Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

hangi dr a oldunuz

Merhaba bende 6 Kasimda Altan Yucetas a karin germe lipo ve gogus diklestirme ameliyati olacagim. Ama cok korkuyorum nasil olacak sonrasinda fazla agri olacakmi surec yipraticimi.. ameliyat ne kadar suruyor..Ve en onemlisi gercekten dumduz bir karina sahip oldunuz mu?

Ben meme dikleştirme Ve lipo için 8 saat kaldım ameliyatta sizinki de uzun sürer tahminimce, lipo için tam olarak hangi bölgelere anlaştınız karın germede bele kavis verip bırakıyorlar 2 buçuk sene önce karın germe oldum karnım düz olmadı yanlardan lipo yapmış alttan fazla deriyi kesip birleştirmiş üstüne kilo vermeme rağmen istediğim gibi olmadı yanlardan deri fazlası pot olarak kalınca revizyon yaptırdım başka doktora karnıma ve sırtıma lipo yapıldı yanlardan artan deriyi alınca sonuç ancak tatmin edici oldu, herkesin kendi serüveni tabi umarım tekrara ihtiyaç duymazsınız toparlanma aşaması bir 6 ay kadar çok dikkatli olmalısınız ağır kaldırmayın özellikle ilk 1 ay tam iyileşme olmuyor ortalama 40 gün sırtüstü yatacaksınız, gerçekçi olmakta fayda var ömür boyu spor diyet yapsanız ulaşamayacağınız bir sonuca biraz dişinizi sıkarak ulaşacaksınız ve memnun olduğunuzda sonuçtan bu sizin iyileşme motivasyonunuz olacak şimdiden geçmiş olsun

Bende çok korkuyorum hemde heyecanliyim

Arkadaşlar bu ameliyatları hastanede tek atlatan var mı yani yanımızda kimseyi getirmiyorsak kalması için açıkçası ben tek başıma üstesinden gelmek zorunda kalacağım ailem çocuğuma bakacak bende sonuçta hemşireler var diye düşünüyorum yapabilir miyim yada süreci bu şekilde atlatan var mı?

İlk gün için en azından canım bir yakının ya da arkadaşın olsa hiç fena olmaz hemşireler her ihtiyaç duyduğunda gelirler şüphesiz o konuda sıkıntın olmaz

bu sabah mini karın germe ve meme dikleştirme ameliyatım var gecesi hast. tek başıma kalacağım deneyimlerimi paylaşabilirim

Ben karin bel lipo germe ve gogus olucam. Siz revizyonumu Altan Yucetas a oldunuz? Acikcasi cok bir sarkmam ve kilo fazlam yok dogum falanda yapmadim. Yurt disinda yasiyorum henuz yuzyuze muayenede olmadim ama anlastik ve gune karar verdik.

Şimdiden çok geçmiş olsun.. inşallah hiç acın olmaz .. herşeyin güzel olacağı ihtimali bile çok güzel..

evet sabah 8 de hast. geldim çizimler yapıldı saat 10 da uyuttular 3 saat sürdü şimdi odamdayım yalnız geldim giyindim babamı bekliyorum beni eve götürecek sadece yara yerimde çok hafif sızlama var çok abartmışım

Geçmiş olsun çok ben öncesinde sezeryanla doğum yaptım benim tam karın germe olacak ve sezeryan sonrası ben çok zor iyileştim yürümem felan çok sıkıntılıydı ki o kadar ağrılı acılı olmuyor diyorlar umarım bende kolay atlatırım ama 4 gün hastanede kalacaksın dedi doktorum kolay bi ameliyat değil ikiside yanina biri illa lazim olacak felan deyince napcam bakalım

Selam Nilgün ben Altan hocada üç ay önce ameliyat oldum karın germe ve lipo çok memnun kaldım çok ilgili bir Doktor Altan hoça tavsiye ederim
Merhaba bende kasim 6 da karin germe lipo ve gogis kucultme ameliyati olucam Altan Yucetas a . Karniniz dumduz oldumu gercekten instagramdaki paylasimlari gibi?

Merhaba instagramda Çetin Duygu adında bir dr takip ediyorum ve inanılmaz başarılı buluyorum takibe alıp sizde bir bakın isterseniz fiyatlarını bilmiyorum ama İstanbul ve İzmir de ameliyat yapıyor
Ben kendisinden kombine bir ameliyat icin fiyat aldim. Karin bel lipo ve karin germe+gogus kucultme 55 bin tl verdi. Fakat ben instagramda dikkat ediyorum dikislerinin iyi olmadiginu dusunuyorum. Bire asiri kilolulara yapiyor hep ameliyatlari o yuzden sanki fazla ozenmiyor gibi dikis atarken. Amaaan bu yeter iste 10 kilo yag cikardim daha ne olsun der gibi

sezeryan bilmiyorum kaslara müdahale edikince sıkıntılı oluyormuş benim kaslara dokunmamışlar bu arada bana da aynılarını demişlerdi 2 gün yatacaktım refakatçi lazımdı... evet haklılar çünkü çantanızı taşıyacak çıkış işlemleri, reçete ve arabayla eve dönme işleri var tek başına olmuyor bu arada karnıma uyurken lokal anestezi de yapmışlar etkisi şu an tamamen geçti ağrısı var ama uyurum o kadar değil bir de dik yürüyemiyorum yan yatamıyorum sırtım belim ağrıdı

Kızlar biraz önce birseye denk geldim ve merak ediyorum meme implant hastalığı diye birşey varmış ve birçok yabancı ünlü ınstagram üzerinden açıklamalar yapıp implantların çıkarmış duyan var mı yada yaşayan belirtileri var Ilk defa duydum böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…