Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kantaronun ne gibi bir faydasını gördünüz?benim dr hiçbişey önermedi,istersen yap dedi.kantaron neye yarıyor merak ediyorum.Ama benimki kendiliğinde gitcek gibi değildi farklı olabilir sezeryandaki bant mesela kendi gitmişti jel görünümlüydü bu bildiğimiz beyaz yumuşak kağıttı
Lipo yapılmışmıydı size?Arkadaşlar ben ameliyat olalı 8 ay oldu; hala hissizliklerim var. Karnım da şiş. Yani düz bir karnım yok, içime çekersem ancak istediğim gibi duruyor. Doktor bir diyetisyenle görüşmemi istedi, kilolu bir kadın değilim, ameliyattan önce de kilolu değildim. Çok sıkıntılı bir ameliyat idi.
melse selam,iyiyim.teşekkürler.sabahları daha iyiyim akşama doğru ödemler artıyor.korse taksammı arada diyorum kafam karışıyor.korseyle şişliğim baya azalıyor çünkü?sen nasulsın?durumlar nasıl şişlik indimi göbekteki?
Geçmiş olsun size,bünyeninde önemi var tabi,ama bence şu anda yapabilseniz bile yormayın kendinizi.sonra bir sorun olursa acaba şunu yaptım ondanmı oldu falan diye düşünür durursunuz.benim ilk bir haftam çok zordu,yürüyüş bile yapamadım.3.ayım şu an dr sporu serbest bıraktı.daha iyi hissediyorum kendimi.sporun ödemede çok azaltıcı etkisi var.Merhaba Arkadaşlar,
Seneler sonra, ikiz kızlarımın doğumundan bu yana ilk kez giriyorum siteye sırf bu topik için.
Bu hafta Pazartesi çok şükür karın germe ve meme protez olmak üzere kombine bir ameliyat oldum. 6 saat sonra çıktığımda ilk 3-4 saat kabustu. Fakat sonrası her geçen gün kolaylaştı. Burada yazanları okuyunca da biraz ürktüm (ameliyattan önce özellikle okumamıştım) Evet zor bir süreçe cesaret etmişiz hepimiz, ama görüyorum ki bu süreci zor atlatan, bir de çok çok zor atlatanlar var.
Benim yaşadıklarıma gelince, ilk iki gün hastanede bir faciaydı. Drenlerim dün yani 3. günümde çıktı ve taburcu oldum. Eve yürüyerek rahat girdim ve eşime özellikle merdiven kullanmak istediğimi söyledim. Çünkü desteksiz çıkıp çıkamayacağımı görmek istedim. Ve ilk katı çıktım, ikinci katta kendimi zorlamadım ve asansöre bindim. Belki çok ilginç gelecek ama şuan evde kendim gezip, kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum. (Ki kimseye örnek olmayayım ama sigara kullanıyorum) Uzun süre yürürsem doğrulma açım artıyor. Bugün kızlarımdan birinin yıkanmasına yardım ettim, saçını köpükledim eğilerek suyun ısısını ayarladım filan. Kendi kendime nazar değdirmeyeyim ama bana mı iyi gözüküyor herşey? Bu arada ben biraz dirayetli bir yapıya sahibim, acıyı ağrıyı görmezden gelir üstüne giderim ya da ikinci seçenek bünyem kuvvetli. Yarın ilk kontrolüm var. Umarım hepimiz en hızlı ve en sağlıklı şekilde atlatırız. Sorularınız olursa cevap verebilir, gelişmeleri paylaşırım.
Sevgiler
Geçmiş olsun size,bünyeninde önemi var tabi,ama bence şu anda yapabilseniz bile yormayın kendinizi.sonra bir sorun olursa acaba şunu yaptım ondanmı oldu falan diye düşünür durursunuz.benim ilk bir haftam çok zordu,yürüyüş bile yapamadım.3.ayım şu an dr sporu serbest bıraktı.daha iyi hissediyorum kendimi.sporun ödemede çok azaltıcı etkisi var.
