Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

slm kizlar ben karin germe ve lipotacsin olali 7 gun oldu ama aynaya bakiyorum hic Karnim icelmemis gibi sizce bu normalmi ozellikle kıllı bolger ve gobek deligi arasi daha sismis gibi sizlerde de ayni durum oldumu acaba sislikten mi boyle 1 aya kadar duzelirmi
Ödemleri atmak zaman alıyor malesef bazen daha da bile şişebiliyor.yaklaşık 3 ay oldu benim ameliyat olalı şişlikler ödemler azaldı baya bi sadece kendimi yorduğumda iç kaslarım şişiyor gözle görülür şekilde.ilk zamanlar dümdüz hiç vücut hattım bile belli olmuyordu kütük gibiydi şimdi daha iyi

Merhabalar, yaklaşık 1,5 yıldır konuyu takip ediyorum. 2. doğum sonrası karnım uzun süre inmedi ve karın kaslarım açık ve karnım buruşuk olduğundan muzdaribim.
iki gün önce muayene oldum ve ani bir kararla 16 Mayıs’ta karın germe ve fıtık ameliyatı olacağım. Kızım 2 yaşında oğlumda 4 yaz öncesi olmak istedim. Yorumlara bakınca sürecin kişiden kişiye farklı olduğunu görüyorum. İnşallah kolay atlatırım. Herkese geçmiş olsun.

Merhabalar, yaklaşık 1,5 yıldır konuyu takip ediyorum. 2. doğum sonrası karnım uzun süre inmedi ve karın kaslarım açık ve karnım buruşuk olduğundan muzdaribim.
iki gün önce muayene oldum ve ani bir kararla 16 Mayıs’ta karın germe ve fıtık ameliyatı olacağım. Kızım 2 yaşında oğlumda 4 yaz öncesi olmak istedim. Yorumlara bakınca sürecin kişiden kişiye farklı olduğunu görüyorum. İnşallah kolay atlatırım. Herkese geçmiş olsun.
Hayırlısı olsun öncelikle ama 1-1,5 ay kadar korse kullanılıyor havaların sıcak olucağı dönemde ve terleme yara iyileşmesi için pek hoş bi durum olmayabilir.Doktor gerekli açıklamayı yapar gerçe ama yaz ayları biraz sıkıntılı.karın görselinin düzelmesi şişliklerin inmesi ödemler 2 ayı buluyor göz önünde bulundurun mutlaka.

evet haklısınız farkındayım ama fıtık ameliyatımı sigortam karşılayacağı için sadece karıngerme ödeyeceğim şartların değişmemesi için bir an önce olmak istiyorum. Sıcaklar basmadan toparlarım umarım.

evet haklısınız farkındayım ama fıtık ameliyatımı sigortam karşılayacağı için sadece karıngerme ödeyeceğim şartların değişmemesi için bir an önce olmak istiyorum. Sıcaklar basmadan toparlarım umarım.
kendini korur dikkat edersin daha çabuk toplanırsın 16 mayısa az bi zaman var hayırlısı olsun ☺️zor ve sıkıcı günler olsada geçiyor sabır lazım hızlı ve hareketli yaşama alıştığımız için biraz zorlanıyoruz aslında.haberdar edersin bizide

Kızlar piercing taktırmayı düşünen var mı?ne zaman takılır acaba?ben çok istiyorum ama korkuyorumda enfeksiyon falan olur diye.

Kızlar piercing taktırmayı düşünen var mı?ne zaman takılır acaba?ben çok istiyorum ama korkuyorumda enfeksiyon falan olur diye.
Bende deldirmiştim. Birinci seneden sonra aradaki deri çok inceldi. Çıkarttım kapandı. Bir hafta önce yine deldirdim 😊 İşlemi yaptırdıgım yer yapmak istemedi, karın germe olan kişinin derisi çok gergin olur. Bu yüzden pıercıng in arasındaki deri gerginlikten incelir yine, kopma riski yüksek dedi. Fakat ben tekrar şansımı denemek istedim, bilmyirum bakalım artık 😀 Bir kere yaptırıncada istiyorsun yani, öylede bir durum var 😅

arzum77 arzum77 hanım sizi forumda çok gördüm bilgilendirmeleriniz için teşekkürler :)
piercing hayal gibiyken şimdi bunu söylenemiz heyecanlandırdı..
Bu arada havuz denize ne kadar sonra girebilirim acaba?

arzum77 arzum77 hanım sizi forumda çok gördüm bilgilendirmeleriniz için teşekkürler :)
piercing hayal gibiyken şimdi bunu söylenemiz heyecanlandırdı..
Bu arada havuz denize ne kadar sonra girebilirim acaba?
Rica ederim 😉 Eski ve devam eden estetik maceraları olunca dolaşıyoruz forumda 😊 Bilgilerimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz, yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize ❤️
10 gün sonra havuza girebilirsiniz. Denize ertesi gün bile girilebilir deniyor ama tedbirli olmakta fayda vardır tabi 😉

slm kizlar ben karin germe ve lipotacsin olali 7 gun oldu ama aynaya bakiyorum hic Karnim icelmemis gibi sizce bu normalmi ozellikle kıllı bolger ve gobek deligi arasi daha sismis gibi sizlerde de ayni durum oldumu acaba sislikten mi boyle 1 aya kadar duzelirmi
Merhaba, ben de oldum ve sizinle ayni durumdayim, merak icerisindeyim simdilerde nasilsiniz?

