Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım çok geçmiş olsun. Harika bir incelme sağlamışsın. Umarım istediğin sonuca ulaşırsın. Doktorunun ismini ve ne kadar ödediğini paylaşır mısın? Öncesi sonrası fotoların varsa onları da görmek isterim. Ben de yaptırmayı düşünüyorum çünkü? O yüzden çok merak ettim.

Yaklaşık 2 senedir yazdım çizdim buradan tanıdığım arkadaşlar yardımcı olanlar herkese teşekkür ediyorum. Hatta burda tanışıp şuan can ciğer kız kardeşim bile oldu. Birgün buraya yazıcam demiştim.
Yarın sabah ben ameliyata giriyorum. Karnımı gerdiriyorum sonunda

Gecmis olsun canim nasıl geçti iyimisin

Merhaba
Benimde eylülde 1.yılım doluyor herşey çok iyi eski halime döndüm hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum benim ameliyatımda sonraki sürecimde oldukça rahat geçmişti. ödemler artık olmuyor. sadece çok yorulduğum günlerde karnımda bi gerginlik hissi oluşuyor dikişlerime yakın bölgelerde. hissizlik durumu sadece göbek deliğimin altında bi miktar var dikişlerimin rengide oldukça açıldı.Aynı dönemde ameliyat olan arkadaşlarla hayalini kurduğumuz dümdüz karınla geçireceğimiz ilk yazda bitti sayılır zaman çokk hızlı geçiyor :) şuan 10 kat ağrılı deseler bile kesinlikle yine olurdum bu ameliyatı beni oldukça mutlu etti çünkü :) sevgiler

Portakal özel dr demi acaba ameliat oldunuz..

Merhaba,benim mide ve midenin yanlarında da can simidi gibi sarkma var,lipo olmadan karın germe yapıldığında yanlardaki sarkma da gidiyor mu?

Merhaba,benim mide ve midenin yanlarında da can simidi gibi sarkma var,lipo olmadan karın germe yapıldığında yanlardaki sarkma da gidiyor mu?
Mrb bende 6 yıl once karın germe ve göğüs büyütme yaptırdım.karın germe yaparken lipoda yapmıştı doktorum..sonuç harikaydı.hala da aynı.dumduz bir karın mide..yani ikisini birlikte kombin olarak yapar doktorunuz ve hepsi gider die biliyorum

Formun cok eskilerindenim yaklasik 6 yil oluyor aml. Olalı cok memnunum
Yanlış hatırlamıyorsam sizinle hemen hemen aynı dönem ameliyat olduk..simdi okurken isminizden hatırladım..o dönemler yazisiyorduk yine burda..Bende çok memnunum iyiki olmuşum diyorum :) dünde sırt lipo ve popoya yağ enjeksiyonu yaptrdm ..estetik alışkanlık yapio sanırım

Cnm üniversite hastanelerinde bu tarz operasyonlar yapılıyor mu? Doktoru seçme şansın oluyor mu? Ameliyat günü için fln çok bekliyor musun? Sosyal güvencen olsa da ödemiyordur di mi?

Ben 6 yıl once ünv hastanesinde doktorumu seçerek olmuştum.o dönem özeller ile arasında yari yarıya fiyat farkı vardı.guvencen karşılamıyor fakat yinede çok fazla fiyat farkı var özelle ünv hastanesinin

Selamlar ben karnımı gördüm. Ama aklımda hep soru işaretleri kaldı. Doktoruma sorucam sanırım ben fazla takıntılıyım Göbek deliğimin aşağıda olduğunu düşünüyorum yani çok aşağı yapmış sanki
Birde öbek deliğimin biraz alt yanında ben var oda şuan ki dikişin üstünde kesicem dediği yerden kesmemiş oluyor sanki ozman offf

Merhaba,

benimde sizin her yönden tecrübelerinize ve yazacaklarınıza ihtiyacım var..

Söz konusu sadece meme büyütme değil, baştan aşağa yenide 'doğabilmek'. 50 kilo verdikten sonra komple vücudun gerilmesi lazım bunun için (kol, karın, bacak, popo) germe ve meme büyütme işinde gerçekten başarılı ve doğallıktan yana olan bir doktor arıyoruz. Germe ameliyatlarında bu doktor başarılı, göğüs ameliyatınız doğal olsun diyorsanız bu doktora gidin dersenizde olur.
Sadece sonunda ameliyatların tamamını ödeyebilecek bir rakam olsun.

Bunun için galiba en sağlıklısı iki adımda ilerlemek? Ilk etapta kol, göğüs ve karın. Sonrasında belden aşağısı.
Ferruh beyi mesela son yazılanlar arasında gördüm ama doğruyu söylemek gerekirse instagramdaki sonuçlarını beğenmedim.. Göğüsler ayrık, doğallıktan uzak.

Eger göğüs ve vücut germe ameliyatları için önerebileceginiz doktorlar varsa çok sevinirim.

şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba instagramda Çetin Duygu adında bir dr takip ediyorum ve inanılmaz başarılı buluyorum takibe alıp sizde bir bakın isterseniz fiyatlarını bilmiyorum ama İstanbul ve İzmir de ameliyat yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…