Masallah canim sana ben de bu operasyonlari kombine bi sekilde olmak istiyorum maliyeti ne oldu hangi hastanede oldun bilgi verebilirmisin
S sedaestetisyen merhaba lipo yapılan yerlere sıwı enjekte ediliyor oyüzden ödememiz oluyor o bel kısmındaki ödem çok normal ortalama 1- 1,5 ayda geçicek benimki göbek deliği çewremdeMerhaba Melsi ,
Beline lipo yapildini yazmışsın, benimde karin germeyle beraber belime lipo yapildi ,dahah cok erken (11 gun oldu ameliyat olali) ama yinede danismak istedim sana,lipo yapilan kisimda inanilmaz bir şişlik var tam popo ustu ve bel kıvrımı kısmında acaba bu normal midir, yani seninde şikayetçi olduğun ve haken geçmeyen şişkinlik bu bölümde mi
Y Yazduru doktor spor önerdi bide ödem atıcı şeyler bende bunları yapmaya çalışıyorum yapabildiğim kadarDoktorun ne önerdi?geçmezse ne olacak?birde neden olurmuş bende merak ettim?yağ değil değil mi?bende hafta içi hergün spora gidiyorum.benim dikiş alt üst kısmı sert ve şiş ama çok değil iyileşiyor hala.dr inecek tamamen dedi böylede kalsa güzel.göbeğimin üst tarafında ağrı ve şişlik oluyor.ondan daha rahatsızım açıkçası.ordaki kaslarımdada hala ağrı var.
Teşekkür ederim cevap içinS sedaestetisyen merhaba lipo yapılan yerlere sıwı enjekte ediliyor oyüzden ödememiz oluyor o bel kısmındaki ödem çok normal ortalama 1- 1,5 ayda geçicek benimki göbek deliği çewremde
İnşallah geçer melse,benimde rahatsız olduğum şişliklerim var inşallah benimkilerde geçicidir.
Merhaba, benim hala hissizliklerim devam ediyor ve hala ödem de olduğunu düşünüyorum. 8 ay oldu, 4 ay sonra bir yıl olacak, dört ayda da düzeleceğime inanmıyorumMerhabalarr
Nasılsınızz değişiklik sebebiyle siteye giriş yapamamıştım uzun zamandır...
Aynı dönemdi ameliyatlarımız yorumunuzu görünce slm vereyim istedim..
Benimde 7 ay olmak üzere artık ödemlerin geçtiğini düşünüyorum..hissizlik eskisi kadar olmasada bendede var hala..ama zaten tam iyileşme 1 yılı bulur demişti doktorum bakalım az kaldı
G gingerbread merhaba hep duyduğum 6 ay ila 1 yılda anca ödemlerin geçtiği hissiz en uzun sürede geleniMerhaba, benim hala hissizliklerim devam ediyor ve hala ödem de olduğunu düşünüyorum. 8 ay oldu, 4 ay sonra bir yıl olacak, dört ayda da düzeleceğime inanmıyorum
Merhaba, dikişler 6ay ile 1 yıl içinde görüntü olarak silikleşicek diye biliyorum.göbek deliğinin içindeki dikiş beni rahatsız etmiyor çok görünmüyor da uzun çizgimizin rengi soluklaşsa fena olmucak sanki bedenimizi ordan bölmüşler gibi hissediyorum aynaya baktığımdaMerhaba bayanlar bı göbek etrafındaki dikiş kırmızılığı ne zaman geçiyor tahminnen
Naptiniz oldunuz mu ameliyat, memnun musunuz ben de adanadayim araştırma aşamasındayım sonraki sürecin uzunluğu beni korkutuyor değer mi sizce teşekkür ederimpeki özel olmazsa nerde ameliyat oldunuz direnler ne zaman çıkarıldı hastanede kaç gün kaldınız ben adana epc hastanesinde profesör mehmet sabri acarturk e olmayı dusunuyorum
