Doktorum 10 gün sonra duş yapmaya izin verince ayakta korsesiz durulmasını asla istemiyoruz demişti. Duştan cıkar cıkmaz hemen korse takılmalı uyarısı verince bence sizde korseyi cıkarıp ayakta durmayın.Şimdi sizden cesaret korseyi çıkartıp ayakta durmaya çalıştım gerçekten fena ödem var ayakta daha net belli oluyor ayakta foto koyarım resimlere şimdi
Mide kısmımda hiç bombelik yaşamadım aksine düz oldu..mide kaslarım hem fıtıklaşmış hemde ayrılmıştı..ama alt karnım uzun süre ödemlerin oraya toplanmasından dolayı biraz şişmişti..şimdi sorun yok..bazen alt karnım yine şişer..Ne güzel umut verici yazmışsın. Mide kısmında bombelik yaşadın mı hiç ?
Fotoğrafın varsa görebilir miyim peki ? Sen de bana bakıp yorumlarsın belki.Mide kısmımda hiç bombelik yaşamadım aksine düz oldu..mide kaslarım hem fıtıklaşmış hemde ayrılmıştı..ama alt karnım uzun süre ödemlerin oraya toplanmasından dolayı biraz şişmişti..şimdi sorun yok..bazen alt karnım yine şişer..
Evet böyle bişeydi..hatta ben bi kaç tane farklı çeşitte korse almıştım..yüksek belli çamaşır şeklinde olan,bel kısmını saran kancalı olanlardan..kafama göre kullandım hepsini..önemli olan karnı sıkması..Sardunya bu korsemi bende bundan var bir tane s beden diğer korse gibi sıkmıyor ama bundan mı söylediğin?
Özelden atayımFotoğrafın varsa görebilir miyim peki ? Sen de bana bakıp yorumlarsın belki.
Olursun Allahın izniyle..yanlız kilo almayınTel tesellim birgün benimde bu yazdıklarınızı söyliyebiliyor hale gelebilmem:) çektiğimiz ağrıya değsin sadece maddi değil manevide yıpratıcı bir operasyon
Benimki de oturarak yıkanın demişti.ama hergün yıkanmamı istedi.Doktorum 10 gün sonra duş yapmaya izin verince ayakta korsesiz durulmasını asla istemiyoruz demişti. Duştan cıkar cıkmaz hemen korse takılmalı uyarısı verince bence sizde korseyi cıkarıp ayakta durmayın.
Çok sagolun nezaman ameliyat oldunuz acaba ücret ne ödediniz ameliyat içinMerhaba geçmiş olsun. Ben hem göbek fıtığı hemde karın germe oldum çok memnunum. Istanbulda Bağdat caddesinde doktorum . Hasan Fındık ismi. Görüşme ücretsiz,randevu alıp görüşün fikir alın. Tavsiye ederim.
Hangi hastanede birdeMerhaba geçmiş olsun. Ben hem göbek fıtığı hemde karın germe oldum çok memnunum. Istanbulda Bağdat caddesinde doktorum . Hasan Fındık ismi. Görüşme ücretsiz,randevu alıp görüşün fikir alın. Tavsiye ederim.
Ben kullanıyorum çok memnunum liposucaksın yaptırdın iki hafta önce 4 çeşit korse aldım değiştirip takıyorum :)Birde şu balenli korselerden kullanan oldu mu?
Mrb hangi doktora ameliyat oldunuz ?Benimki de oturarak yıkanın demişti.ama hergün yıkanmamı istedi.
Mrb herkese yazıyorum ama kusura bakmayın dr araştırıyorun annem için hangi doktora ameliyat oldunuz acaba ?Doktorum 10 gün sonra duş yapmaya izin verince ayakta korsesiz durulmasını asla istemiyoruz demişti. Duştan cıkar cıkmaz hemen korse takılmalı uyarısı verince bence sizde korseyi cıkarıp ayakta durmayın.
Bayanlar iz kremi olarak dr nuz hangilerini önerdi silikonlu bana ve krem dedi hangisini alırsan diye ama karar veremedim hangisi daha etkilidir acaba? Kantaronda sürücem :)
Mrb burda fiyat paylaşıla biliyor ben uzun zamandır üyeyim bir sıkıntı olmuyor doktor ismi ve fiyat paylaşıldığında daha net yardımcı olabiliyoruz birbirimize ne olur yanlış anlamayın bu platformda böyledir diye düşünüyosanız dedim :)özelde oldum ben ameliyatı net fiyat vermem hoş olmaz doktıra ve yapılan işleme göre değişiyor biliyorsunuz.bu işlemlerin işe yaradığını biliyorum lazerin ama değermi bu kadar külfetten sonra bence biraz göbüşleri rahat bırakıp iyileştikten sonra karar verilmeli bu benim görüşüm izledim bu arada tekrar sizi fotoya bakabilirsiniz ben sizi göremiyorum sizde izlerseniz
Dikkat ediyorum ilk 10 gün biraz yedim ama bir haftadır dahada çok dikkat ediyorumOlursun Allahın izniyle..yanlız kilo almayın
Yok canım zaten ne mümkün korkak korkak bir iki dakika hemencik aynada kendimi göreyim diye aslındaDoktorum 10 gün sonra duş yapmaya izin verince ayakta korsesiz durulmasını asla istemiyoruz demişti. Duştan cıkar cıkmaz hemen korse takılmalı uyarısı verince bence sizde korseyi cıkarıp ayakta durmayın.
bu siteden kaynaklı değilde her doktorun verdiği fiyat farklı canım o yüzden yapılan işleme ve anlaşmaya göre değişir.ben ilk bu ameliyatı araştırdığımda telefonla bile fiyat veren doktor oldu daha uygun demesine ragmen ben görüşmeye gitmedim çünki görmeden ne bileyim etik değil.Mrb burda fiyat paylaşıla biliyor ben uzun zamandır üyeyim bir sıkıntı olmuyor doktor ismi ve fiyat paylaşıldığında daha net yardımcı olabiliyoruz birbirimize ne olur yanlış anlamayın bu platformda böyledir diye düşünüyosanız dedim :)
ben hergün yıkanmıyorum bir hafta sonra yıkanabilirsin dedi banada 3 günde bir giriyorum çok yoruluyorum.Benimki de oturarak yıkanın demişti.ama hergün yıkanmamı istedi.
contractubex verdi bana.sezeryan doğumdan sonrada bu kremi vermişlerdi.direk reçeteye bu kremi yazdıBayanlar iz kremi olarak dr nuz hangilerini önerdi silikonlu bana ve krem dedi hangisini alırsan diye ama karar veremedim hangisi daha etkilidir acaba? Kantaronda sürücem :)