Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bu arada ben tekrar ameliyat olmadim iyi olmaz korkusundan yaptirsam deri yetismicek bastan kotu yapilmis bi seyi duzeltmek ne kadar iyi olur ki
Ercan bey hic reviziyona yaklasmadi zaten ee tabi onu duzeltmek zordur artik

Sizede çok geçmiş olsun, ah ama mümkün degil kimsem yok yanimda kalicak aileme soylemekte istemiyorum,siz de kombin olmussunuz sanırım sizi en cok yoran hangisi oldu göğüs mu,karin mi?

Uzun sure narkoz da kaldigim icin 3 gunde uzerimden narkozu atamadim.Bunun sikintisi buyuktu. Size net olaral suram cok agridi buram az agridi diyemem. Komple vucut olarak heryeriniz agriyor.hareketler kisitli. Birinin yardimi olmadan kafanizi kaldiramiyorsunuz. Ellerinizden destek alsaniz gogusler agriyor. Karniniza asla yuklenemiyorsunuz. Yalniz olacaksanizda kombin degil tek olun derim. Ben bilseydim bu kadar zor olacagini asla ikisini beraber olmazdim.Kaldiki 7-24 uyutmadigim bir refakatcim vardi.

Ben 66 kg idim. Fazlalığın yalnızca göbek ve bel bölgemde vardı, iki doğumdan kalan. Henüz 1 ay olmasına rağmen oldukça memnunum ve beni görenler ne kadar incelmişsin, diyet mı yapıyorsun diye soruyorlar. Dikişlerim de gayet iyi durumdalar ama şişliklerin hâlâ devam ediyor
Aaa kilomuzda aynıymış ☺️ biraz daha zayiflasam iyi olacak sanirim daha ideal bir goruntuye kavusmak adina, birde liposuction yapılıyor mu yoksa onu biz istersekmi yapiyorlar? Keşke yanlari beli filanda duzeltseler 😏 cokmu sey istiyorum ne 🤭

😩😩😩 O kadar kötü ha? Tekrar tekrar Ankara ya gidip gelicek dueumda degilim, üstelik narkoz almaktan cok korkuyorum,olmusken hepsi birlikte olsun bitsin diyorum,tez canliyim ben biraz 😔 artik ölü gibi yaticam üç gün hastanede gerekirse wc yede gitmicem napim 😔 refakatçim yok benim 🙄

Beyza benim de refakatcim olmayacak. İlerde süreci yazarım sana. Ama doktor ve asistanlarını bilgilendir. Ben bu konu da sorun yaşamayacağıma inanıyorum. Hayırlısı olsun bakalım .olup bitince ben yazarım kesinlikle🌺

Aaa kilomuzda aynıymış ☺ biraz daha zayiflasam iyi olacak sanirim daha ideal bir goruntuye kavusmak adina, birde liposuction yapılıyor mu yoksa onu biz istersekmi yapiyorlar? Keşke yanlari beli filanda duzeltseler 😏 cokmu sey istiyorum ne 🤭
Zaten sizinistemenize gerek kalmadan doktor yönlendiriyor bu konularda. Evet göbek ve bel bölgeme lazer liposaction yapıldıktan sonra, mini karın germe, göbek altı kas onarımı ve göbek altından da bir delik açarak göbek üstü kasları onarıldı. Şu an belim genç kızlığımdaki gibi😀 Ama önemli olan korumak tabi ki. Bu arada hastanede kaç gün kalacaksınız. Benim 1 hafta dolmadan uçağa binememe izin vermediler. Narkoz konusuna gelince, ben doktordan rica ettim çok korkuyorum diye, asansörde iken sakinleştirici iğne yaptılar. Amemiyathane de ise klasik 10-9-8 diye geriye doğru sayma talimatını beklerken, gözümü odamda açtım. Meğer hemen uyutmuşlar, ameliyathaneye girince🙄🙂

