Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlar karnımda bazı yerlerde iniş çıkışlar var sizde de oldu mu . bir de istedğiniz gibi oldu mu.
merhaba tuscany şimdi sen söyleyince iyice bir inceledim benim karnımın hiç bir yeri iniş çıkışlı değil ne kadar olmuştu sen aml. olalı belki daha yenisindir biraz bekle istersen korseyi kullanıyormusun halaa

kızlar karnımda bazı yerlerde iniş çıkışlar var sizde de oldu mu . bir de istedğiniz gibi oldu mu.

Merhaba Tuscany,

cok anlayamadım, cok hafıf boyle yamukmus gıbı ıse kesın odemdır, yanı sıslık zamanla ıner ama cok rahatsız edıcı bısey ıse hemen dr. ne gıt bence
korse taktın mı yada takıyormusun bu arada?

son zamanlarda ozellıkle aml. dan sonra hıc tartılmadım, gecenlerde cok guzel ıcıme sınen alısverısımı yaptım acayıp keyifle, ıstedıgım bedene 1 beden kaldı, yanı 3 cm
yedıklerıme dıkkat edıyorum tabıkı, eskıden nasılsa koyverdım yıyelım seklındeydım bırsure sonra kıyafetlerde keyıf vermeyınce canın sureklı bısıler yemek ıstıyor sınırden
sımdı cok daha kontrolluyum cok sukur
su an hedefde bacak ıclerım ve kalın kollarım var, bıraz spor yapıp duruma gore ondan da kurtulmak ıstıyorum,
cok sevgıler

Merhaba canım revizyon gerekli ise yaptır tabi.vallahi bu estetik işinin sonu yok, meme kücülünce karın ortaya cıkıyor, karın olunca bacak böyle devam ediyor zor kadınların işi .

Aynen öyle vallaha kardeşim, bulaşıcı hastalık gibi, meme küçülünce karın gözümüze batıyor,sonra bacaklar,aynen dediğin gibi,ağzına sağlık.

Aynen öyle vallaha kardeşim, bulaşıcı hastalık gibi, meme küçülünce karın gözümüze batıyor,sonra bacaklar,aynen dediğin gibi,ağzına sağlık.

Ya aslında bu olaya hiç girmeyeceksin girdimi cıkmak zor arkadaşım meme olayım bitti,şimdi karın dürtüyor bakalım canım

Merhaba karın germe ameliyatı düşünüyorum meme kücültme ameliyatı olalı 2ay 10 gün oldu allahıma şükür onda bir sıkıntı yaşamadım, izlerim nerdeyse sıfırlandı ve agrımda az oldu, ama karın germe zor diyorlar. bu süreci gecirmiş ve memnun olan biri olarak sana sorularım var 1 ne kadar sonra sıkıntılı dönemi atlatırım ilk 1 haftamı zor 2 izin ne kadar uzunlukda ve düz cizgimi ipli bikini giysen yandan belli olurmu 3 göbek deligin nasıl duruyor ve izler ne zaman silikleşti.Arkadaşım bu cevaplar benim icin cok önemli bana yardımcı olursan sevinirim

ben korsemi hiç çikartamıyorum doktorum da isytediğin kadar tak dedi. korseyle kendimi daha güvende hissediyorum. böyle giderse çok uzun zaman kullanacağım gibi geliyor. kendimi daha güvende hissediyorum . banyo yaparken bile dokunamıyorum. sonrası nasıl olacak bimiyorum. bu hissizlik durumuna nasıl alışacağım bilmiyorum. sizlerin ne durumda hisleriniz tamamen his geri gelir mi. birde benim göbek deliğim hafif bir santm kadar sağa kaymış. bu da moralimi bozuyor.

jelesec neden karın germe ile birlikte yaptırmadın ameliyatını

Merhaba arkadaşım ben iz potluk konusunda biraz fazla takıntılıyım, son anda karın germeden vazgectim, sadece meme ve bazı yerlerden yag aldırdım ama mememdeki izin azlıgı ve şu anda iyice silekleşti ve potluk hic olmaması beni mutlu ett.i Aslında cok pişman oldum kısmetse zaman gecsin düşünüyorum .Canım göbek deliginin yeri demişsin tam acarmısın yamuk mu

cnm anladığım kadarıyla operasyon geçirmişsin gecmiş olsun memnunsundur umarım bide ücreti ögrene bilirmiyim önemli benim için ??

