Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kilo aldınız mı siz? Alınınca nasıl bi görüntü oluyo,ameliyat yerinden mu geri ?
Ameliyat sonrası yedi sekiz kilo verdim.sonra sağlık problemlemimden dolayı aldım..dr.kontrolünde diyet ve sporla verdim hepsini..kilo aldığım dönemde yağlar iç bacaklarımda oluşmuş..karnımda oluşmadı..önlem almasaydım olurmuydu bilmiyorum..karnımda hiç bir sarkma gevşeme gibi deforme oluşmadı..hala gergin..

Çok geçmiş olsun canım bende fıtıkla birlikte olcam genel cerrahta gircek ameliyatimada benim merak ettigim karnım çok yağlıdeğil sarkık değil ama kaslar gevşek olduğu için çok büyük aynı 5 aylık hamile gibiyim şişlikler ne kadar sonra gidiyo sizin karninizin şekli ne durumda ondan yandan bi incelme görünüyomu

Merhaba ben 16 Mayısta oldum ameliyatımı 53 gün olmuş. Bende hamile gibi geziyordum sizin gibi. Yukarıdan aşağı kaslarım dikildi ve alttaki deforme olan kısım çıkarıldı. Kas acısı yanma gibi oluyor öksürünce hapşurunca yada kalkar gibi kasınca.. Zaten yukarıdaki dokunun aşağı inip alışma sürecinde ödemler normal deniliyor. Ben son günlerde daha iyiyim şişlik sadece akşamları oluyor. Korsemide çıkarıyorum ödem rahatsız ederse takıyorum batma gibi oluyor, ödem suyuda içiyorum gün içinde. Belim ve karnım ince tabi çok fazla fark var karnım şuan dümdüz en güzel motivasyonda bu sanırım :KK49:

Merhaba bu ameliyati olàn cesaretli kizlar....

Su anda bu mesaji hastaneden yaziyorum..tam 30 saat once karin bel basen gobek klasik lipo ve karin germe oldum...daaha yeni kendime geldim su ana kadar gozlerimi acamadim basdonmesi mide bulantisi ve korkunc bir uyku istegi..su ictim kustum ve hep kizdim kendime cok cileliymis cook zormus paramla pulumla rezil oldum dedim..ama simdi iyiyim ve ilk kez sarili karnima baktip evet gercekten dumduz...
Eminim gunler gectikce de iyi ki olmusum diyecegim..
Kizlar beni iyi dinleyin

Tam 1 yil lipomtik..lipofiz lazer vazer hepsini arastirdim istanbul da fiyat almadigim dr kalmadi...oncelukle sunu soyleyeyim..klasik lipo dan sasmayin lipomatikmis lipofizmis vazer mis hepsi bos para tuzagi cunku lipodan sonra 2 kilo bile yag cekse o derinin alinmasi lazim sonmus porsumus deriyi orda birakmak olmaz bunu da ancak klasik lipo arti deriyi kesme ve germe yapabilir ..sakin korede cinde bulunmus sadece turkiye pazarina sokulmus aletlerle yapilan estetiklere kanmayin...ben avrupada yasiyorum bu turkiyede olan populer makineler avrupda yok..neden..cunku hepsi zararli...
Neyse kizlar..hastanedeyim agrim sizim yok cok sukur...
Bakalim direnler korseler ciunca ne gorecem yazarim burdan size..
Sevgiler
..bir de istanbul cok cok pahali ben istnbul cevresi bir ozel hastane buldum cok cok ekonomik..iyi arastirin..paranizi kaptirmayin hepsi kasap olmus dikkat efin

Çok geçmiş olsun. Avrupadan tek mi gittiniz? Bir de bir sorum olacaktı, hani yüklü parayı yanınız da estetik için götürmek de bir sorun olmuyor değil mi? Ytl ye türkiye de mi çeviriyorsunuz?

