Jelesec,,
Pisman olmayacagiz, bunun icin bu kadar bekledik , hayaller kurduk eskisinden daha iyi olacak göbegimiz.
Ben cok sevincliyim en sonunda kurtulacagim sarkik göbekten. Yaza giyecegim kiyafetleri düsündükce heyecanlaniyorum.
Merhaba arkadaşım ben iz potluk konusunda biraz fazla takıntılıyım, son anda karın germeden vazgectim, sadece meme ve bazı yerlerden yag aldırdım ama mememdeki izin azlıgı ve şu anda iyice silekleşti ve potluk hic olmaması beni mutlu ett.i Aslında cok pişman oldum kısmetse zaman gecsin düşünüyorum .Canım göbek deliginin yeri demişsin tam acarmısın yamuk mu
1971sibel,
Umarim hersey yolunda gider güzel haberlerini aliriz burdan, cocuklar icin hic üzme kendini düsün ki iki hafta üsüttün hic is yapamadin evde, dünyanin sonu degil ya. Sonunda sen mutlu olacagin bir ameliyat gecireceksin. Sen iyi hissedersen onlar da mutlu olur. Hic korkma aileden yardim eden olur nasilolsa ev islerinde.dualarim seninle
tesek ederım nıhayte oldum bakalım sonucları beklıyorum cok zor bı amalıyat oldugunu soleyebılırım..bırde usune ustuk amalıyattan sonra bende balgam olustumu usuttum galıba. en zorlayan bu benu oksuremıyorum oksurunce karınım nasıl acyor dıkıslerıme veya gobek delıgıme bısı olacak dıye odum kopuor yarın5 gun ve pansumanım var var bakalım doktor nasıl blacak bırde bantlara alerjım cıktımıı yaralarımı bantlayamadılar buda uzdu benı pansumaı ıple cekyrum guzeo seyler duymak ıstıyorum...
Sibelcim, gecmis olsun, narkoz öksürük yapiyor maalesef, gicik seklinde öksürükse bonbon falan al agzina yada spreyle sakinlestir öksürügünü , kaslarindaki dikisler acilmasin icerden. Burda bir hanim öksürmekten dikislerini attirmisti, ameliyattan sonra ödem yapti devamli doktora gidip ödemi cektiriyordu igne ile. Icerdeki dikislerin atmamasi daha önemli. Doktoruna söylersen o sana aciklayici bilgi verir zaten.moralini bozmak istemem ama simdi önlemini almak varken söylemek istedim. Iki hafta sonra hersey geride kalicak iyiki yaptirmisim diyeceksin. Önündeki güzel günleri düsün bikini giyebileceksin bir kere , bu bile ameliyat olmaya deger. Sana bol bol moral ve acil sifalar diliyorum, iyilesmenin en güzel yolu moralini yüksek tutmaktir.tesek ederım nıhayte oldum bakalım sonucları beklıyorum cok zor bı amalıyat oldugunu soleyebılırım..bırde usune ustuk amalıyattan sonra bende balgam olustumu usuttum galıba. en zorlayan bu benu oksuremıyorum oksurunce karınım nasıl acyor dıkıslerıme veya gobek delıgıme bısı olacak dıye odum kopuor yarın5 gun ve pansumanım var var bakalım doktor nasıl blacak bırde bantlara alerjım cıktımıı yaralarımı bantlayamadılar buda uzdu benı pansumaı ıple cekyrum guzeo seyler duymak ıstıyorum...
Merhaba,
coook ama cook gecmıs olsun, cook ıyı anlayabılıyorum ve hıssedıyorum su ankı durumunu, yaklasık 3 ay kadar once yasadıgım ıcın sanırım:)
balgam buyuk ıhtımalle narkozu atmak ıcın vucudunun gelıstırdıgı oksuruktur canım, bende cok korkmustum ama hıc oksurmedım neysekı,korsenı sıkı sıkı sar..
gulmekden bıle korkarken oksurmek cok zordur emınım, Allah yardımcın olsun ben ılk 15 gunun acısını bı yasayan bılır dıyorum,tabıkı oldugun kombıne aml. da etkılı..ama hıc korkma ve en azından 15 gun tuvalet dısında yerınden cok kalkmamaya calıs,
ben pazara gıttım de gezmeye,ozledım bı hava alım dıye, karnımda ufak bır acıklıgım oldu yanı dıkısım dıgerlerıne gore gec kapandı..ondan degıl dıyor dr. ama yınede zorlamıs olabılırım..onunda caresı var
atlattın ya amelıyatı gerısını zamana bırak, zamanla hersey cok daha guzel olacak..