Evet yapıldı lakin çok yağım yoktu.Lipo yapılmışmıydı size?
Geçmiş olsun en zor günleri aMerhaba yıllar once açılmış bir post halen devam ediyor ne guzel
2014 te arkadasim karin germe ve meme buyutme operasyonu olmistu ,bende onunla es zamanli meme kucultme olmustum
Bu posttan taaaa o zamanlar cok faydalanmistim
2. Bebegimden sonra karin germeyede karar verdim ve 8 gun once ameliyat oldum
Kantaronun ne gibi bir faydasını gördünüz?benim dr hiçbişey önermedi,istersen yap dedi.kantaron neye yarıyor merak ediyorum.
zaten bi losyon nemlendirici kullanmak gerekiyor çok gergin postlarda ve nette de bir çok yerde okudum deri gergin yumuşatmak için kantaron yağını masaj yapmayı rahatlatsın diye kullanıyorum ben birde gerginlik hissini azaltsıntekrae bi çatlama olmasın diye
Maşallah size nazar değmesinburda daha öncede konuştuk herkesin aşaması ve iyileşme süreci farklıdır.ve bence yapılan işlem dikiş şekli bile değiştiriyordur.kimseyi korkutmak istemem olduğuma pişman da değilim ama çok zor bir süreçti yani anlatıldığı gibi geçirmedim bir haftada normal hayatıma dönemedim 20. Gün işe giden arkadaşlar var ben bir ayda ancak dik durabilmeyi başardım ki çok uzun oturunca yavaş yavaş kalkıyorum hala iç kaslarım çok gerginki bende nazlı biri değilimdir.ben diyorum beni çok germişçok sıkmış kasları diye.bi cesaret olduk ameliyatı çok şükür öyle yada böyle atlattıkMerhaba Arkadaşlar,
Seneler sonra, ikiz kızlarımın doğumundan bu yana ilk kez giriyorum siteye sırf bu topik için.
Bu hafta Pazartesi çok şükür karın germe ve meme protez olmak üzere kombine bir ameliyat oldum. 6 saat sonra çıktığımda ilk 3-4 saat kabustu. Fakat sonrası her geçen gün kolaylaştı. Burada yazanları okuyunca da biraz ürktüm (ameliyattan önce özellikle okumamıştım) Evet zor bir süreçe cesaret etmişiz hepimiz, ama görüyorum ki bu süreci zor atlatan, bir de çok çok zor atlatanlar var.
Benim yaşadıklarıma gelince, ilk iki gün hastanede bir faciaydı. Drenlerim dün yani 3. günümde çıktı ve taburcu oldum. Eve yürüyerek rahat girdim ve eşime özellikle merdiven kullanmak istediğimi söyledim. Çünkü desteksiz çıkıp çıkamayacağımı görmek istedim. Ve ilk katı çıktım, ikinci katta kendimi zorlamadım ve asansöre bindim. Belki çok ilginç gelecek ama şuan evde kendim gezip, kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum. (Ki kimseye örnek olmayayım ama sigara kullanıyorum) Uzun süre yürürsem doğrulma açım artıyor. Bugün kızlarımdan birinin yıkanmasına yardım ettim, saçını köpükledim eğilerek suyun ısısını ayarladım filan. Kendi kendime nazar değdirmeyeyim ama bana mı iyi gözüküyor herşey? Bu arada ben biraz dirayetli bir yapıya sahibim, acıyı ağrıyı görmezden gelir üstüne giderim ya da ikinci seçenek bünyem kuvvetli. Yarın ilk kontrolüm var. Umarım hepimiz en hızlı ve en sağlıklı şekilde atlatırız. Sorularınız olursa cevap verebilir, gelişmeleri paylaşırım.
