Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benimde aynı tempo,hergün yürüyorum eğimli ve tempolu bir şekilde.benimde şişliğim yediklerimle çok alakalı.ağır kaldıramıyorum hala.doktorda kaldırmamı istemiyor.bugün kızımı biraz kucağıma aldım taşıyamadım.sanırım kaslarım çok zayıflamış karnım çok hassas.az kaldı benimde nisandan itibaren tüm sporlar serbest inşallah.

ozgurozgur senin durumun nasıl?mide bölgesinde şişlik oluyormu seninde?ödem durumları nasıl?
Oluyor şişlik hala. Bugün kontrolüm vardı. Ufak ufak masaj yapabilirsin dedi. Hala ödemlisin geçicek dedi. Dikişimde kapanmayan bir yer vardı ordan dikiş aldı ve kapattı üstünü. Orası da iyileşince contratubex başlicam. Korseyi ister tak ister takma dedi.

Site değişti. Kimsenin albümü yok o yüzden. Çok geçmiş olsun ilk günler zordur ama eninde sonunda geçer.

Çok geçmiş olsun.ilk haftalar zor.korseyi çıkartıp banyoya girdiğimde konuşamamıştım korkudan sanki karnıma bişey olcakmış gibi bir his boşlukta gibi.mutlaka oturarak kendinizi yormadan ve zorlamadan kısa bir duş alın sizi zorlasada rahatlatıcak.dikişe göre değişiyormu bilmiyorum benim dikişimin üzerinde yapışık bir kağıt vardı duştan çıkınca kurutma makinesi ile kurutup batikonluyorduk doktorun isteği üzerine.sizede yapmanız gerekeni söylemiştir mutlaka

Kaç hafta oldu senin?

melse Y Yazduru doktorlarınız toplam ne kadar korse kullandırdı ? Ve ilk aydan sonra ne gibi önerileri oldu acaba ?
Doktorum bana 6 hafta kullandırdı,ben şuan arada takıyorum ama spora giderken falan.evde çıkarıyorum genelde.spor hala serbest değil sadece tempolu yürüyorum.benimki iz kremi faln önermiyor yazın güneşlenin dedi azalacak zaten extra bişeye gerek yok dedi.

Her doktor un farklı önerileri olmasına da sinir oluyorum.

Çok teşekkür ederim ben korkudan bugünde banyo yapamadım en çokta banyodan sonra korseyi giyemezsem birden şişersem diye korkuyorum kafamda deli sorular ama çok şükür biraz ödem dışında şimdilik kötü bisey yok tabi öksururken içim parçalanıyor umarım günler cabuk geçer

kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap banyoyu.biraz sabır isteyen bir süreç öksürmek hapşurmak gerçekten çok can yakıcı hareketlerin kısıtlı olması en çok kullanılan kasları hareket ettirmemeye çalışmak gerçekten çok zormuş.en zor ağrılı günleri atlatmışsın bundan sonrası dediğim gibi sabır canım :)

ozgurozgur Y Yazduru ben tam 45 gün giydim korse 45 gün sonrası giymedim korse giyince vucüt hareketleri kısıtlanıyor ödem artıyor gibi
Ben iz kremi siliskar kullanıyorum ne derece faydası var bilmiyorum akşamları düzenli sürmeye çalışıyorum sabahlarıda ewden çıkmadan

Çok teşekkür ederim banyomu yaptım korsemin kenarında dikiş izinin alt tarafında etiket gibi birşey derimle bütünleşmiş çekerek çıkardım yarim fındık kadar yara olmuş gazlı bezle kapatıp korseyi tekrar giymeyi başardım dik yürümüyorum hala.yarin doktor kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider doktorum önümüzdeki hafta bu ameliyati unutturucam sana dedi sabırsızlıkla dik durabileceğim günleri bekliyorum bugün itibariyle bir hafta oldu çok şükür ödemler ne zaman geçiyor acaba

İlk kez dün takmadım korse (4 hafta bitti benim) . Öyle kötü şiştim ki akşama kadar anlatamam. Pubis bölgesi dahi şişti. Balon gibi oldum. Moralim çok bozuldu. Akşam korseyi taktım ve tekrar hiç çıkarmadım ama hala şişlikler inmedi. Korseyle ilgili şöyle bi rahatsızlığım var. Kıyafetlerimi çok kısıtlıyor. Yani dışardan belli oluyor. Dr fitto korse kullanan bir arkadaş vardı acaba o belli oluyor mu dışardan ?

Dr fitto belli olmuyor ama inanılmaz rahatsız birde o korseyi 3 saatden fazla takmayın diyor benimde bugğn 38. Günüm dr un verdiği korse sıkmıyor bile artık ne kadar giyeceğiz acaba bu korseleri

Kizlar ben de karin germe ve meme buyutme kombine operasyon olmak istiyorum ama birturlu cesaret edemiyorum iyilesme sureci nasil oluyo ve bunun maliyeti ne kadar sizce bilginize dayanarak soruyorum

Dr fitto belli olmuyor ama inanılmaz rahatsız birde o korseyi 3 saatden fazla takmayın diyor benimde bugğn 38. Günüm dr un verdiği korse sıkmıyor bile artık ne kadar giyeceğiz acaba bu korseleri
Benim doktorum giymeyebilirsin artık dedi. Şekil alması açısından sorun olup olmayacağını sordum. Sorun olmaz dedi. Korse takmazsan şişersin ama sonra geri inersin dedi. Bende o yüzden dün çıkardım ve o kadar çok şiştim ve rahatsız oldum ki. Bi süre daha takmaya karar verdim. Yaza kadar daha iyi oluruz umarım.

Merhabalar ben meme kucultme dikleştirme ve karin germe ameliyati oldum canım çok tatlıdır fakat 2 doğum 2 düşükten sonra 8 aylık hamile gibi bir görüntüm oluştu ve kilo sorunum yoktu dr hiç yağ almadı fakat çok korkuyordum aradığınız doktoru bulunca içinizden güven hissi gelecektir cesaretimi güvenerek topladım bugün bir haftam doldu çok şükür bir sorun yok gibi karin germe meme kucultme dikleştirme yüzüme botox oda hazır anestezi almışken aradan çıksın dedim 37200 tl ye mal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…