kızlar merhaba;
Bugun ameliyatımın 13.günü..
klasik lipo ve karın germe oldum...1 yıl cok arastırdım..lipofiz,lipomatik,vaser ,lazer vs vs hepsini arastırdım, istanbulda görüşmediğim dr kalmadı, hepsinden fiyat aldım,
sunu bilin ki nişanaası,atasehir,beşiktas,etiler vs gibi bilindik meshur yerlerden ve drlerden uzak durun ,herkes tutturabildigine fiyat söyluyor ve klasik lipo haric tüm kullanılan teknikler sorunlu..örnegin vazer yapıyor ama klasik lipo ile devam ediyor...bu korede cinde vs bulunmus makineleri turkiyeden baska yere satamıyor niye cunku ben avrupada yasıyorum, avrupada bu cihazlar yok ,neden cunku hepsi riskli...
demem o dur ki...şöhret olmus doktora ve yöntemlere güvenmeyin...
ben istanbul cevresi bir yerde dr buldum hem cok ekonomik hem dr hastane cokc cok iyiyidi..
şimdi biliniz ki bu operasyon komple karın altınız kesiliyor cook cook ciddi ve zahmetli...
özellikle öksüren ,sigara icen kesin olmasın zira bir kez "öhö"diyebilmek cok cokk zor ,hapşıracam veya yerken bogazıma birşet takılıp öhö diyecem diye birsey yemez oldum oylesine tahammul edilemez bir baskı olusuyor dikişler uzerinde..
bugun 13. gunum oyle dayanılmaz agrım olmadı amma yürümek ,yataktan kalkmak cok zor..
tavsiyem hastanede ve sonrası 15 gün size bakacak biri yoksa olmayın bu operasyonu ben elektrik süpüregsi yapayıom dedim olmadı..terasa bi kova su dökeyim dedim olmadı..
gitmeden önce operasyona göbek cevrem 93 cm idi..su an 63 cm...elime gelen o yag halkası yok gercekten dumduz bir karın oldu...
söyleyeceklerim bu kadar umarım yardımcı olmusumdur....bu benim vefa borcum olsun bu siteye cunku tecrubeli kızlardan okudukca cok faydalandım..
herkese saglıklı gunler.
Gecmis olsun canim nasıl geçti iyimisinYaklaşık 2 senedir yazdım çizdim buradan tanıdığım arkadaşlar yardımcı olanlar herkese teşekkür ediyorum. Hatta burda tanışıp şuan can ciğer kız kardeşim bile oldu. Birgün buraya yazıcam demiştim.
Yarın sabah ben ameliyata giriyorum. Karnımı gerdiriyorum sonunda
Teşekkür ederim çook iyiyim bugün direnlerim çıkacak hala dik yürüyemiyorum ama çok iyi hissediyorumGecmis olsun canim nasıl geçti iyimisin
MerhabaArkadaşlar Temmuz’un 2. Haftası benim ameliyatımın üstünden 11 ay geçmiş olacak; karnımda hala hissizliklerim ve sertliklerim var. Karnım alt kısmı hala sert. Ne zaman düzelir bilemiyorum. Ameliyat olan arkadaşlar sizler ne durumdasınız ??
Portakal özel dr demi acaba ameliat oldunuz..merhabalar
ben yaklaşık 120 kg dim ve bu kiloyla 5 yıl yaşadım doktor kontrolünde 1 yıl içerisinde 66 kg verip 54 kg ulaştım haliyle göbeğim, kollarım ve bacaklarımın iç kısmında sarkmalar oldu bende estetik yaptırmaya karar verdim karın esteğinden başladım ameliyatım 7 saat sürdü ve 5 gün hastahanede yattım fazlalık olan deri alımı 1kg di ve iç karın kaslarım da dikildi ameliyat sonrası ne ağrım ne de sızım oldu sadece oturup kalkmalrımda ve geceleri sırt üstü yatmak mecbureti dışında bi sıkıntı yaşamadım şimdi diğerlerinde sıra :1rolleyes:
Mrb bende 6 yıl once karın germe ve göğüs büyütme yaptırdım.karın germe yaparken lipoda yapmıştı doktorum..sonuç harikaydı.hala da aynı.dumduz bir karın mide..yani ikisini birlikte kombin olarak yapar doktorunuz ve hepsi gider die biliyorumMerhaba,benim mide ve midenin yanlarında da can simidi gibi sarkma var,lipo olmadan karın germe yapıldığında yanlardaki sarkma da gidiyor mu?
Yanlış hatırlamıyorsam sizinle hemen hemen aynı dönem ameliyat olduk..simdi okurken isminizden hatırladım..o dönemler yazisiyorduk yine burda..Bende çok memnunum iyiki olmuşum diyorum :) dünde sırt lipo ve popoya yağ enjeksiyonu yaptrdm ..estetik alışkanlık yapio sanırımFormun cok eskilerindenim yaklasik 6 yil oluyor aml. Olalı cok memnunum
Cnm üniversite hastanelerinde bu tarz operasyonlar yapılıyor mu? Doktoru seçme şansın oluyor mu? Ameliyat günü için fln çok bekliyor musun? Sosyal güvencen olsa da ödemiyordur di mi?
6. Ayda kesin sonuç belli oluyor.vucudun şekli oturuyor.Nerdeyse 4 ay olucak benim. Hala şişip şişip iniyorum. Tam sonuç 1 yılı buluyor sanırım
Merhaba instagramda Çetin Duygu adında bir dr takip ediyorum ve inanılmaz başarılı buluyorum takibe alıp sizde bir bakın isterseniz fiyatlarını bilmiyorum ama İstanbul ve İzmir de ameliyat yapıyorMerhaba,
benimde sizin her yönden tecrübelerinize ve yazacaklarınıza ihtiyacım var..
Söz konusu sadece meme büyütme değil, baştan aşağa yenide 'doğabilmek'. 50 kilo verdikten sonra komple vücudun gerilmesi lazım bunun için (kol, karın, bacak, popo) germe ve meme büyütme işinde gerçekten başarılı ve doğallıktan yana olan bir doktor arıyoruz. Germe ameliyatlarında bu doktor başarılı, göğüs ameliyatınız doğal olsun diyorsanız bu doktora gidin dersenizde olur.
Sadece sonunda ameliyatların tamamını ödeyebilecek bir rakam olsun.
Bunun için galiba en sağlıklısı iki adımda ilerlemek? Ilk etapta kol, göğüs ve karın. Sonrasında belden aşağısı.
Ferruh beyi mesela son yazılanlar arasında gördüm ama doğruyu söylemek gerekirse instagramdaki sonuçlarını beğenmedim.. Göğüsler ayrık, doğallıktan uzak.
Eger göğüs ve vücut germe ameliyatları için önerebileceginiz doktorlar varsa çok sevinirim.
şimdiden çok teşekkür ederim