Arkadaşlar Merhaba,
18. günümde en son yazmıştım. Hala dik duramama konusunda endişeliydim ve psikolojim bozulmuştu. Bugün tam 1 ay 4 gün oldu. Evet daha da dikleştim. Fakat anladım ki bu ameliyat ve izlerinden öyle tahmin ettiğim gibi kolay kolay kurtulamayacağım. Biraz hafife almışım açıkçası, hiç de tahmin ettiğim gibi değilmiş..
Şimdi bir sorum daha olacak. Özellikle dikiş yerimin altı ve üstü acayip ödemli. Sanki kasıklarım şiş gibi? Bu durum sizde de oldu mu ve ne kadar devam etti? Bu arada 1 ay oldu diye korseyi 2 gecedir çıkarıp uyuyorum, ve istemsiz sağa sola dönüyorum uykuda. Son 2 gündür anormal şişmesinde bunun da etkisi olabilir mi?
Tecrübeleriniz benim için çok değerli 🙏 cevaplarınızı bekliyorum.

Bu arada tüm annelerin anneler günü kutlu olsun ❤️

Arkadaşlar Merhaba,
18. günümde en son yazmıştım. Hala dik duramama konusunda endişeliydim ve psikolojim bozulmuştu. Bugün tam 1 ay 4 gün oldu. Evet daha da dikleştim. Fakat anladım ki bu ameliyat ve izlerinden öyle tahmin ettiğim gibi kolay kolay kurtulamayacağım. Biraz hafife almışım açıkçası, hiç de tahmin ettiğim gibi değilmiş..
Şimdi bir sorum daha olacak. Özellikle dikiş yerimin altı ve üstü acayip ödemli. Sanki kasıklarım şiş gibi? Bu durum sizde de oldu mu ve ne kadar devam etti? Bu arada 1 ay oldu diye korseyi 2 gecedir çıkarıp uyuyorum, ve istemsiz sağa sola dönüyorum uykuda. Son 2 gündür anormal şişmesinde bunun da etkisi olabilir mi?
Tecrübeleriniz benim için çok değerli 🙏 cevaplarınızı bekliyorum.

Bu arada tüm annelerin anneler günü kutlu olsun ❤
çok hareket ettiğim zamanlarda kaslar şişiyor benimde şuan çok yeni sizinkide dikişin altı ve üstünün sert ve şişkin olması normal zamanla ödemler geçiyor.7 şubatta ameliyat oldum ben artık ödem olmuyor çok hareket ettiğimde boydan boya dikilen kasların gözle görülür hale geldiğini görüyorum ama dr çok normal kaslar çalışıyor altta ödemleniyor ağrıda bu sebepten oluyor dedi.zaman isteyen bir operasyonmuş 😁 dikiş izleride benim hala kırmızı incecik bir çizgi ama kırmızılık olduğu için çok belirgin

Merhabalar

Ameliyatımı oldum bugün 6. günüm, yazılanlara göre hafif atlattığımı söyleyebilirim.
Fıtıkla beraber içten dikine kaslarımı diktikleri üst karın ağrısı dışında alt dikişler sezeryandan bi tık ağrılı diyebilirim.
Sadece bir gece öksürükle uyandım karnımdan tüfekle vurulmuş gibi oldum ve saatlerce ağrısı geçmedi.
Hapşurup öksürmemeye çalışıyorum artık Allah göstermesin o acıyı :KK43: :kızgın:
Belki benim üst derim buruşuktu ondan fazla gerginlik hissetmiyorumdur.
ilk gece sağa sola dönebildim, 3. gün yatakta sırtüstü yatıp ayaklarımı gerebildim.

Dünden beride dike yakın yürüyebiliyorum. ev içinde aktifim sürekli yatmıyorum yatar pozisyonda oturuyorum genelde.
İlk banyomu yaptım karnım şişmiş akşam çok ödem oldu tartıda 3kg fazla çıkıyorum. :110: Doktorum korseyi daha çok sıkmamı söyledi yanlarımıda acıtıyor body korseye ne zaman geçebilirim doktora soracağım.
Şimdilik durumlar böyle ameliyat olacaklar korkmasın ben günlerce kalkamayacağımı zonklama şeklinde ağrılarım olacağını düşünmüştüm.