cok gecmıs olsun,sevgıler
cok gecmiş arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz
Sibelcim, gecmis olsun, narkoz öksürük yapiyor maalesef, gicik seklinde öksürükse bonbon falan al agzina yada spreyle sakinlestir öksürügünü , kaslarindaki dikisler acilmasin icerden. Burda bir hanim öksürmekten dikislerini attirmisti, ameliyattan sonra ödem yapti devamli doktora gidip ödemi cektiriyordu igne ile. Icerdeki dikislerin atmamasi daha önemli. Doktoruna söylersen o sana aciklayici bilgi verir zaten.moralini bozmak istemem ama simdi önlemini almak varken söylemek istedim. Iki hafta sonra hersey geride kalicak iyiki yaptirmisim diyeceksin. Önündeki güzel günleri düsün bikini giyebileceksin bir kere , bu bile ameliyat olmaya deger. Sana bol bol moral ve acil sifalar diliyorum, iyilesmenin en güzel yolu moralini yüksek tutmaktir.
herkese selam;
Yıllardır bu foruma üye olmama rağmen belki bir belki iki konuda bişeyler yazmışımdır çünkü hep bugünü bekledim :) 5 gün önce karın germe meme dikleştirme ameliyatlarını bir arada yaptırdım ve kurtuldum. Darısı benim gibi bekleşip duranlara inşallah diyerek konuyla ilgili küçük tecrübelerimi paylaşmak istedim.
Her şeyden önce doktor seçimi çok çok çok önemli hanımlar. Doktor araştırması yaparken mutlaka referansları göz önünde bulundurun ve aceleci davranmayın. Burda okuduğum çoğu yazıda ameliyatın çok ağrılı ve zor bir süreç olduğu söylenmiş ben öyle düşünmüyorum. Karnımda ve göğüslerimde hiç bir ağrı hissetmedim neredeyse abarttığımı düşünmeyin gerçekten çok küçük ağrılar. Ben daha çok bele yapılan lipo nun sancısını çektim o da ağrı değil sancı. Tabii ki bu tür şeyler bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor ve benim ki bu şekilde gelişti.
Tahta gibi dümdüz bir karna ve dimdik göğüslere sahip oldum bi asimetri olmadı çok şükür. Ve henüz ödemlerim olmasına rağmen sonuçtan çok çok memnun kaldım. bugün tam 5. gün ve kendi başıma gayet rahat hareket edebiliyorum. Merak ettiğiniz başka şeyler mutlaka vardır eğer yardımım dokunacaksa sorularınıza seve seve cevap vermeye hazırım. Sevgiler....
gecmıs olsun tatlım, benımde bu cumartesı 1 hafta olucak ılk 1 hafta cok cok muhım demıstı doktorum dıkkate edeceksın dedıı edıyorum cocuklar oldugu ıcın mecbur arada kalkıyorum benım agrı dan kastım alerjı olan yerlerım bant yerlerı ve dıkıslre gelen yerler sızlıyor zaten agrı kesıcıler kesıyor fakat yuruken cok rahatsızlık duyyorum hemen belım kopuyormus gıbı hısedıyorum hemen oturuyorumm yatıyorumm beleyuk cok bınıyor cunkıı mumkunse ıstırahat edıcem bakalımm annem yarın gıdıcek babam hastalanmıs mecbur yanlız kalıcam cocuklarım buyuk gercı buyuk 17 kucuk 10 ıdare edecekler komsularım yemek yapar bana kadın da alırsam ıdare ederım dıye dusunuyorum iştee odemım var şişkınlık var goguslerımde oyle gergınler bana buyuk gıbı geldı ama ınıyormus 260 koymus ama ben kucuk goguse alısmısım yaa buyuk geldı bakalımm alısıcamm karnım dumduz evtt pansumanda baktım gobek delıgımde gayet ıyı duruyor tabıkıde soyunup bakamadım daha ve ıstemıyorum da bakmak ıyılesmeden:)) ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşalah guzel olucakkkkk
geçmiş olsun evet evet güzel olacak:)
Ben slikon koydurmadım yeterli doku vardı göğsümde hatta biraz da küçültme yaptırdım ödemler gidince çok küçük olmamasını umuyorum :) en zorlu süreci geçirdik sanıyorum bundan sonrası kolay olur yani umarım .
herkese selam;
Yıllardır bu foruma üye olmama rağmen belki bir belki iki konuda bişeyler yazmışımdır çünkü hep bugünü bekledim :) 5 gün önce karın germe meme dikleştirme ameliyatlarını bir arada yaptırdım ve kurtuldum. Darısı benim gibi bekleşip duranlara inşallah diyerek konuyla ilgili küçük tecrübelerimi paylaşmak istedim.