Çok geçmiş olsun. Avrupadan tek mi gittiniz? Bir de bir sorum olacaktı, hani yüklü parayı yanınız da estetik için götürmek de bir sorun olmuyor değil mi? Ytl ye türkiye de mi çeviriyorsunuz?
Evet tek gittim..parayi bankadan transfer ettim...
Daha halen hastanedeyim sanirim bugun cikacagim direnlerle..
Agrim sancim yok..
Ama yururken biraz sikintili o kadar..
Su an korse var ama dumduz bir karin goruyorum ve mutlu oluyorum..
Uyku halim gecmedi ahh keske su narkoz olmasa her problemin kaynagi narkoz..

Merhaba bu ameliyati olàn cesaretli kizlar....

Su anda bu mesaji hastaneden yaziyorum..tam 30 saat once karin bel basen gobek klasik lipo ve karin germe oldum...daaha yeni kendime geldim su ana kadar gozlerimi acamadim basdonmesi mide bulantisi ve korkunc bir uyku istegi..su ictim kustum ve hep kizdim kendime cok cileliymis cook zormus paramla pulumla rezil oldum dedim..ama simdi iyiyim ve ilk kez sarili karnima baktip evet gercekten dumduz...
Eminim gunler gectikce de iyi ki olmusum diyecegim..
Kizlar beni iyi dinleyin

Tam 1 yil lipomtik..lipofiz lazer vazer hepsini arastirdim istanbul da fiyat almadigim dr kalmadi...oncelukle sunu soyleyeyim..klasik lipo dan sasmayin lipomatikmis lipofizmis vazer mis hepsi bos para tuzagi cunku lipodan sonra 2 kilo bile yag cekse o derinin alinmasi lazim sonmus porsumus deriyi orda birakmak olmaz bunu da ancak klasik lipo arti deriyi kesme ve germe yapabilir ..sakin korede cinde bulunmus sadece turkiye pazarina sokulmus aletlerle yapilan estetiklere kanmayin...ben avrupada yasiyorum bu turkiyede olan populer makineler avrupda yok..neden..cunku hepsi zararli...
Neyse kizlar..hastanedeyim agrim sizim yok cok sukur...
Bakalim direnler korseler ciunca ne gorecem yazarim burdan size..
Sevgiler
..bir de istanbul cok cok pahali ben istnbul cevresi bir ozel hastane buldum cok cok ekonomik..iyi arastirin..paranizi kaptirmayin hepsi kasap olmus dikkat efin
Geçmiş olsun direnler en az 3-4 günde falan çıkıyor zaman geçtikçe görsel olarak beğeniceksin.ama çektiğim acıları hiç unutamadım valla ben😂doktorumda hepsini unutacaksın diyordu da 😁bol bol uykun varken dinlen uyu.bundan sonraki süreç iyileşme süreci

Geçmiş olsun direnler en az 3-4 günde falan çıkıyor zaman geçtikçe görsel olarak beğeniceksin.ama çektiğim acıları hiç unutamadım valla ben😂doktorumda hepsini unutacaksın diyordu da 😁bol bol uykun varken dinlen uyu.bundan sonraki süreç iyileşme süreci
Tesekkur ederim destegin icin..
Biraz detay verir misin..
Nerde kaca ne zaman oldun..
Sonrasi kly atlattin mi..
Su an ne goruyosun..ne diyosun aynaya bakinca..

Cnm ben özelde olmadım. Pamukkale üniversitesinde oldum. Karin germe meme silikon ve dikleştirme birde yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım. Çarşamba günü saat 11 de ameliyata girdim cumartesi sabah çıktım. 11.000 civarı tuttu.
Cnm üniversite hastanelerinde bu tarz operasyonlar yapılıyor mu? Doktoru seçme şansın oluyor mu? Ameliyat günü için fln çok bekliyor musun? Sosyal güvencen olsa da ödemiyordur di mi?

