Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok geçmiş olsun öncelikle, benim meme altındaki Doğum lekem ameliyat kesisine yakın bir yere inmişti deri fazlam çoktu belki sizin o kadar payınız yoktu kim yaptı ameliyatınızı ben de eskilerden hatırlıyorum sizi o zamanlar oldunuz sanıyordum şimdi görünce şaşırdım inşallah istediğiniz gibi olur sonucunuz

Selamlar Semi Hanım evet ozamanlar konuşmuştuk ancak olabildim. Çok teşekkür ederim
Eray Copçuya oldum ameliyat burdan bir arkadaşım da olmuştu. Aslında karnım dümdüz göbek deliğim biraz aşağıda olmuş gibi bide dediğim gibi o ben olayı kafama takıldı yada ben fazla takıntılıyım

Demek ki deri fazlası daha çok göbek deliği altındaydı buralar çok değişmiş hala uyum gösteremedim eskisi gibi fotoğraf görebiliyor muyuz?

Merhaba instagramda Çetin Duygu adında bir dr takip ediyorum ve inanılmaz başarılı buluyorum takibe alıp sizde bir bakın isterseniz fiyatlarını bilmiyorum ama İstanbul ve İzmir de ameliyat yapıyor
Merhaba, öneriniz için çok teşekkür ederim. O doktoru bende takip ediyordun yalnız çok yapmacık bulmam bir yana bir kaç hastasıyla görüştüm ve hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığını söylediler.
Başka önerebileceğiniz bir doktor var mı?

Ben yaptığı işlemleri sosyal medyadan biliyorum tabi hakkında çok bilgim Yok siz yine de kendisiyle birebir görüşün belki düşündüğünüz yada söylendiği gibi değildir emin olun dr la sizin elektriğinizin uyması çok önemli, ben karın germe operasyonumu Ercan Karacaoğlu’na yaptırdım Ataşehir memorial’de, meme dikleştirmeyi Elif Eren Aydın yaptı yeni ameliyat oldum memeden İnan’ın kendim bile görmedim daha nasıl olduğunu zamanla oturunca ancak karar vereceğim bu yüzden Öner’i yapmaktan biraz çekiniyorum ben beğenirim belki siz beğenmezsiniz önerdiklerimi dediğim gibi tamamen karşılıklı görüşmede duyacağınız güvenle ilgili

Merhaba,benim mide ve midenin yanlarında da can simidi gibi sarkma var,lipo olmadan karın germe yapıldığında yanlardaki sarkma da gidiyor mu?
Hemen hemen bütün karın germeler lipo ile destekleniyor sizin vücut yapınızla da çok ilgili sarkma var diyorsunuz yanlardaysa eğer dikiş hattınızda uzun olur ben karın germede uzmanlaştım neredeyse bir fotoğrafınız olsa daha net cevap verebilirim

peki ercan beyden memnunmusunuz? karnınızı görmem mümkün mü?

Ben o doktora muayene oldum bir de muayene ücreti verdim. Yanlız euro üzerinden fiyatları uçuk

Ben o doktora muayene oldum bir de muayene ücreti verdim. Yanlız euro üzerinden fiyatları uçuk

analarının karnından euro ile doğdular ondandır. İşte böyle para için yaşayan, özenti yapmacık doktorlardan nefret ediyorum. Hastayı bir et parçası gibi görüyor o şekilde de muamele yapıyorlar.

Size mesaj attım

peki ercan beyden memnunmusunuz? karnınızı görmem mümkün mü?
Eski fotoğraflarıma ulaşamıyorum zaten şu an yeni bir operasyon geçirdim karnımdan lipo yapıldı ve dikişler düzeltildi korseliyim ilerleyen zamanlarda çekip atabilirim hesabınıza Ercan beyden memnun kaldım mı? Sorunuza gelince aslında memnun kalmadım diyemem o dönem için beni büyük bir dertten kurtardı ilk zamanlar alınan derinin heyecanıyla ve rahatlığıyla gayet memnundum bana karnımın bombe olacağını çok düz olmayacağını söylemişti ama zamanla aslında çok başarılı bir operasyon olmadığını düşünmeye başladım 2 yıl aralıksız haftada 2 defa Plates e ve neredeyse her akşam 1 saatlik yürüyüşe ve üstüne 9 kilo vermeme rağmen karnım hiç istediğim şekli almadı ben de revizyon yaptırdım mecburen

Ferruh beyden ben hiç memnun kalmadm.dikkat edin lutfen

Arkadaşlar ramazan hakan özcan pamukkale üniversite hastanesinde ameliyat olanlar ? Yada devlet hastanesinde karın germe / meme büyütme/ iç bacak germe ameliyatı olanlar yardımcı olur musunuz hala doktorlarla görüşüyorum (

Merhabalar uzun süredir doktor araştırıyorum devlet hastanesinde olan arkadaşlarla görüşüyorum siz hangi hastanede oldunuz beni de izler misiniz çok merak ediyorum öncesi sonrası çünkü bende toplam 50 kilo verdim ve olmam gereken birsürü ameliyat var hepsine yetişemem devlet hastanelerini araştırıyorum nasıl hiç ücret ödemediniz

Merhaba sanırım bende aynı sorunu yaşıyorum devlet hastanelerini araştırıyorum sayfayı en baştan okumaya çalışıyorum mesajınıza denk geldim umarım ameliyatınız çok güzel geçmiştir istediğiniz sonuca kavusmussunuzdur ilerleyen sayfalarda denk geleceğim belki ama dayanamayıp sormak istedim öncesi ve sonrası resimlerinizi görebilir miyim

Lütfen banada yardimci olurmusunuz 2 hafta sonra bende olucam ama sigara kullaniyorum doktor kesinlikle olmaz dedi korku sardi daha çok içmeye başladim

Merhaba bende Salı günü ameliyat olacağım çatlaklar çok bende umarım yolunda gıder

Canım çatlakların var mıydı
Vardı tabi göbek deliğimin üzerine kadar onlar şuan hala var ama gergin belli olmuyor
Bu arada bugün kontrole gittim herşey gayet iyi göbek deliğime gözüm alıştı. Ödemler bel kemiğine gelmiş gayet iyi dedi doktorum.
Solum daha şiş o da zamanla oturucak dedi öyle işte
İyiki oldum hayatımda aldığım en radikal karar
Burda olmak isteyen tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…