Merhaba arkadaslar, gecen hafta istanbuldan evime döndüm.
Ve en nihayetinde ameliyat tarihi aldim, 30 martta ercan karacaoglunda ameliyat oluyorum.
Karin germe ve gögüs diklestirme ameliyati. Sagolsun jelesec sayesinde dr. Beyle tanistim cok begendim gayet anlayisli detaylarla anlatan bir bey. Icime sindi yani hic acaba baska dr.lara da gitsemiydim diye düsünmüyorum.
Gün belirlendi ya , ben de heyecan basladi. Ne kadar kendimi teselli etsem de hersey güzel olacak diye yine de hafiften korku var.
Insallah ameliyattan sonra da cok rahat gecti diye yazmak nasip olur.

Canım cok sevindim allahın izniyle herşey güzel olucak hic korkma,emin ellerdesin.Bak gör korkunun sonrası nasıl bir mutluluk olacak.Ay Serap38 de aynı senin ameliyatları olacak dr ercan beye şanslıyım 2 nizide görebilecegim.Seni cok öptüm arkadaşım

slm arkadaşım seve seve cevaplarım sorularını ü
1 sıkıntılı dönem evre evre geçiyor en zor 3 gün daha sonraki 5 gün korkulu ama daha az acılı geçiyor. sözün özü 15 gün zor
2 sarkmaya göre ve kiloya göre değişiklik göstersede 35 cm ile 45 cm arasında düz ve çok ince bir hat ipli bikini giye bilirsin
3 benim aml. öncesi en çok korktuğum yer göbek deliğimin doğal görünmemesi düşüncesiydi ama çok güzel bir gebek deliği yapmış drum ellerine sağlık .izlerim hala biraz ten farkı ile belli ama yer yer aml. yerini bulamıyorum bir sene gerekli
4 aml. olduktan sonra bir mucize bekleme en azından ilk zamanlar için . iz olacak ama önceki hallinle kıyaslandığı zaman çook memnun olacaksın sonuçtan
yardımcı olduysam ne mutlu sevgiler

geçmiş olsun canım benimde korkumdu bu göbek deliği meselesi aslında inşlh düzelir

Cok sagol, cok güzel yardımcı oldun, bilgilerin olayı güzel özetlemiş sonuclarından memnun olmanda iyi.Pişman olmak tek korkum, bazı kişelerde göbek deligi kötü olmuş, benim de iz, potluk, göbek deligi takıntısı var işallah bende senin gibi sonucdan memnun olurum.Tekrar teşekkürler arkadaşım

yarın sabah 10 30 da hastanede olucam ve 12 de amalıyata alıncam.. ızmırde cemıl tugaya amlıyat oluyorum su ana kadar kotu bır yorum almadım burun ve gogus yaptıran arkadaslarım oldu menun kaldılar umarım bende menun kalırım .. cunkı karın baslı basına agrılı bır amalıyatmıs daha zor oldugunu dusunuyorum kendım acısından.. cunkı 2oglum var ve onları ıhmal etmek de benı uzuyor blmıyorum sonuc nasıl olacak ızlerden de acıkcası korkuyorum sarkık olmayan fakat ınce catlakları olan bır karnım var ve bıkını gıyemıyorum ve cıplak begenmıyorum kendımı sonmus bır balon gıbı karnım buda bende kopleks yapıyor bu amalıyat esnasında goguslerımıde buyutcem bakalım arkadaslar hepınızı takıp edıyorum.. hıc cemıl beye amalıyat yaptıran yokmu yanı karın olarak(((

1971sibel,
Umarim hersey yolunda gider güzel haberlerini aliriz burdan, cocuklar icin hic üzme kendini düsün ki iki hafta üsüttün hic is yapamadin evde, dünyanin sonu degil ya. Sonunda sen mutlu olacagin bir ameliyat gecireceksin. Sen iyi hissedersen onlar da mutlu olur. Hic korkma aileden yardim eden olur nasilolsa ev islerinde.dualarim seninle

Jelesec,,
Pisman olmayacagiz, bunun icin bu kadar bekledik , hayaller kurduk eskisinden daha iyi olacak göbegimiz.
Ben cok sevincliyim en sonunda kurtulacagim sarkik göbekten. Yaza giyecegim kiyafetleri düsündükce heyecanlaniyorum.

Jelesec,,
Pisman olmayacagiz, bunun icin bu kadar bekledik , hayaller kurduk eskisinden daha iyi olacak göbegimiz.
Ben cok sevincliyim en sonunda kurtulacagim sarkik göbekten. Yaza giyecegim kiyafetleri düsündükce heyecanlaniyorum.

Vallahi edbeer senin sevincini, ben istanbul dan hissediyorum canım. herşey senin adına süper gecer ve cok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…