Tesekkur ederim destegin icin..
Biraz detay verir misin..
Nerde kaca ne zaman oldun..
Sonrasi kly atlattin mi..
Su an ne goruyosun..ne diyosun aynaya bakinca..
7 şubatta İzmirde özel doktorda oldum ameliyatı.1 ay dik duramadım ağrı değilde hareketlerim çok kısıtlıydı .kasların dikilmesi biraz beni zorladı.bir aydan sonra yavaş yavaş normale dönmeye başladım ama bianda hiç bişey yokmuş gibi normal hayata dönen arkadaşlara hayranım.hani nazlı bir insan değilim gerçekten zorlandım.şimdi dümdüz bi görünüm var tabi ameliyat çizgim hala kırmızı ama çamaşır içinde kaldığı için sorun etmiyorum.hala daha ağır taşıdığımda yada çok yorulduğumda kaslar zorluyor kendini hissettiriyor ve mide kısmında hafif şişlik oluyor ama daha sonra geçiyor.pişman değilim yaptırdığım için memnunum ama bu kadar acı çekçeğimi bilseydim yaptırırmıyım pek emin değilim

Merhabalar bursada estetik international ile görüşme sağladım tam karın germe meme büyütme 42 bin fiyat çıkardılar arkadaşlar bursada bildiğiniz doktor var mı yada fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar ekimde olacağım çok karışık kafam yardımcı olur musunuz

Cnm üniversite hastanelerinde bu tarz operasyonlar yapılıyor mu? Doktoru seçme şansın oluyor mu? Ameliyat günü için fln çok bekliyor musun? Sosyal güvencen olsa da ödemiyordur di mi?
Meraba evet ameliyatlar yapılıyor doktor seçme hakkı herkesin hakkıdır ama o hastanede tek plastik cerrah varsa seçenek yok o zaman. Ameliyat günü için çok beklemiyorsun. Ayrıca sosyal güvencen olsada bu ameliyatlar özele giriyor

kızlar merhaba;

Bugun ameliyatımın 13.günü..

klasik lipo ve karın germe oldum...1 yıl cok arastırdım..lipofiz,lipomatik,vaser ,lazer vs vs hepsini arastırdım, istanbulda görüşmediğim dr kalmadı, hepsinden fiyat aldım,
sunu bilin ki nişanaası,atasehir,beşiktas,etiler vs gibi bilindik meshur yerlerden ve drlerden uzak durun ,herkes tutturabildigine fiyat söyluyor ve klasik lipo haric tüm kullanılan teknikler sorunlu..örnegin vazer yapıyor ama klasik lipo ile devam ediyor...bu korede cinde vs bulunmus makineleri turkiyeden baska yere satamıyor niye cunku ben avrupada yasıyorum, avrupada bu cihazlar yok ,neden cunku hepsi riskli...

demem o dur ki...şöhret olmus doktora ve yöntemlere güvenmeyin...

ben istanbul cevresi bir yerde dr buldum hem cok ekonomik hem dr hastane cokc cok iyiyidi..

şimdi biliniz ki bu operasyon komple karın altınız kesiliyor cook cook ciddi ve zahmetli...

özellikle öksüren ,sigara icen kesin olmasın zira bir kez "öhö"diyebilmek cok cokk zor ,hapşıracam veya yerken bogazıma birşet takılıp öhö diyecem diye birsey yemez oldum oylesine tahammul edilemez bir baskı olusuyor dikişler uzerinde..

bugun 13. gunum oyle dayanılmaz agrım olmadı amma yürümek ,yataktan kalkmak cok zor..

tavsiyem hastanede ve sonrası 15 gün size bakacak biri yoksa olmayın bu operasyonu ben elektrik süpüregsi yapayıom dedim olmadı..terasa bi kova su dökeyim dedim olmadı..

gitmeden önce operasyona göbek cevrem 93 cm idi..su an 63 cm...elime gelen o yag halkası yok gercekten dumduz bir karın oldu...

söyleyeceklerim bu kadar umarım yardımcı olmusumdur....bu benim vefa borcum olsun bu siteye cunku tecrubeli kızlardan okudukca cok faydalandım..

herkese saglıklı gunler.

X