Her şeyden önce doktor seçimi çok çok çok önemli hanımlar. Doktor araştırması yaparken mutlaka referansları göz önünde bulundurun ve aceleci davranmayın. Burda okuduğum çoğu yazıda ameliyatın çok ağrılı ve zor bir süreç olduğu söylenmiş ben öyle düşünmüyorum. Karnımda ve göğüslerimde hiç bir ağrı hissetmedim neredeyse abarttığımı düşünmeyin gerçekten çok küçük ağrılar. Ben daha çok bele yapılan lipo nun sancısını çektim o da ağrı değil sancı. Tabii ki bu tür şeyler bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor ve benim ki bu şekilde gelişti.
Tahta gibi dümdüz bir karna ve dimdik göğüslere sahip oldum bi asimetri olmadı çok şükür. Ve henüz ödemlerim olmasına rağmen sonuçtan çok çok memnun kaldım. bugün tam 5. gün ve kendi başıma gayet rahat hareket edebiliyorum. Merak ettiğiniz başka şeyler mutlaka vardır eğer yardımım dokunacaksa sorularınıza seve seve cevap vermeye hazırım. Sevgiler....
herkese selam;
slm arkadasım sen nasıl dınlenıyormusun bakanın varmı nasıl gecıyor gunun benım annem bugun gıtmek zorunda uzuluyorum gercı ama nasıl yapıcam bılemıyorum,bugun yıne pansumanım var amalıyattan sonra bantlanan yerler bende alerjı yapmıstı ve onlar benı bıraz yıprattı acı vren yerler onlar aslında goguslerımde sanırım henuz odem oldugu ıcın bana buyuk gelıyor ayy ıyılessemde soyle baksam kedıme merak edıyorum acıkcası nasıl bısı olcam:===))
Selam annenin gitmesi kötü olmuş, aman dikkat et iş yapma gögüslerin zamanla ödemin gidince tam şekil alacak, kücülüyor merak etme
Selam bigem.öncelikle geçmiş olsun.ben 1 hafta önce karın,basen,kalça ve bacaklar liposuction oldum.Fakat hala çok ağrılarım var.Doktorum 10 gün daha sürer dedi.Fakat bacaklar hariç diğer yerlerim baya incelmeye başladı ve çok güzel görünmeye başladı.Şimdi benim asıl sorunum seneye tekrar ameliyat olacak olmam.Çünkü karnımda çok yağ vardı ve alınması sonucu karnım haliyle sarkmaya başlayacak.Doktorum seneye karın germe ameliyatımı yapacak nasipse.Bu ameliyatıda gerçekten çok merak ediyorum gerçekten işe yarıyormu özellikle benim gibi karnından yağ aldıran birisi için.Göbek deliğinin yeri değiştimi senin?Bu arada doktorum gerçekten çok iyi ve ilgili.Birde göğüs germe olayında silikon koymadan ve büyültmeye ihtiyaç duymadan dikleştirme yapılabiliyormu?Eğer bu ameliyat aklıma yatarsa her ikisinide birden seneye yaptırabilirim.Birde kaça mal oldu sana.Benim liposuctiona beş bin lira ödedim.
selam, benim karnımda da çok fazla yağ yoktu daha çok sarkma vardı hatta şöyle söyliyim çıkartılan deri yaklaşık 30 cm civarıymışgöbek deliğinin yeri haliyle değişiyor ama çok büyük farklarla değil. Göğüs konusunda da daha önce görüştüğüm doktorlar slikon koymadan olmaz diyolardı ama Erhan Bey yeterli doku var hiç gerek yok slikona dedi ve toparladı göğsü üstelik biraz da küçülttü ve sonuç gerçekten güzel oldu çok içime sindi. Toplamda 11 bin ödedim. Doktor da Erhan Eryılmaz.