benim göbek çevremdede kırmızı dikişler bar içinde değil dışındaaMerhaba, dikişler 6ay ile 1 yıl içinde görüntü olarak silikleşicek diye biliyorum.göbek deliğinin içindeki dikiş beni rahatsız etmiyor çok görünmüyor da uzun çizgimizin rengi soluklaşsa fena olmucak sanki bedenimizi ordan bölmüşler gibi hissediyorum aynaya baktığımda
Merhabalar benim 3 ay olucakben tam 1 ay eğik yürüdüm hala karnımdaki hissizlik beni aşırı rahatsız ediyor
Bende 1.ayda dik durabildim,sarkık değildi karnım sadece büzüşüktü,sarkık karınlılar belkiİnanın bu cevaplar beni rahatlatıyor. Böyle kalacağım galiba korkusu sardı. İnternette doktor sayfalarında '6-7 gün içerisinde hasta dik durabilir' yazıyor. Biz mi hasta değiliz, yoksa hastaları insan mı değil anlamadım..
Arkadaşlar kaç günde dik durabildiniz? Yardım lütfen S.O.S
Dikişlerim deliğin içinde benim onlar kırmızı bilemedim onların dışında bi kırmızılık yok.kırmızı olan yerlerde kaşıntı falan var mıBenim merak ettiğim
benim göbek çevremdede kırmızı dikişler bar içinde değil dışındaa
Korkunu anlayabiliyorum çünki bende çok geç dik durabildim 1 ayı geçti bile belki 4. Haftadan sonra diyebilirim 7 şubatta oldum ameliyat hala çok oturduğumda akordiyon gibi kapanıyor kaslarım ve hemen dimdik duramıyorum.herkesin iyileşme süreci farklı oluyormuş ama ben anlamadım 1 haftada dik durabilen hatta hiç eğik durmadım diyen arkadaşlara bile rastladım.korkma zamanla açılcaksın.2,5 ay oldu hala kaslarım acıyor dış iyileşme süreci hızlı oldu ama içerdeki dikişler tam bi kabus oldu benim içinde.hala özgürce hapşurup öksüremiyorum.karnımı tutarak sesimi bile yükselttiğimde canım acıyor.ve biraz yürüdüğümde yada yorulduğumda içerde dikilen kaslar şişiyor normalmiş kaslar hareket ettiği için ödem yapıyormuş ağrıya sebep olan da o.biraz sabır isteyen bir operasyon basit değilArkadaşlar Merhaba,
Bugün 18. günüm. Hala tam olarak dik yürüyemiyorum. Baya açıldım ama sanki bir 20 derecelik açı var ve bu çok canımı sıkıyor. Siz ne zaman tam dik durmaya başladınız?
Cevaplarınız benim için önemli, lakin çok üzülüyor ve korkuyorum..
Ben 3. Ayda başladım,üye olfuğum spor salonunda program yazdılar,doktorum serbest demişti ama hareketi yaparken kötü hissedersen ara ver demişti.yapabiliyorum sorun yok şükür.hiç ara vermek zorunda kalmadım.ptesi yeni program yazdırıcam.sizde doktorunuza sorun isterseniz.Bayanlar 3 ay olduktan sonra tamamen spora başlayanlar birax bilgi verebilir mi tüm karın hareketlerini yapabiliyor musunuz?
3 ay kontrolüm vardı dr artık herşeyi serbestçe yapabilirsin dedi oğlumu kucağıma alma spor itme çekme herşey:) ama dikiş yerlerimde sertleşme ve göbek dikişlerimde kabarma bardı silikonlu bant önerdi onun için birde hemşiresi kantronla masaj yap ihmal etme dediBenimde tek sorunum göbek deliğimim çewresi bombeli beni çok rahatsız ediyor
Benimde içinde yok göbek deliği çevresinde dikişlerim kaşıntım filanda yokDikişlerim deliğin içinde benim onlar kırmızı bilemedim onların dışında bi kırmızılık yok.kırmızı olan yerlerde kaşıntı falan var mı
Benimde dikiş çevresi çok gergin ve sert hiçbişey yapmıyorum masaj iyi geldimi size?dikişin altı ve üstü yani çol sert ve gergin.3 ay kontrolüm vardı dr artık herşeyi serbestçe yapabilirsin dedi oğlumu kucağıma alma spor itme çekme herşey:) ama dikiş yerlerimde sertleşme ve göbek dikişlerimde kabarma bardı silikonlu bant önerdi onun için birde hemşiresi kantronla masaj yap ihmal etme dedi
Daha masaja başlamadım silikonlu bandı yapıştırdım bugün yarın duştan sonra kantronla masaj yapmayı denicem sizin dr birşey dedi mi sertlik içinBenimde dikiş çevresi çok gergin ve sert hiçbişey yapmıyorum masaj iyi geldimi size?dikişin altı ve üstü yani çol sert ve gergin.
Silikonlu bant ne işe yarıyor? Benim doktorum hiçbişey önermedi,spor bol su falan sadece.Daha masaja başlamadım silikonlu bandı yapıştırdım bugün yarın duştan sonra kantronla masaj yapmayı denicem sizin dr birşey dedi mi sertlik için
Daha masaja başlamadım silikonlu bandı yapıştırdım bugün yarın duştan sonra kantronla masaj yapmayı denicem sizin dr birşey dedi mi sertlik için
Silikonlu bant ne işe yarıyor? Benim doktorum hiçbişey önermedi,spor bol su falan sadece.
Bandı dr um verdi kullan diye getçekten de kullanılacak o kadar para vetilecek birşey değil katıyor açılıyor bende kantaronla masaj yapacam o şekilde denicem yumuşat herhaldeCanım silikon bant iz için bana kalırsa çok gerekli değil :) tamamen kişinin yara iyileşmesi ile alakalı siğara içiyorsan boşa para verme banta
Zaman hızla aksa keşke. Ama gerçekten zamanı geri alabilsem olmazdım bu ameliyatı.
Geçmiş olsun evet ben olalı 4 aya yaklaştı hala şiş ve sert o bölge,1 aya geçmez.slm kizlar ben karin germe ve lipotacsin olali 7 gun oldu ama aynaya bakiyorum hic Karnim icelmemis gibi sizce bu normalmi ozellikle kıllı bolger ve gobek deligi arasi daha sismis gibi sizlerde de ayni durum oldumu acaba sislikten mi boyle 1 aya kadar duzelirmi