Herkese geçmiş olsun... :KK24:

Merhabalar

Ameliyatımı oldum bugün 6. günüm, yazılanlara göre hafif atlattığımı söyleyebilirim.
Fıtıkla beraber içten dikine kaslarımı diktikleri üst karın ağrısı dışında alt dikişler sezeryandan bi tık ağrılı diyebilirim.
Sadece bir gece öksürükle uyandım karnımdan tüfekle vurulmuş gibi oldum ve saatlerce ağrısı geçmedi.
Hapşurup öksürmemeye çalışıyorum artık Allah göstermesin o acıyı :KK43: :kızgın:
Belki benim üst derim buruşuktu ondan fazla gerginlik hissetmiyorumdur.
ilk gece sağa sola dönebildim, 3. gün yatakta sırtüstü yatıp ayaklarımı gerebildim.

Dünden beride dike yakın yürüyebiliyorum. ev içinde aktifim sürekli yatmıyorum yatar pozisyonda oturuyorum genelde.
İlk banyomu yaptım karnım şişmiş akşam çok ödem oldu tartıda 3kg fazla çıkıyorum. :110: Doktorum korseyi daha çok sıkmamı söyledi yanlarımıda acıtıyor body korseye ne zaman geçebilirim doktora soracağım.
Şimdilik durumlar böyle ameliyat olacaklar korkmasın ben günlerce kalkamayacağımı zonklama şeklinde ağrılarım olacağını düşünmüştüm.

Herkese geçmiş olsun... :KK24:
Çok geçmiş olsun iyi olmana çok sewindim 3. Gün dümdüz ayakları uzatmak benim için imkansızdı mesela hep yastık destekli yattım yaklaşık bir ay😂kişiden kişiye değişiyor tabiki korseni dr dediği gibi sıkı tut ki ödemlerin çok olmasın alt kesilen yer bendede hiç ağrımadı dikişin olduğu yer benim iç kaslarım çok ağrıdı oda yürürken dik duramamaktan😔mide kısmı özellikle çok çok uzun sürmüştü

Çok geçmiş olsun iyi olmana çok sewindim 3. Gün dümdüz ayakları uzatmak benim için imkansızdı mesela hep yastık destekli yattım yaklaşık bir ay😂kişiden kişiye değişiyor tabiki korseni dr dediği gibi sıkı tut ki ödemlerin çok olmasın alt kesilen yer bendede hiç ağrımadı dikişin olduğu yer benim iç kaslarım çok ağrıdı oda yürürken dik duramamaktan😔mide kısmı özellikle çok çok uzun sürmüştü
Benimde kaslarım boylu boyunca dikildi. Sizede geçmiş oldu şuan durumunuz nasıl görebilir miyim? Bu arada korseyi sıkınca dikişlerin altı şişti ve morardı acaba direni erken mi çıkardılar diye düşünüyorum 3. gün çıkarıldı :KK43:

Benimde kaslarım boylu boyunca dikildi. Sizede geçmiş oldu şuan durumunuz nasıl görebilir miyim? Bu arada korseyi sıkınca dikişlerin altı şişti ve morardı acaba direni erken mi çıkardılar diye düşünüyorum 3. gün çıkarıldı :KK43:
Benimde 3yada 4 günde çıkarttılar direni.morarcak kadar sıkmamışsındır dikişlerin altı kesildiği için mor görüntüsü bendede vardı içten bi morartı gözüküyordu ve uzun süre sürdü o görüntü.korseyi ne çok sıkı ne de gevşek bırak.şuan durum iyi hiç bu ameliyatı olmamışım gibi olmasada artık ağrı sızı yok kendimi çok zorlarsam.sayfa yenilenmeden önce fotoğraflarımız vardı sonra hepsi yok oldu bi dahada koymadım özel mesaj yoluyla atılıyorsa tabiki atarım

Ben bir sene önce ameliyat oldum hanımlar göğüs dikleştirme karın germe uyluk germe tahammül ü zor acılar hala karnım da hissizliği ve ağrısı var Harika bi görüntü ama kısa sürede geçen bir durum degil
merhaba uyluk germede ileşme süreci nasıl geçti acaba bende oldum 20 gün oldu halen agrım var

Merhaba 1 nisanda karin germe ve lipo oldum ameliyat olali 2 ay olmasina ragmen halen kendimi cok sis hissediyorum o zellikle yemek yedikten sonra gobegim sisiyor.ayrica ameliyata 36 beden ve yalnizca dogum gobeginden rahatsiz olan biri olarak girdigim icin sabirim daha muthis bir fark gormek istedim.incecik bir belim yok halen
Acaba daha fazla mi zaman gerekli bilemiyorum
Karin germe olan arkadaslar siz tam net sonucu ne kadar zaman sonra gördünüz

merhaba uyluk germede ileşme süreci nasıl geçti acaba bende oldum 20 gün oldu halen agrım var
Selam
Ben uyluk gerdirdim ama mutlu olmadım 3 kez yaptırmayı planlıyorum büyük hayaller kurup gidiyor çok fazla acı cekiyor sonrada mutlu olmadığınız da etkileniyorsunuz 1 aya yakın sürecek agrılarınız

X