Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok çok teşekkür ederim, umarım güzel haberlerle dönersiniz,zira sikintili bir süreç oldu sizin için,dilerim biran önce sizde saglikli gunlerinize kavuşursunuz musmutlu haberlerinizi bekliyorum,sevgi ve dua ile
Her sey yolunda sukur, minik bir dikis acilmasi disinda... alindi o dikislerdeki koyu renkli bant, fito krem destegi bir hafta, sonra scar icin iki hafta krem kullanimi ve hafif odem, korseye devam. Kizimin tus deneme sinavi var yarin, o da gidince yalniz hissettim kendimi biraz duygusalim biraz, yaslaniyorum sanirim. Guzellik ve iyilik ayrilmasin pesimizden sevgiler.

Çok geçmiş olsun , kaçıncı gününüz

Arkadaşlar bende 15. günümde tekrar seroma birikti yarın gidip çektireceğim . Benim gibi sıvı birikmesi yaşayan oldu mu ? Ne zaman bitecek acaba

Arkadaşlar bende 15. günümde tekrar seroma birikti yarın gidip çektireceğim . Benim gibi sıvı birikmesi yaşayan oldu mu ? Ne zaman bitecek acaba
Cok gecmis olsun. Bi sekilde bitecektir, stres yapmayin. Bu tarz operasyonlarda sık olusan bir durum maalesef. Acil sifa diliyorum.

Komplikasyon yasayan arkadaslar, bu yasa gelene kadar idrakine vardigim tek net sey: ne gâm bâki, ne sevinc. Bugunler de gecer, eger gecmeseydi gecen yil yasadigim tam bir travma olan kol germe sonrasi 4 kez acilan dikislerimin her seferinde doktorun kliniginde lokal anestezi ile tekrar tekrar dikilmesi, oyle bir ân geldi ki bir farkettim ki parmaklarimi kullanamiyorum yeteri kadar acip kapatamiyordum, ki yani o gecmezdi . Sonuc su: klinikte lokal anesteziyle dikerken maalesef fasya'yi da(fasia-fascia) dikmis deri ile birlikte, o yuzden kas hareketlerim kisitlanmis ve korkunc bir agri olusuyordu kolumun her hareketinde... en son buldugu cozum ise tek uygulamada 70 kezden fazla kolumun birine steroid enjeksiyonu yapmasiydi, inanilmaz acili ve kevgire donmus bir kol, igne deliklerini rahatlikla sayabiliyorsunuz. Yavas yavas da olsa eskisi gibi olmasa da kas hakimiyetimi geri kazandim ama zaman zaman yine o kaslar kasilip kaliyor. Scar olarak oldukca fena bir gorunumu de ayri hatira kaldi bana... simdiki operasyona girerken, 'hocam lutfen cok iz olusturacak dikisler atmayin' demistim cunku ben tup mide op sonrasi deri fazlaliklarim nedeniyle bu ameliyatlara karar vermek zorunda kalmistim. Meme diklestirmem sadece lolipop seklinde degil yandaki deriler de koltuk altina kadar alinacagi icin o uyariyi yapmistim. Neyse doktorun cevabi: 'zaten siz kollarinizda en buyuk travmayi yasamissiniz, bundan fazlasi olmaz merak etmeyin' oldu. Butun bu olumsuzluklari simdiye kadar anlatmadim burada ama simdi malum durumunuzdan kederlenip umitsizlige dusmeyin diye paylastim, inanin aci da biter yerini sevince, neseye birakir, sadece kortizol salgilatacak kadar strese girmeyin, inanin gececek. Âcil iyilikler diliyorum hepimize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geçmiş olsun,neler yaşamışsiniz ve hala pozitif kalabilmişsiniz, size bir kez daha hayran kaldim,dilerim bundan sonraki süreç artik sizi yormadan kirmadan gelip gecer yine her zaman ki gibi tüm iyi niyetinizle uzun uzun anlatmissiniz bizim icin çok degerli paylasimlariniz, tekrar teşekkürler, bu arada benimde ameliyat tarihim yaklaştıkça panik oluyorum nasıl atlaticam bu süreci bilmiyorum.

Âmin insaallah, cok tesekkur ederim guzel sozleriniz icin ❤ nefes aldigimiz surece insan olma yolunda dar patikalardan, dikenli yollardan gecerek icimizdeki ve disimizdaki Cennet'in iki tarafi cicekli yollarina ulasacagiz... acilar olgunlastiriyor insani, gecti gitti bir kac ogut kulagimizda kupe olarak kaldi. Eger rahatsizliginizi atlattiysaniz endiselenmeyin, guzel gececek Allahin izniyle... bekleme sureci maalesef arttiriyor kaygiyi... Rabbim kolay kilsin

13 ocakda bende karin germe olacagim arkadaslar..soru sormak isteyen olursa severek cvplarim

hangi doktora amiliyat oldunuz ?? Bende olmak istiyorum:)

Çok geçmiş olsun neler neler yaşamış atlatmış ve atlatmaya çalışıyorsunuz hepimizin süreci farklı zorluklarla geçiyor inanın çok haklisiniz

Selam , ameliyat olan arkadaşlar ne durumdasınız ?
Herkes iyidir inşallah .
Benim en büyük derdim tuvalet çok zorlaniyorum sürekli temiz tutmaya çalışıyorum korkuyorum allahın izniyle bi herşey yoluna gireydi vala allah hepimizin yardımcısı olsun yuvalarım geldikçe canım sıkılıyor moralim bozuluyor bende bacaklar sargılı hala oturmak imkansız gibi bi rahatlayamadım büyük tuvalet işi hele çok zor bacak germe olanlar bilir anliyordur şuan eminim tek tesellim öyle mi kalsaydı bu yazda kendini saklayarak istediğini giyemeyerekmi geçseydi az dişini sık inşallah sonrası ferah rahat olacak diyorum bütün gün evde günler hergun daha iyileşecek geçsin umudumuz

Çok geçmiş olsun neler neler yaşamış atlatmış ve atlatmaya çalışıyorsunuz hepimizin süreci farklı zorluklarla geçiyor inanın çok haklisiniz
Zahmetsiz rahmete ulasilmiyor, dunya hayati sinavdan ibaret, beterinden korusun Rabbim. Gececek, unutulacak acilar...

Benim cok agrim olmamisti surecte ama bantlar cikip fito kreme baslayinca bazen bicak gibi hem memeye hem batina saplaniyor, bu dogal mi bilmiyorum dogrusu, tam iyilesme yoluna girmisken komik bir durum, her sey vaktinde guzel bizim agri yol sasirdi nazara mi geldik nedir bu arada herkes iyi mi ey op olmus ahali!?

Malum benim kol germe faciasindan sonra resmen panik atagim zirve yapmis ve hic iyilesme umidi tasimiyordum, bunu goren doktorum"endiselenmeyin, ameliyat sonrasi hicbir yara acik kalmaz gunu gelince kapanir" demisti... aynisini size soyleyip teskin edeyim, koltuk altim uzunca sure delik kalmisti ama kapandi, sizin yaralar da iyilesecek... antiseptik kullanmalisiniz... harika olacak sonuc, belki aklimizi celeceksiniz 'asla olmam' diyen bizler de olacagiz kim bilir

Tsk ederim bayanlar .14.günüm malum okul açıldı ve başladim ise ... ödemlerim azaldı ama bence hala çok var. Bandaj yerlerinden ufak tefek sarı akıntılar oluyor mu sizin de doktor normal dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…