Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

fiyat bilginiz var mı ben çok istiyorum hem karın germe hem gögüs dikleştirme

Çok tskkr ederım umarım bnde mutlu olurum

Çok geçmiş olsun canım

Lütfen banada yardimci olurmusunuz 2 hafta sonra bende olucam ama sigara kullaniyorum doktor kesinlikle olmaz dedi korku sardi daha çok içmeye başladim
Sigara maalesef bende kullanıyorum azaltabilirseniz mümkün mertebe çok iyi olur karın ameliyatımda da sıkıntı oldu kötü iyileşti şimdi meme de de aynı şekilde sağ meme dikişim kötü durumda dr lar hemen sigara kullanımına bağlıyorlar bende katılıyorum tabiki çok ilgili

cevabiniz icin çok teşekkürler doktor bana direk süreci senin için benim ıçin ve özellikle çocuklarin icin kötü olur deyince baya bi korktum peki sonrasi çok mu zor geciyo sorduğum insanlar sakin yaptirma sonrasi cok problem oluyo diyorlar doğrumu nerdeyse vazgecicem ama karnimdan da cok rahatsiz oluyorum görenlerin hamilemisin diye sormalarindan artik yoruldum

Cevabiniz

Çocukların çok mu küçük? Kendi özbakımlarıyla ilgilenebilecek yaştalar mı? Karın germe toparlanma süreci biraz uzun
Çocuklar küçük mü? Bir süre özbakımlarıyla ilgilenemeyebilirsiniz karın ameliyatında toparlanma süreci biraz uzun ilk günler yardımsız yatma kalkma yapamıyorsunuz sırtüstü dışında hiçbir pozisyonda yatamıyorsunuz eğer yardımcınız ya da size yardım eden bir ebeveyniniz varsa ortalama 15,20 gün size yardım edip elinizi işe sürdürmeyecekse sıkıntı Yok karın eğer iyi bir doktor yaparsa mucize bir ameliyat gerçekten karnınızın verdiği motivasyonla acısına ve iyileşme sürecine katlanmak kolaylaşıyor

Yardimci eşim var cocuklarin birisi 14 birisi de 10 yaşında eşim yardimci olacak ailemden kimse yok burda hepsi yurt dışında bide kimseye soylemeyi pek istemiyorum faydasi olmayip genelde cok moral bozarlar diye dr da okan üniversitesinde olucam tanidiklar uzerine bide kardesimin goz kapağini yaptirmistik ayni doktora gozlerinde hic odem olmadi dikişleride cok guzeldi o yuzden guveniyorum insallah benimde dikisleeimi guzel yapar

Acisi sezeryan gibi mi cok daha mi ağir
Kişiden kişiye değişir ağrı eşiğiyle de ilgili sezeryanda da çok acı çekmiştim karın germede ilk etapta dikiş hattımı hiç hissetmedim bile yani öyle düşünüldüğü gibi boydan boya kesiliyor çok acı verici olacak diye düşünüyoruz öyle olmuyor çünkü sezeryanda çok daha fazla katman kesiliyor, ben daha çok içeriden dikilen karın kasları var ya dikine olan kısımda çok ağrı hissetmiştim tabi ameliyata ek yağ çekme işlemi yapılırsa onunda biraz ağrısı oluyor ama kesinlikle dayanılmayacak kadar değil ilk gün biraz zorluyor sonrası daha iyi ve tabiki sonrasında vücut ilk travmayı atlatınca bu defa dikişlerinizi hissetmeye başlıyorsunuz artık biraz sızlama yapıyor herşeye rağmen değer bir operasyon hiç pişman değilim

Acisi sezeryan gibi mi cok daha mi ağir
Bu kıyaslama hep yapılıyor ama birbirinden çok farklı ameliyatlar aslında diyetisyenim beni çok korkutmuştu 100 katı daha ağır daha acılı diye süreç boyunca sezeryanla kıyaslamadım bile her söylenene kulak asmayın herkesin süreci farklı 1 hafta sonra masabaşındaki işine başlayanlar duyduk biz burada

Tm çok teşekkürler sonu guzel olucağı için dayaniŕim cok ağri bile olsa memnumsaniz kaldıki işin ucunda göbek ve fazlalıktan kurtarmak var son olarak fotolarınız varsa izlemeye alırmısınız bi baksam

Sorun şu ki o fotoğraflar silinmiş sanırım site yenilenmiş ben ameliyat olalı 2 buçuk seneyi geçiyor telefonum da da kayıtlı değil maalesef

Merhaba
Öncelikle azminizden dolayı tebrik ederim sizi ben Altan Yücetaş ı öneririm yaklaşık 1 yıl önce kendisine karın germe göğüs lipo içeren kombine bir ameliyat olmuştum kolay ve sorunsuz bir süreç geçirdim sonuçtan oldukça memnunum görüşmenizi öneririm

Selamlar ben de Pazartesi Bursa da karın germe meme dikleştirme ve silikon olacağım 8 saat sürecek çok korkuyorum inş benim de sizin gibi sorunsuz ve kolay geçer
Bende haftaya pazartesi olucam lipo karin germe bende de cok korku var hem seviniyorum hemde cok korkuyorum insallah kolaylikla atlatırsınız

Bende haftaya pazartesi olucam lipo karin germe bende de cok korku var hem seviniyorum hemde cok korkuyorum insallah kolaylikla atlatırsınız
Korkacak bırsey yok canım Çarşamba günü amelıyat oldum Perşembe sabah taburcu edıldım bıraz agrım vardı ama dayanılmayacak gıbı degıl ınsallah atlarsın rahat bı şekilde bugün daha ıyıyım

Insallah aklima geldikce carpinti oluyo sonra diyorum noluyo hayallerine kavusuyorsun diye ağriya dayanıklı da bi insanim ama amaliyat pskolojisi herhalde ya bisey olursa diye siz sigara kullaniyormuydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…