Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bayanlar iz kremi olarak dr nuz hangilerini önerdi silikonlu bana ve krem dedi hangisini alırsan diye ama karar veremedim hangisi daha etkilidir acaba? Kantaronda sürücem :)

Şimdi sizden cesaret korseyi çıkartıp ayakta durmaya çalıştım gerçekten fena ödem var ayakta daha net belli oluyor ayakta foto koyarım resimlere şimdi
Doktorum 10 gün sonra duş yapmaya izin verince ayakta korsesiz durulmasını asla istemiyoruz demişti. Duştan cıkar cıkmaz hemen korse takılmalı uyarısı verince bence sizde korseyi cıkarıp ayakta durmayın.

Ne güzel umut verici yazmışsın. Mide kısmında bombelik yaşadın mı hiç ?
Mide kısmımda hiç bombelik yaşamadım aksine düz oldu..mide kaslarım hem fıtıklaşmış hemde ayrılmıştı..ama alt karnım uzun süre ödemlerin oraya toplanmasından dolayı biraz şişmişti..şimdi sorun yok..bazen alt karnım yine şişer..

Fotoğrafın varsa görebilir miyim peki ? Sen de bana bakıp yorumlarsın belki.

Sardunya bu korsemi bende bundan var bir tane s beden diğer korse gibi sıkmıyor ama bundan mı söylediğin?
Evet böyle bişeydi..hatta ben bi kaç tane farklı çeşitte korse almıştım..yüksek belli çamaşır şeklinde olan,bel kısmını saran kancalı olanlardan..kafama göre kullandım hepsini..önemli olan karnı sıkması..

Çok sagolun nezaman ameliyat oldunuz acaba ücret ne ödediniz ameliyat için

Doktorum 10 gün sonra duş yapmaya izin verince ayakta korsesiz durulmasını asla istemiyoruz demişti. Duştan cıkar cıkmaz hemen korse takılmalı uyarısı verince bence sizde korseyi cıkarıp ayakta durmayın.
Mrb herkese yazıyorum ama kusura bakmayın dr araştırıyorun annem için hangi doktora ameliyat oldunuz acaba ?

Bayanlar iz kremi olarak dr nuz hangilerini önerdi silikonlu bana ve krem dedi hangisini alırsan diye ama karar veremedim hangisi daha etkilidir acaba? Kantaronda sürücem :)
Mrb burda fiyat paylaşıla biliyor ben uzun zamandır üyeyim bir sıkıntı olmuyor doktor ismi ve fiyat paylaşıldığında daha net yardımcı olabiliyoruz birbirimize ne olur yanlış anlamayın bu platformda böyledir diye düşünüyosanız dedim :)

Yok canım zaten ne mümkün korkak korkak bir iki dakika hemencik aynada kendimi göreyim diye aslında hemen taktım korsemi zaten bilmiyorum herkeste öylemi ama korsesiz kendimi çok rahatsız hissediyorum zor hareket ediyorum.birde 20 gün olmasına rağmen iç kasların dikilmesinden kaynaklı hala kasıntı var sizde de öyle oluyor mu oldu mu normal mi yani mide kısmım hem sert hemde hala öksürme geldiğinde iç kaslarım geriliyor

bu siteden kaynaklı değilde her doktorun verdiği fiyat farklı canım o yüzden yapılan işleme ve anlaşmaya göre değişir.ben ilk bu ameliyatı araştırdığımda telefonla bile fiyat veren doktor oldu daha uygun demesine ragmen ben görüşmeye gitmedim çünki görmeden ne bileyim etik değil.

contractubex verdi bana.sezeryan doğumdan sonrada bu kremi vermişlerdi.direk reçeteye bu kremi yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…