Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altan yücetaş a olmadım dr hakkında bilgim Yok malesef, sarkma ve ve fazla kilo yoksa bu riske girmeye değer mi bilemedim yaşınızı ve durumunuzu bilmiyorum ama bu şansınızı ilerleyen zamanlar için kullanıp vücut yağ oranını düşüren diyetler ve sporla da çözümleyebilirsiniz karın için bir daha olsa bir daha olabilirim diyebilecek kadar sıkıntılıydım ama meme için çok da gerekli değildi diye düşündüğüm oluyor mesela heryeri dikiş yara his kaybı cabası meselaBen karin bel lipo germe ve gogus olucam. Siz revizyonumu Altan Yucetas a oldunuz? Acikcasi cok bir sarkmam ve kilo fazlam yok dogum falanda yapmadim. Yurt disinda yasiyorum henuz yuzyuze muayenede olmadim ama anlastik ve gune karar verdik.
Tam karin germe yapildiysa gobek deliginin uzerinden kesmek zorunda degilmi. Yeni gobek deligi yapiliyor o bolge tamamen cikarilip.Sizinki demekki mini karin germeydi .oyle mi acabaSelamlar ben karnımı gördüm. Ama aklımda hep soru işaretleri kaldı. Doktoruma sorucam sanırım ben fazla takıntılıyım Göbek deliğimin aşağıda olduğunu düşünüyorum yani çok aşağı yapmış sanki
Birde öbek deliğimin biraz alt yanında ben var oda şuan ki dikişin üstünde kesicem dediği yerden kesmemiş oluyor sanki ozman offf
Bu yoruma katılmıyorum. Ameliyat olmuş biri olarak izlerim çok iyi iyileşti. Biraz iz korkum vardı. Bizim ailemizde izler hep kabarır, ama bende olmadı. Bayağı geniş bir alandan ameliyat etti beni. İzler önce kırmızılaştı korktum biraz ama sonda beyazladı söylediği gibi oldu. Bende tam tersi obsesif biri pansumanda bile iki de bir eldiven değiştiriyordu, işini kimsenin yapmasına izin vermiyordu. Benim izlenimlerim bunlar. Şimdi sezeryan izi gibi izlerim var belli belirsiz.Ben kendisinden kombine bir ameliyat icin fiyat aldim. Karin bel lipo ve karin germe+gogus kucultme 55 bin tl verdi. Fakat ben instagramda dikkat ediyorum dikislerinin iyi olmadiginu dusunuyorum. Bire asiri kilolulara yapiyor hep ameliyatlari o yuzden sanki fazla ozenmiyor gibi dikis atarken. Amaaan bu yeter iste 10 kilo yag cikardim daha ne olsun der gibi
Bende size aynı doktoru öneriyorum DR Çetin Duygu ya ameliyat oldum. Bence estetikte tek adres Çetin hocam, Hiç bir şey göründüğü gibi zor değil, gayet iyi bir ameliyat süreci atlattım. Şiddetle öneririm.Merhaba, öneriniz için çok teşekkür ederim. O doktoru bende takip ediyordun yalnız çok yapmacık bulmam bir yana bir kaç hastasıyla görüştüm ve hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığını söylediler.
Başka önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Bende cok mekik yapiyordum günde 100hatta 200 karin gidiyor ama sarkiklik kaliyor ameliyat olunca kesinlikle yaninizda Birkac gün birisi olmasi lazim kendi basiniza kalkamiyorsunuz yataktan
Cocuklar kücükse zorlanirsiniz cocuklarda zorlanir sadece ayaktaykrn kucaga alamazsiniz idare ederim diyorsaniz olun Ben baten diyorumki keske daha önce olsaydim sonra diyorum hayirlisi böyleymis ameliyattan önce ilk defa narkoz olcagi icin cok korkuyordum dua ede ede girdim ve ciktigimda Achim vardi ama sükrettim uyandigim icin cok rahatdiz oluyorsqniz olun yoksa cocuklarla yardim eden yoksa problem olabilir ama güzel bir ameliyat yirtiklik bile olsa karniniz dümdüz oluyor
Birde Ben bu ameliyatla birlikte gögüslrrime protezde koydurdum sarkiklik vardi ama cok degildi 350cc koyuldu Ben ona ameliyat günü Karat verdim ve hic arstirmamistim 300cc en kücük saniyordum 350 istedik normal dursun istiyordum benimkiler baya kücüktü 75b o an nedense biraz büyük olsun istedim ama normal dursun dikkat cekmesin istiyordum ameliyattan ciktim sok oldum cok büyüklerdi moralim bozuldu biraz sislik de var inecek dediler evet gercekten sismis indi ama hala büyük ama bilenler sana öyle geliyor diyorlar ama bilseydim 300yapardim tek onlara alisamadim ama su kadarsöyleyim hic agrim olmadi onlardan yana elinizi cimciklersinizde acirya o kadar bile acimadi hic hissetmedim hic ama hic ağrı yada aci sizi olmadi