Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bana verirken doktorum bu nedir diye sormuştum daha hızlı iyileşmeni sağlayacak dedi benim dr aynı zamanda mikro cerrahi uzmanı sanırım tam dalın adını bilmiyorum hücresel boyutta mesela benim ameliyat sonrasi hiç morarma hatta kızarma yoktu derimde sadece birkaç gündür şişlik yaşıyorum komple karnimda oda normal dedi
E Edaca35 bende başladım bugün ilaca bol su ile bakalım denicem 15 gün pekii idraramı sık çıkarıyor

E Edaca35 bende başladım bugün ilaca bol su ile bakalım denicem 15 gün pekii idraramı sık çıkarıyor
Evet biraz fark ediyor ama ben daha önce endokrinoloji doktoruna gitmiştim bana bir detoks programi verdi ismi bu diildi ana ananas içerikli bir ödem attırıcı idi yine memnun kalmıştım bu arada benim 14. Günüm dik yürüyemiyorum ve akşamları biraz şişiyorum genel bir durum diymi sanki ilk günler hiç sismiyordum

Evet biraz fark ediyor ama ben daha önce endokrinoloji doktoruna gitmiştim bana bir detoks programi verdi ismi bu diildi ana ananas içerikli bir ödem attırıcı idi yine memnun kalmıştım bu arada benim 14. Günüm dik yürüyemiyorum ve akşamları biraz şişiyorum genel bir durum diymi sanki ilk günler hiç sismiyordum
Bana da söylermisin ismini ilacın 14. Gün çok yeni normal herşey benim 67. Günüm hala ayağa kalkerken biranda dik duramıyorum

Bana da söylermisin ismini ilacın 14. Gün çok yeni normal herşey benim 67. Günüm hala ayağa kalkerken biranda dik duramıyorum
Bende aynıyım dik durma konusunda çok uzun oturduğumda yada yattığımda hemen açılamıyorum birde eskisi gibi değilim dimdik duramıyorum 😒 eskisi gibi değilim ama normal sağlıklı hayatıma tam anlamıyla dönmedim 40 gün olcak hala çok gergin kaslarım inşallah biran önce iyileşir.ödem attırıcı ilaçtan memnun kalırsanız bende kullanırım.korseyi hala çıkarmaya cesaret edemiyorum onsuz daha çok eğiliyorum sanki😔

Ödem attırıcı ilaç çok güzel alın bence kullanın inşallah biran önce geçicek arada şişince endişeleniyorum ama çok normalmiş ilacı tavsiye ederim

Ödem attırıcı ilaç çok güzel alın bence kullanın inşallah biran önce geçicek arada şişince endişeleniyorum ama çok normalmiş ilacı tavsiye ederim
Bende endişeleniyorum ama dr bile artık iner şişsede diyor.yavaş yavaş korseyi çıkarmaya çalışıcam eğer şişme olursa bende alırım eczaneden o zaman.

Ödem hemen hemen hepimizde var sanırım benim de aynı bazen incecik bazen daha şiş.korseyi çıkarttınız mı siz?
Merhaba siteye giremedim pek yeni gördüm mesajlarınızı 40. Günde çıkarttım ben korseyi. Bugün de ilk defa iş yerinde arkadaşlarım kilo vermişsin sanki dediler 😬 ancak yeni yeni fark belli oluyor demek ki🙃

merhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
hangi dr yaptırdınız

Merhaba melse bende var halen
Ne kadar süre oldu Alinda Alinda ameliyat olalı senin benim 72. Günüm göbek deliğimin etrafında şişlik war çok canımı sıkıyor
Doktorum lenfler oluştuğunu için şişlik olabilir dedi
Dayanamadım genel cerraha gittim oda doku yumuşaklığı dedi 3 martdan beri war spor yapıyorum ödem atıcı çay içiyorum

Ne kadar süre oldu Alinda Alinda ameliyat olalı senin benim 72. Günüm göbek deliğimin etrafında şişlik war çok canımı sıkıyor
Dayanamadım genel cerraha gittim oda doku yumuşaklığı dedi 3 martdan beri war spor yapıyorum ödem atıcı çay içiyorum
Dr in spora me zaman basla demisti bende spora basilicas 3 ay olmasini bekliyorum da

Benim 7 ay olmak üzere melse melse . Hatta bugün doktorumun Asistanı ile görüştüm. Dün fotoğraflarımı yollamıştım. Doktor bey ile değerlendirme yapmışlar. İyi gözüküyor dedi. 1-1,5 sene sürebiliyormuş iyileşmesi. Su bol için yürüyüş yapın dedi. Spor da yapabilirsiniz. Karın hareketi yapamıyor daha ben, zorlamakta istemiyorum.
Düzenli spor yapılırsa daha etkili olacağını da söyledi. Şu an işlerimden dolayı düzensiz yapıyorum...ödem göbek çevremde var bendede. Akşama doğru şişkinlik artıyor bazen hatta biraz sert de olabiliyor., Bu ameliyat tuhaf sıkıcı uzun bir süreçmiş yani...

X