önemli bana yardımcı olursan sevinirim
geçmiş olsun canım benimde korkumdu bu göbek deliği meselesi aslında inşlh düzelirben korsemi hiç çikartamıyorum doktorum da isytediğin kadar tak dedi. korseyle kendimi daha güvende hissediyorum. böyle giderse çok uzun zaman kullanacağım gibi geliyor. kendimi daha güvende hissediyorum . banyo yaparken bile dokunamıyorum. sonrası nasıl olacak bimiyorum. bu hissizlik durumuna nasıl alışacağım bilmiyorum. sizlerin ne durumda hisleriniz tamamen his geri gelir mi. birde benim göbek deliğim hafif bir santm kadar sağa kaymış. bu da moralimi bozuyor.
slm arkadaşım seve seve cevaplarım sorularını ü
1 sıkıntılı dönem evre evre geçiyor en zor 3 gün daha sonraki 5 gün korkulu ama daha az acılı geçiyor. sözün özü 15 gün zor
2 sarkmaya göre ve kiloya göre değişiklik göstersede 35 cm ile 45 cm arasında düz ve çok ince bir hat ipli bikini giye bilirsin
3 benim aml. öncesi en çok korktuğum yer göbek deliğimin doğal görünmemesi düşüncesiydi ama çok güzel bir gebek deliği yapmış drum ellerine sağlık .izlerim hala biraz ten farkı ile belli ama yer yer aml. yerini bulamıyorum bir sene gerekli
4 aml. olduktan sonra bir mucize bekleme en azından ilk zamanlar için . iz olacak ama önceki hallinle kıyaslandığı zaman çook memnun olacaksın sonuçtan
yardımcı olduysam ne mutlu sevgiler
Jelesec,,
Pisman olmayacagiz, bunun icin bu kadar bekledik , hayaller kurduk eskisinden daha iyi olacak göbegimiz.
Ben cok sevincliyim en sonunda kurtulacagim sarkik göbekten. Yaza giyecegim kiyafetleri düsündükce heyecanlaniyorum.