İğneyi görünce panik oldum korkma oran uyuşuk çok hissetmiceksin dedi gerçekdende öyle oldu sadece içerde biraz iğneyi oynatınca hissettim o kadargeçmiş olsuniğne batırınca acıdı mı?Allahın izniyle bir iyileşsek hep birlikte
Walla geçsin şu ödemler artık bugün dedi doktor daha inicek inmemiş tam dediEvet tam estetik görünüm 6 ay deniyor.benim dr 3 aya ödemler gider görünüm düzelir dedi.
Walla geçsin şu ödemler artık bugün dedi doktor daha inicek inmemiş tam dedi
evet aslında karın kısmımız hissiz ama yinede şu operasyondan sonra herşeyden korkar oldum ne yalan söylimİğneyi görünce panik oldum korkma oran uyuşuk çok hissetmiceksin dedi gerçekdende öyle oldu sadece içerde biraz iğneyi oynatınca hissettim o kadar
Rabbimin izniyle iyileşelim artık aslında takıntılı biri değilim ama taktım ordaki şişliğe canımk sıkıyot
Ben 1. Aay kontrolümde sormuştum yapabilirsin lenflerin hareketlenir ödem hızlı atılır dedi bi kaç kez yaptım sonra bıraktım ama bugün hiçbirşey demediMasaj önerdi mi ?
Aynen bende gece uyuyamadım senaryolar yazdımevet aslında karın kısmımız hissiz ama yinede şu operasyondan sonra herşeyden korkar oldum ne yalan söylim
evet sonuç güzel olsun sağlığımıza kavuşalım artık ne ameliyatmış be diyesim geliyorAynen bende gece uyuyamadım senaryolar yazdım
Bu kadar yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik sonuçta güzel olsun istiyor insan
Aman dikkat et karın kası olduğu için zor bide ortak alan nereni hareket ettirirsen ettir karnımızda hareket ediyor.benim 1 ay oldu şöyle bir ay daha geçerse sanırım daha da bi rahatlıcam diye umuyorum
Bilinmeze gitti vallahi resimler umarım kökten silinmiştirAlbümlerimiz gitti mi ? Silindi mi ?
Çok geçmiş olsun çoğu geçti azı kaldı öyle düşünelim benimmhaftalarim varBugün 2. Ay kontrolüme gittim doktora göbek deliğimin etrafında özellikle sol tarafında şişlik wardı iğne batırdı sıwıdan şüphelendi ama hiçbirşey gelmedi takipde kalalım şişerse haberim olsun dedi lenfler oluşuyor olabilir normal dedi inş geçer rabbimin izniyle
Hele ben her korseyi acisimda içim çekiliyor ama inşallah en sıkıntılı zamanlar geçti iki ay bana masal gibi geliyor o günlere çok var benimBencede biran önce geçsin ben kendimde fark ediyorum aşırı bi şişlik olmasada bi şişlik hissi var sert balona dokunur gibi gergin
evet ilk zaman daha zor . Benim ilk 10 gün dr yaptı pansumanı ben korseyi açmıyordumHele ben her korseyi acisimda içim çekiliyor ama inşallah en sıkıntılı zamanlar geçti iki ay bana masal gibi geliyor o günlere çok var benim
Bende öyle düşündüm inşallah silinmiştirBilinmeze gitti vallahi resimler umarım kökten silinmiştir
Normal demiş,inşallah düzelir çokmu şiş,ödem iki ayda bile hala oluyor.3. Aydan sonra bana sporu serbest bırakıcak ama ben yapabileceğime inanmıyorum.geçen bi kızımı kucağıma almak zorunda kaldım mahvoldum asansörde yere çöktüm kalkamadım çok zor ya inşallah hepimiz sorunsuz iyileşiriz çektiklerimize değer.bu ameliyattan sonra iki ay geçsede her an bişey çıkacak diye korkuyor insan,iyileştim bitti diyemiyorsun.Bugün 2. Ay kontrolüme gittim doktora göbek deliğimin etrafında özellikle sol tarafında şişlik wardı iğne batırdı sıwıdan şüphelendi ama hiçbirşey gelmedi takipde kalalım şişerse haberim olsun dedi lenfler oluşuyor olabilir normal dedi inş geçer rabbimin izniyle
Ne mutluSelam kızlar beni tanıyanlar tanır
Kasım 20de karıngerme olmustum
Şuan cok iyiyim elhamdulillah
Tam iyileşmem korseden kurtulmam 3ay sürdü
8hafta korseyi ful giydim sonra hep ara ara giydim
Çünkü rahat hissetmiyordum kendimi şişiyordu sanki karnım
Şimdi cok iyiyim 1aydır spora gidiyorum agır karın hareketleri yapamasamda diğer tüm hareketleri yapıyorum ve yeni halimden cok memnunum