Zaten sizinistemenize gerek kalmadan doktor yönlendiriyor bu konularda. Evet göbek ve bel bölgeme lazer liposaction yapıldıktan sonra, mini karın germe, göbek altı kas onarımı ve göbek altından da bir delik açarak göbek üstü kasları onarıldı. Şu an belim genç kızlığımdaki gibi😀 Ama önemli olan korumak tabi ki. Bu arada hastanede kaç gün kalacaksınız. Benim 1 hafta dolmadan uçağa binememe izin vermediler. Narkoz konusuna gelince, ben doktordan rica ettim çok korkuyorum diye, asansörde iken sakinleştirici iğne yaptılar. Amemiyathane de ise klasik 10-9-8 diye geriye doğru sayma talimatını beklerken, gözümü odamda açtım. Meğer hemen uyutmuşlar, ameliyathaneye girince🙄🙂
Ayy ne güzel darısı başıma, bugün İzmir e geldim kuzenimin yanina uzun zamandir gorusmuyorduk,bana hamilemisin diye sordu 🙄 hayir o göbeğim dedim... artık cok sinir oluyorum bu duruma!!! Bende ameliyat oncesi soyliyim o şekilde yapsinlar zira cok kormuyorum😔

Beyza benim de refakatcim olmayacak. İlerde süreci yazarım sana. Ama doktor ve asistanlarını bilgilendir. Ben bu konu da sorun yaşamayacağıma inanıyorum. Hayırlısı olsun bakalım .olup bitince ben yazarım kesinlikle🌺
Ah inanin cok sevinirim,dilerim sizde memnun kalacaginiz bir görüntü elde edersiniz. Kolay atlatmaniz dileğiyle ☺️

Ben doktorum ve ekibine güveniyorum. O kadar kaç aydır asistanı ve kendisi ilgilendi ki. O konu da bir şüphem yok. Yardımcı olacaklar. Çok dua edin 🌺🥰

İnşallah tüm detaylari ile paylasirim merak etmeyin, hayırlısıyla bir sag salim cikiyim ☺bu arada siz memnun musunuz? Kac kilo idiniz karninizdaki dikisler ne durumda,biraz payladirsaniz kisaca sevinirim☺
beyzacım bende mini karın germe oldum 2 sene kadar önce fakat dikişlerdenmi kaynaklı bilmiyorum tam göbek deliğimin altında bir çökme var bu beni çok rahatsız ediyor ankarada hangi doktora kaça olacaksın ameliyatını ayrıca bende çanakkalede yasıyorum hemserimsin

Merhaba canım şişlik diyip atlatıyorlar şişler indikten sonra bariz deri fazlası olarak kalıyor ben revizyonla tekrar aldırdım sağdan ve soldan
merhaba canım bende mini karın germe oldum yanlardaki köpek kulağı denen deri fazlalığını bu sene aldırdım fakat benim dikişlerimde de potluklar var 2 sene oldu ameliyat olalı geçenlerde bir estetik cerraha gittim durumumu anlattım bunlara ne yapılablir çok rahatsız oluyorum dedim hiçbir şey dedi yerinden kalkmadan istifini bile bozmadan hemde özelede artık param yok belki bilirsin ne gibi bir şey yapılabilir bu potluklara

beyzacım bende mini karın germe oldum 2 sene kadar önce fakat dikişlerdenmi kaynaklı bilmiyorum tam göbek deliğimin altında bir çökme var bu beni çok rahatsız ediyor ankarada hangi doktora kaça olacaksın ameliyatını ayrıca bende çanakkalede yasıyorum hemserimsin
Canım Ankara'da Ozan bitik' e olacağım,kk burda cok güzel şeyler okudum hakiknda bu sayede karar verdim,yoksa yüz yüze hic görüşmedik, Instagramdan yaptığı işleri gördüm, çok güzel sonuçlar elde edilmiş hastaları gorunce dedim evet kesinlikle bu ☺️ canım fiyat için net bisey söylemem mümkün değil çünkü kombin ameliyat olacağım ben karin, göğüs ve göz kapağı bu sebeple normal fiyat üzerinden %25 indirim uygulandi ..

merhaba canım bende mini karın germe oldum yanlardaki köpek kulağı denen deri fazlalığını bu sene aldırdım fakat benim dikişlerimde de potluklar var 2 sene oldu ameliyat olalı geçenlerde bir estetik cerraha gittim durumumu anlattım bunlara ne yapılablir çok rahatsız oluyorum dedim hiçbir şey dedi yerinden kalkmadan istifini bile bozmadan hemde özelede artık param yok belki bilirsin ne gibi bir şey yapılabilir bu potluklara
Çok geçmiş olsun canim,sen nerde ve kime oldu ? Keşke ameliyatı olduğun dr.una sorununu anlatip revizyon yapmasını isteseydin...

Merhaba başka bir doktora dikiş revizyonu yaptırmak istediğinizi söyleyerek başvurabilirsiniz mümkünse işini yapıp hastasınız başından savmayacak bir doktora tabi

X