Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Nerdeyse 4 ay olucak benim. Hala şişip şişip iniyorum. Tam sonuç 1 yılı buluyor sanırım

Mrb arkadaşım hacettepede hangi ameliyatları geçirdiniz dr kimdi bende karın germe için gidiyorum uzman dr ilgileniyo ama çok oyaliyo siz hangi dr gittiniz aceba nekadar ödediniz bilgi için çok tşk.

Kombine ameliyat zor olmadi mi.bende kilolarımı verdikten sonra olmak istiyorum .ama çok korkuyorum.biraz daha açıklar midiniz

Kombine ameliyat zor olmadi mi.bende kilolarımı verdikten sonra olmak istiyorum .ama çok korkuyorum.biraz daha açıklar midiniz
Kesinlikle olun,bende karın germe oldum,çok zor günler geçirdim fakat şimdi iyiki olmuşum diyorum başa dönsem tekrar olurdum,benimde 6 ay olacak hala ödem var biraz ama sonuç güzel olacaksa herşey çekilir.

Merhabalar bende Almanya da yaşıyorum ve bu operasyonlar hakkında çok kararsızım doktor tavsiyesi yada her ne tavsiye olursa duymaya razıyım,yardımcı olur musunuz?

Mer
Merhaba buraya yeni katıldım,yağ aldırma işlemi hakkındabilgi alabilir miyim sizden,gerçekten sizin gibi önceden yaptırmış biri ile deneyiminizi paylaşmak isterim.

Hâlâ memnun musunuz?Tekrar kilo aldınız mı peki?bende önümüzdeki aylarda iyi bi doktor bulabilirsem olmak istiyorum,çok ihtiyacım var
Çok memnunum, kilo aldıgım zamanlar oldu ameliyattan sonra ama karın bölgem etkilenmedi öyle. Lipo da yapılmıştı bana, lipo olan yerler en son yaglanır vücutta zaten

Çok memnunum, kilo aldıgım zamanlar oldu ameliyattan sonra ama karın bölgem etkilenmedi öyle. Lipo da yapılmıştı bana, lipo olan yerler en son yaglanır vücutta zaten
Çok teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğiniz için.Bu yollardan geçmiş biri olarak hem heyecanımı hem stres ve güvensizliğimi anlarsınız eminim.Bu konular hakkında bilgi alabilir miyim sizden?

Arkadaşlar Temmuz’un 2. Haftası benim ameliyatımın üstünden 11 ay geçmiş olacak; karnımda hala hissizliklerim ve sertliklerim var. Karnım alt kısmı hala sert. Ne zaman düzelir bilemiyorum. Ameliyat olan arkadaşlar sizler ne durumdasınız ??

Çok geçmiş olsun canım bende fıtıkla birlikte olcam genel cerrahta gircek ameliyatimada benim merak ettigim karnım çok yağlıdeğil sarkık değil ama kaslar gevşek olduğu için çok büyük aynı 5 aylık hamile gibiyim şişlikler ne kadar sonra gidiyo sizin karninizin şekli ne durumda ondan yandan bi incelme görünüyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…