Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bugün doktor kontrolüm vardı 33. Gün herşey normal şişliklerin var masaj yap çok gerginlik hissedersenkas gevşetici içebilirsin dedi.içerdeki dikişler kalın ve zor dedi.zamanla hepsi geçicek unutucaksın dedi.korseyi çıkartabilirsin dedi istediğin zaman takabilirsin.takmanın herhangi bir zararı yok sana kalmış dedi. ozgurozgur korseyi tam çıkartmayı düşünmüyorum 2 hafta kadar daha belki gün içinde açıp masaj yaparım.korseyi çıkartınca şişsende geri iner artık dedi

Çok geçmiş olsun darısı başıma korse çıkınca vakti dolup acaba dar sıkı citcitli atlet giysek benim dr korsenin altına istersen giy dedi ama memeleri sıkıştırır diye korktum

Çok geçmiş olsun darısı başıma korse çıkınca vakti dolup acaba dar sıkı citcitli atlet giysek benim dr korsenin altına istersen giy dedi ama memeleri sıkıştırır diye korktum
Teşekkür ederim .Korsenin içine ilk 3. Günden beri atlet giyiyorum yapışan değil pamuklu korse tahriş etmesin diye.korseyi çıkarma zamanı geldiğinde ki hareketlerinize göre değişir benim iyileşme sürem geç oldu daha yeni yeni dik durabiliyorum ve korsesiz huzursuz oluyorum.ama 20 günde işe başlayan arkadaşlar var kişiden kişiye değişiyor demekki.

E Edaca35 senin dr korse hakkında görüşü nedir 40. Gün bugün çıkarmak istiyorum ama dr um en
benim dr en az 2 ay tak diyor bende çıkarma peşindeyim çıtçıtlı korse olduğu için giydiğim herşeyde belli oluyor Perşembe kontrolüm bar soracam bakalım her dr bu ameliyatta söylediği farklı sanırım

Benim dr sadece içine atlet giyebilirsin dedi henüz çıkarma gibi kelimeleri kullanmıyor bile fakat bugün 9.gün kızımı okula bıraktım ve biraz avm gezdim şiştim hissi geldi eve geçip uzandım hemen sanırım benim dr da 1 ay taktırır en az

Birde ben meme kucultme dikleştirme yaptırdım oranında korsesi var fenalardayım ama hala eski halime dönmenin mutluluğu içinde herşeye razı çekiyorum sıkıntıları birde benim korsenin bir noktası sırtımda bildiğiniz etimin içine girmiş fındık kadar yara nasıl acıdı kapattım üstünü ama günlerce o acıyla yaşadım farketmeden

Çok iyii ben 15 gün abartmıyorum 15 gün yerinden kalkamadım ve 1 ayda normal şekilde yürümeye başladım herkesin iyileşme süresi farklı oluyor sanırım

Herkese merhabalar, bugün ameliyatımın üzerinden 18gün geçti. Okuduklarımın aksine benim sürecim daha zorlu ve ağrılı geçti gibi hissediyorum. Hala yarı yatalak hayatı yaşıyor gibiyim. İlk günlere nazaran baya bi dikleşme var ama tam dikleşme yok tabiki, üstelik birde ne şekilde durmaya çalışırsam çalışayım dikişten çok içerideki gerginlik beni mahfediyor. Sanki bişeyler yanlış yapılmışta hiç eski sağlıklı halime dönemeyecekmişim hissi yaşıyorum. Bunalıma girdim gerçekten. Benim dikilen kaslarım haricinde sanki karın duvarlarımlada oynanmış gibi bi hissim var yani ayağı kalktığımda sadece karnımın ortası değil yanlarıda çok acıyor. Hatta her adımda karnım yırtılıyor gibide bi hisse kapılıyorum. Benzer bi süreç yaşayıp iyileşen varmı? Ve acaba neden herkesde süreç farklı? Ben ağrı eşiğinden çok, dr.un ne kadar gerdiğiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Bununda kişinin yaşı vucut tipi müsaitliğiyle ilişkili olabilceğini sanıyorum. Çünkü dikiş şekli bile farklı olabiliyor aynı doktorun yaptığı ameliyatların birinde düz bi dikiş varken diğeri iki taraflı S şeklini alıyor. Doktorundan benzer konular için bilgi almış biri varsa lütfen yazsın. Oldukça depresyonda hissediyorum.

Canım korkma bende aynı durumdayım senin dediklerini aynısını yaşadım 28 ocakta ameliyat oldum şu 10 gündür normal hayatıma döndüm diyebilirim

Evet bencede farklı çünkü ameliyata girmeden kesik çok uzun olacakmı nerden kesiceksiniz dedim dr eğer deri pile vermezse buraya kadar eğer pile verirse kesi daha uzun olur dedi net diyemedi ama çok uzun değil yanlara dogru

Canım korkma bende aynı durumdayım senin dediklerini aynısını yaşadım 28 ocakta ameliyat oldum şu 10 gündür normal hayatıma döndüm diyebilirim
Birinin geçti demesi bile inanılmaz içimi rahatlatıyor.. Yani genel ortalamaya bakınca 20günde herkesin normal hayatına dönmesi sonucu kendi halim beni korkutuyor. Bilsemki 3hafta daha sürecek ama kesin bitecek eskisi gibi rahat nefes alıcam yürüyeceğim çok rahatlayacağım.

Benim 9. Gün normal yürüyüp tek başıma ihtiyaçlarımı giderebiliyorum öksurunce yada gülünce korkunç bir acı ağrı karışımı oluyor fakat araba kullanabildim avm gezebildim ama yavaş ve dikkatlice üç aşağı beş yukarı aynı durumdayız bence tecrübeli olmuş arkadaşlar 3 ay diyor sabredelim önemli olan kötü bir gelişme olmaması çok şükür dikişi açılan arkadaslar var mesela çok korkuyorum öyle birseyden e ameliyattan da sağ çıktık çünkü narkozdan da cok korkuyorum keske bende 20 gune gelebilsem iki cocugum var kizim 4 yasinda beni anlıyor ama oğlus 1 yaşında ve sanırım 6 aydan önce kucağıma kaldiramiycam günleri sayıyorum sabır inşallah gecicek pozitif düşünelim dr ne dedi canım

Ağrı eşiği değil dediğin gibi yapılan müdahele bugğn daha sordum inanılmaz gergin hissediyorum 33. Gün daha tam dikelemedim evet kendi ihtiyaçlarımı görebiliyorum ama o kadar onun dışında yatar pozisyonundayım ben 18 günlükken iki büklüm geziyordum şu son hafta biraz biraz açıldım ki tam değil söyledim net dik duruşum değil hiç esneklik yok diye zamanla hepsi geçicek dedi dr bugün evet her hafta biraz daha iyi oluyorsun.ben henüz gezmeye çıkmadım mesela o gücü kendimde bulamadığım için korseye bağımlı ev hayatı yaşıyorum depresyon benzeri şeyler eve tıkanma hareketler kısıtlı hala hapşurunca öksürünce canım acıyor ama hiç bi terslik yok dikiş şekli kasların yapısı yada kişinin iyileşme süreci herkesin kesinlikle farklı oluyor.

Maşallah sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…