Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba bayanlar 44. Günüm Dr kontrolüm vardı korseyi çıkarttık ağır olmamak karın hareketleri dışında spora başlayabilirsiniz dedi herşey yolunda dedi korseyi çıkardım ama madem bulanıyor gibi oluyorum böyle hisseden oldu mu acaba??

Bende 45. Gün kullandım cnm
Benim herhangi bir bulantım olmadı

Benim 11.günüm ikinci banyomu yapma cesareti gösterdim korsenin altı özellikle gogus altlarım morarmış sanki çok acıdı göbeğimi karnımı görünce açıkçası bir tuhaf oluyorum engebeli şişlikler var hafifçe o yüzden hemen korseyi takiverdim

İçime pamuklu yarım atlet giyiyordum yara oluyordu 3 haftaya kadar korseliğin sıkılığı da gidiyor ben şuan korsesizim ama garip:)

Mide bulantısı değil de değişik bi his oldu ben de boşluktaymış gibi

Merhaba hanımlar. 43. Günüm bugün şişliklerle hala başım dertte. Sabah kalkıyorum ince akşama doğru şişiyor onun dışında pek rahatsız eden birşey kalmadı ağrılarım baya gçti. Hep aynı şeyi soruyorum belki ama sizde de şişlik hala devam ediyor mu ?

melse iyiyim şükür,hergün farklı bir yerim ağrıyor,ama alıştım artık.ön göbek altındaki kaslarımda şişlik ve ağrı hissediyorum.
Y Yazduru benimde bazen değişik ağrılarım oluyor korkuyorum bişeylerin ters gitmesinden bu kadar acı çektim 65. Gün oldu tam
sadece göbek deliği
Çewremde bi şişlik war o beni rahatsız ediyor korkutuyor fotoğraf da koydum daha önceki konuşmada

S Sisisufle zamanla geçicek cnm merak etme fark yerlerinde olucak o şişlikler

Ödem hemen hemen hepimizde var sanırım benim de aynı bazen incecik bazen daha şiş.korseyi çıkarttınız mı siz?

Selam

Gürhan Özcan ile görüştünüz mü?

Enfla - C kullanan warmı ? Duydunuz mu ? Ödem atıcı özellişi warmış içinde ananas ve Quercetin

Evet Benim doktorum ikinci günden sonra verdi hergün kullanıyorum dün unuttum almayı bana mi öyle geldi bilmiyorum sanki şiştim biraz bugün hemen aldim

E Edaca35 K kuzeyto ben doktoruma sorduğumda önermemişti herhangi bir ödem atıcı ilaç dün eczaneden iz kremi alırken sordum o tawsiye etti tamamen bitkiselmiş yurtdışında çoğu ameliyat sonrası veriliyormuş ödemi önlemek için

Bana verirken doktorum bu nedir diye sormuştum daha hızlı iyileşmeni sağlayacak dedi benim dr aynı zamanda mikro cerrahi uzmanı sanırım tam dalın adını bilmiyorum hücresel boyutta mesela benim ameliyat sonrasi hiç morarma hatta kızarma yoktu derimde sadece birkaç gündür şişlik yaşıyorum komple karnimda oda normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…