Sevgiler
Merabalar öncelikle geçmiş olsun benim 5.ayim bitmek üzere bende karin ve meme oldum.size tavsiyem yani doktorumun söyledikleri sigara içmek çok hareketli olmak dikişlerin ince kalması için zararlı bence dikişleriniz daha sonra kabarık bir görüntü oluşmaması için bunlara dikkat edinMerhaba Arkadaşlar,
Sevgiler
Benim dr hepsi gereksiz dedi ,ama içiniz rahat etsin istiyorsanız yapın dedi.kararsızım bakıcam.Geçmiş olsun en zor günleri a
MerhabalarrArkadaşlar ben ameliyat olalı 8 ay oldu; hala hissizliklerim var. Karnım da şiş. Yani düz bir karnım yok, içime çekersem ancak istediğim gibi duruyor. Doktor bir diyetisyenle görüşmemi istedi, kilolu bir kadın değilim, ameliyattan önce de kilolu değildim. Çok sıkıntılı bir ameliyat idi.
Öyle mi? Çok teşekkürler uyarınız için ben bu konuda uyarılmadım doktorum tarafından. Sigara kısmına engel olamam ama hareketlerimi biraz daha kısıtlarım tabi. Çok da güvenmemek lazım..Merabalar öncelikle geçmiş olsun benim 5.ayim bitmek üzere bende karin ve meme oldum.size tavsiyem yani doktorumun söyledikleri sigara içmek çok hareketli olmak dikişlerin ince kalması için zararlı bence dikişleriniz daha sonra kabarık bir görüntü oluşmaması için bunlara dikkat edin
Merhaba Y Yazduru akşam doğru bende şişiyorum göbek çewremdeki şişlik dewam geçmiyor çok canımı sıkıyor geçmesi için dua ediyorummelse selam,iyiyim.teşekkürler.sabahları daha iyiyim akşama doğru ödemler artıyor.korse taksammı arada diyorum kafam karışıyor.korseyle şişliğim baya azalıyor çünkü?sen nasulsın?durumlar nasıl şişlik indimi göbekteki?
Merhaba Y Yazduru akşam doğru bende şişiyorum göbek çewremdeki şişlik dewam geçmiyor çok canımı sıkıyor geçmesi için dua ediyorum
Korse takınca ben daha çok şiştiğimi fark ettim
Fizyoterapist bir tanıdığım korse ile kaslarımı tembelleştiriceğimi söyledi oyüzden bıraktım bende haftada 3 gün spora gidiyorum benim belime ve yanlarıma lipo yapıldı karnımın ön tarafına yapılmadı off inş geçer kilolu biri değilim zayıflasam neremden gidicek bilmiyorum
Doktorun ne önerdi?geçmezse ne olacak?birde neden olurmuş bende merak ettim?yağ değil değil mi?bende hafta içi hergün spora gidiyorum.benim dikiş alt üst kısmı sert ve şiş ama çok değil iyileşiyor hala.dr inecek tamamen dedi böylede kalsa güzel.göbeğimin üst tarafında ağrı ve şişlik oluyor.ondan daha rahatsızım açıkçası.ordaki kaslarımdada hala ağrı var.Merhaba Y Yazduru akşam doğru bende şişiyorum göbek çewremdeki şişlik dewam geçmiyor çok canımı sıkıyor geçmesi için dua ediyorum
Fizyoterapist bir tanıdığım korse ile kaslarımı tembelleştiriceğimi söyledi oyüzden bıraktım bende haftada 3 gün spora gidiyorum benim belime ve yanlarıma lipo yapıldı karnımın ön tarafına yapılmadı off inş geçer kilolu biri değilim zayıflasam neremden gidicek bilmiyorum
Merhaba Melsi ,Merhaba Y Yazduru akşam doğru bende şişiyorum göbek çewremdeki şişlik dewam geçmiyor çok canımı sıkıyor geçmesi için dua ediyorum
Masallah canim sana ben de bu operasyonlari kombine bi sekilde olmak istiyorum maliyeti ne oldu hangi hastanede oldun bilgi verebilirmisinMerhaba Arkadaşlar,
Sevgiler