Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende özel ders ile başlıca karın hareketleri yapabiliyor musunuz?
M Melefsam plates + yürüyüş yapıyorum karın hareketlerini çok dikkatli yapıyoruz örneğin tam mekik çekmiyorumda yarım çekiyorum gibi bide sporda yaptığın her hareketde karnında güç alıyorsun bana öyle inş faydası olur sporun

Herkesde farklı bir sonuç çıkarıyor Alinda günde 3 lt su içmeye çalışıyorum sporada başladım haftada 3 gün gitmeye çalışıyorum yediklerime dikkat etmezsem hemen şişiyorum
Sertlik şişince oluşuyor hemen inş tez zamanda şifa buluruz
O göbek deliği çewresi ödemi etkiliyor beni tekrar göbekli biri olmak istemiyorum bol kıyafetlerle göbeği saklamak

Öyle canım. Herkesin bünyesi de farklı netice de. Aynen bende gün içinde şişiyorum çabucak, ki yediklerime dikkat etsemde. Metabolizmamı ölçtürmüştüm bir uzmana, çalışmıyor..Laktoz sorunumda var ayrıca... galiba düzenli spor / egzersiz yapmak lazım. Benim sorunum birde tatlı çikolata tatlılar... bir iki gün yemesem üçüncü gün illa. Sülalece iştahıyız yapcek birşey yok
Aynen melse bende istemiyorum bunca eziyetten sonra göbekli olmak.

Merhaba benimde 8 ay oldu ama hala sislikler inmedi göbek üstü cok fazla sis ve yanlarda sarkmalar oldu. Sizce inermi.

Merhaba melse bende 8 ci ayima girdim hala sislik gecmedi göbek deligi cevresi ve üst bölgesi hic memnun degilim
A Alisiaa spor yapıyormusun ben haftada 3 gün gitmeye çalışıyorum spora kilolu bir insan değilim benim tam karın germe oldu karnıma lipo yapılmadı sadece belime ve yanlara yapıldı

Merhabalar benim merak ettiğim ameliyattan sonra kilo alan arkadaşlarımız var mı? Ben iştahıma engel olamıyorum 68 gün oldu hem kilo almaya korkuyorum ama yine de yememe engel olamıyorum

Merhabalar benim merak ettiğim ameliyattan sonra kilo alan arkadaşlarımız var mı? Ben iştahıma engel olamıyorum 68 gün oldu hem kilo almaya korkuyorum ama yine de yememe engel olamıyorum
İştah malesef ameliyat öncesi bu kadar değildim ama şuan resmen açıldı benimde iştahım

Merhaba yıllar once açılmış bir post halen devam ediyor ne guzel
2014 te arkadasim karin germe ve meme buyutme operasyonu olmistu ,bende onunla es zamanli meme kucultme olmustum
Bu posttan taaaa o zamanlar cok faydalanmistim
2. Bebegimden sonra karin germeyede karar verdim ve 8 gun once ameliyat oldum

Meehaba kuzeyto
Benimde dikislerimin uzerinde bantlar var ,dun ilk banyomu korkarak yaptim ya tam kurutamazsam bantlari,ya dikisleeime birsey olurda bantlardan dolayi farkina varmazsam diye ... dr bu bantlarin kendiliginden 4-5 banyodan sonra çıkacağını ve sonrasındada kantoron yagiyla dikislere bakim yapmami soyledi.
Senin bantlarin ne zaman cikti yada dr mu cikartmisti ilk

18.gün bantı doktor kendisi çıkarttı 21. Günde iz kremine başladık.banyo sonrası ılık ısıyla saç kurutma makinesiyle kuruttum baya uzun bir süre bantlıyken.kantaron yağını göneğimin geneline sürerek masaj yapıyorum dikişlerede kremi sürüyorum

Ama benimki kendiliğinde gitcek gibi değildi farklı olabilir sezeryandaki bant mesela kendi gitmişti jel görünümlüydü bu bildiğimiz beyaz yumuşak kağıttı

Ama benimki kendiliğinde gitcek gibi değildi farklı olabilir sezeryandaki bant mesela kendi gitmişti jel görünümlüydü bu bildiğimiz beyaz yumuşak kağıttı
Evet benimde kendiliginden cikacak gibi değil, bugun drum 10 gun olmus artik bantlar yeteei kadar kaldi uzerine bolca yag sur ve yumusamasini sagla ciksinlar artik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…