Dr uzun adı neydi acaba ve kaç TL ye mal oldu size teşekkür ederim geçmiş olsunBende bu stresi yasamıs bırı olarak söylüyorum bosuna strese gırmısım gercekten ıcını rahat tut kombıne oldum ben lipo meme dıklestırme sılıkon karın germe yag enjeksıyonuda var kalca yanlarına ınan korkulacak bısey yokmus ılk gece agrı hıssettım oda arttıgı anda ılac verdıler kesıldı ben bırde narkozsuz epıduralle amelyat oldum bunu cogu doktor uygulamıyor ozellıkle kombınlerde ama cok cok rahat bı yontem narkozdan uyanma etkılerının hıcbırı olmuyor ve katedral hala sende oldugu ıcın agrı cekmene fırsat kalmadan ılac verıyorlar eger ıstersen dojtorunla bu secenegıde gorusebılırsın. Bırde ben karın germeden sonrakı gunlerde neredeyse hıc agrı cekmedım tek sıkıntı ıkı buklum olmak asıl agrıyı veren bence lıpo ve uygun sekılde yatamamakla bıtçrlıkte korse dıkılememekten cekılen sırt bel agrısı gıbı basıt seylerhıc korkma arkadasım sonuca odaklan bırde ıyılesme suresı bıraz uzun okadar
MerhabaMerhaba hanımlar hepinize hayırlı ve geçmiş olsun ve harika sonuçlar diliyorum tecrübeli arkadaşlara sorularım olacak yanitlarsaniz sevinirim
Kaç gün içinde ayaklanip evde dolanabilirim
Kaç gün birilerine muhtaç olurum
Bütün bunlara değer mi
Hem göğüs büyütme hem karin germe istiyorum göbeğim sarkık değil gibi ama buzusukçok teşekkür ederim bir de epidural anesteziyle bu ameliyatı olan var mı
Merhabalar, genel anestezi ile oldum ameliyatı benimde sarkık değildi sadece büzüşüklük vardı.uygun kiloda girdim ameliyata 61 kiloydum şimdide 58 kilo çıkıyorum tartıda.ağrı ve hareket kişiden kişiye değişiyor sanırım çünki ben çok zorlu bir süreç geçirdim hareket olanakları kısıtlı dikişlerimle işgili hiç problem yaşamadım iç dikişler kasların dikilmesi dik durma hapşırırken bile acı çektim.olurmuydum böyle olcağını bilseydim şuan sorsalar olmazdım yaklaşık 1 ay sürdü ağır dönemim.2 buçuk ay oldu daha iyiyim şuan ama tam iyileştim diyemem açıkçası biraz yorulduğumda karın kaslarım ağrıyor.görsel olarak cevap verirsem sonuç çok güzel dümdüz bir karnım var sadece kasıktaki dikiş kırmızılığı var daha yeni olduğu için.Merhaba hanımlar hepinize hayırlı ve geçmiş olsun ve harika sonuçlar diliyorum tecrübeli arkadaşlara sorularım olacak yanitlarsaniz sevinirim
Kaç gün içinde ayaklanip evde dolanabilirim
Kaç gün birilerine muhtaç olurum
Bütün bunlara değer mi
Hem göğüs büyütme hem karin germe istiyorum göbeğim sarkık değil gibi ama buzusukçok teşekkür ederim bir de epidural anesteziyle bu ameliyatı olan var mı
Merhabalar benim 3 ay olucakben tam 1 ay eğik yürüdüm hala karnımdaki hissizlik beni aşırı rahatsız ediyorArkadaşlar Merhaba,
Bugün 18. günüm. Hala tam olarak dik yürüyemiyorum. Baya açıldım ama sanki bir 20 derecelik açı var ve bu çok canımı sıkıyor. Siz ne zaman tam dik durmaya başladınız?
Cevaplarınız benim için önemli, lakin çok üzülüyor ve korkuyorum..