Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Doktorum aslında 4 doktorla görüştüm biri de hasan fındık idi fakat fikret celik bana daha güven verdi açıkçası ücretten ziyade güven hissetmek istedim bi arkadaşım fikret bey için sehirdisindan gidip geliyordu o çok metetti ben tam hasan fındıkta karar vermek üzereydim fakat o bana biraz burnu havada geldi çok yoğun çok meşgul tarzında fakat fikret celik her sorumu karşıladı uzun uzun anlattı ameliyatım tam.dedigi kadar sürdü çıktığında çok yorgunmus fitik olmuş karnimda meğer onları da düzeltti göbek deliği görüntüsünden çok korkuyordum eski göbek deliğini harika şekillendirip yerine koymuş 18 yaşımdaki karnım ve göbeğim var şimdiden iyiki fikret beyi seçmişim yarın sabah tekrar kontrol olucam hastanede iki gece tuttular ben üç gün kalmak istedim ama fikret bey ev ortamı daha iyi dedi gönderdi beni ertesi gün ilk kontrol muayenehaneye gittik zaten yanlız eğik yürüme çok kötü kalçalarım sirtim tutuk oturma kalkma anında artık dayanamiyorum tutuluyor yarın sorucam

Cok gecmis olsun canim umarim bi an once eski haline gelirsin birsey daha sormak isterim karin germe izi kesisi cok alani kapliyo mu benim iki dogumum da sezeryen ile gerceklesti bir karis civarinda kesi izi var zaten daha mi buyuk oluyo

Bende bugün hiç korse takmadım,dışarıdada korsesizdim şu an aşırı şişim ama bence vücudu korsesizliğede alıştırmak lazım sonuçta ömür boyu takamıcaz,benim iki ayı geçti zaten artık hiç takmıcam

Cok gecmis olsun canim umarim bi an once eski haline gelirsin birsey daha sormak isterim karin germe izi kesisi cok alani kapliyo mu benim iki dogumum da sezeryen ile gerceklesti bir karis civarinda kesi izi var zaten daha mi buyuk oluy
Evet iki katı uzunluğunda yani sezeryan izini zaten içine alıyor şöyle düşünün sezeryan iziniz sağa ve sola.dogru 5 cm ortalama uzuyor kesi geniş ama düşük iç çamaşırının bile.icinde kalıyor ilerde incelip soluklasicak inşallah ama geniş

Cok gecmis olsun canim umarim bi an once eski haline gelirsin birsey daha sormak isterim karin germe izi kesisi cok alani kapliyo mu benim iki dogumum da sezeryen ile gerceklesti bir karis civarinda kesi izi var zaten daha mi buyuk oluyo
Evet daha büyük oluyor. 2 katı en az. Yanlara kadar uzuyor.

Doktorum da artık zamana ihtiyacın var. Yaza çok rahatlamış olursun dedi. Ama bu şişlikler ve ameliyatın sonucunu tam görememek insanı üzüyor tabi. Sabırla bekliyorum zaten yapıcak başka bişey de yok.

Ödemler kişiye göre değişiyor ama genel olarak 2 ay sonunda azalıyor.biraz sabır isteyen bir ameliyat bence.dik durma olayıda bende öyle hemen olmadı valla 1 ayı buldu hala psikolojik olarak eğik durduğum oluyor.

Kizlar ben de karin germe ve meme buyutme kombine operasyon olmak istiyorum ama birturlu cesaret edemiyorum iyilesme sureci nasil oluyo ve bunun maliyeti ne kadar sizce bilginize dayanarak soruyorum
İyileşme süreci uzun maliyet her dr göre değişiyor.bence psikolojik olarak gerçekten hazır olunmalı çünki sabır isteyen bir süre.

Doktorum da artık zamana ihtiyacın var. Yaza çok rahatlamış olursun dedi. Ama bu şişlikler ve ameliyatın sonucunu tam görememek insanı üzüyor tabi. Sabırla bekliyorum zaten yapıcak başka bişey de yok.
anlatırken ne kadar rahat anlatıyorlar yaza kadar yarım yıl geçicek ozgurozgur .bana bir haftada dik durabilirsin 1 ayda herşey normale döner dedi valla bu yaşanılanları anlatsalar kimse olmaz bu ameliyatı psikolojimiz düzelceğine daha çok bozuldu

Kızlar ben kontrolden geldim dik dur artik dedi şuan dik durmaya başladım sırt ağrılarım geçicek umarım birde kas gevşetici verdi ben korkudan bir haftadır v şeklinde yaşıyordum tutulmuş her yerim araba kullan günlük hayatına dön dedi yarın kızımı okuluna bırakıcam inşallah yavaş yavaş donucem ve bugün 8. Günüm olucak arkadaşlarım korkmayın inanın bir hafta sonra tüm acıları azalıyor ama yaza bu işler çok izdirap olabilir korse kaput gibi sonuçta ben tavsiye ediyorum kendi adıma çok mutluyum

8. Günde dik durabiliyorsun çok iyi benim dik yürümem tam 1 ayı buldu bende Körfez’den bıktımmm artıkk

8. Günde dik durabiliyorsun çok iyi benim dik yürümem tam 1 ayı buldu bende Körfez’den bıktımmm artıkk
Kesinlikle 8. Gün dik yürümek benim içinde imkansızdı tam 32 gün oldu hala kasmalarım var.kişiden kişiye değişiyor demek ki.diyorum ki insanlar kasları sıkılaştırmaya çalışıyor bende şuan esnetmeye:)

Dik derken tam dik değil ama düzgün çünkü bir haftadır tam.kambura yakın yurudum benim doktor da 6 ay sonra net şekil dedi ama şişik halim bile çok iyi eskiye nazaran çok kotuydu benim karnım inanamıyorum bu halıme inşallah bi komplikasyon olmaz

Bugün 2. Ay kontrolüme gittim doktora göbek deliğimin etrafında özellikle sol tarafında şişlik wardı iğne batırdı sıwıdan şüphelendi ama hiçbirşey gelmedi takipde kalalım şişerse haberim olsun dedi lenfler oluşuyor olabilir normal dedi inş geçer rabbimin izniyle

Evet tam estetik görünüm 6 ay deniyor.benim dr 3 aya ödemler gider görünüm düzelir dedi.

geçmiş olsun iğne batırınca acıdı mı?Allahın izniyle bir iyileşsek hep birlikte

Masaj önerdi mi ?

Bugün 2. Ay kontrolüme gittim doktora göbek deliğimin etrafında özellikle sol tarafında şişlik wardı iğne batırdı sıwıdan şüphelendi ama hiçbirşey gelmedi takipde kalalım şişerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…