Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Şimdi sizden cesaret korseyi çıkartıp ayakta durmaya çalıştım gerçekten fena ödem var ayakta daha net belli oluyor ayakta foto koyarım resimlere şimdi
Bekliyorum heyecanla. Kendini çok zorlamadan durmaya çalış. Yorulursan hemen eğil. Bugün fena ödem var bende de. Son koyduğum fotoya göre aşırı şişim.

Ben henüz düşünmedim böyle bişey. Açıkcası çok da inanmıyorum izi anlamlı derecede silikleştireceğine.
valla gönül ister hepsini denemek ama dediğin gibi değer mi?valla açıkçası o kadar zorlandım ki keşke sarkık gezseydin diyorum bazen kendime neyseki ben çok detaylı araştırmadan yattım o masaya araştırsam olmazdım :KK66:

Slm kızlar..uzun süredir buraya girmiyordum..ameliyat olanlara geçmiş olsun,olacaklarada hayırlı olsun diyorum..geçmişe dönük biraz okudum..iki seneyi bitirmiş ve bu ameliyatı olmuş birisi olarak zor ve sıkıntılı bir süreç olsada kendinize yaptığınız en büyük güzellik diyorum bu ameliyata..sabırlı olmanızı ve iyileşme dönemindede sonrasındada kilonuzu koruyun derim kesinlikle..ödemlerle uzun bir süre berabersiniz:)) bol su ve yürüyüş çok iyi geliyor ödemlere..korsenizide dr.lar üç dört hafta desede uzun süre kullanın..şişmeyi baya engelliyor..izler öyle hemen üç beş ayda geçmiyor..bir sene sonra silikleşmeye başlıyor..kantoron yağı çok iyi geliyor..ben hala sürerim..ilk zamanlar pişmanlık yaşayan arkadaşlar moralinizi bozmayın..inanın sonuçları çok güzel oluyor..Allah kimseye pişmanlık yaşatmasın..herkese sabır ve sağlıklı iyileşmeler diliyorum

Birde göbekte kalan çatlaklar ve ameliyat izi için lazer tavsiye ettiler ameliyat doktorum ama 2.000 tl dört seans yüzde 60 etkili olur diyorlar 2 seansta farkedersin dediler ama ameliyat zaten maddi olarak yüklü bide ekstra 2.000 tl çok geldi bana siz böyle bişey düşündünüzmü?
Siz ameiyatı ne kadara olmuştunuz?bu yöntemleri deneyen var mı acaba?bana güvenilir gelmiyor çünkü.

Slm kızlar..uzun süredir buraya girmiyordum..ameliyat olanlara geçmiş olsun,olacaklarada hayırlı olsun diyorum..geçmişe dönük biraz okudum..iki seneyi bitirmiş ve bu ameliyatı olmuş birisi olarak zor ve sıkıntılı bir süreç olsada kendinize yaptığınız en büyük güzellik diyorum bu ameliyata..sabırlı olmanızı ve iyileşme dönemindede sonrasındada kilonuzu koruyun derim kesinlikle..ödemlerle uzun bir süre berabersiniz:)) bol su ve yürüyüş çok iyi geliyor ödemlere..korsenizide dr.lar üç dört hafta desede uzun süre kullanın..şişmeyi baya engelliyor..izler öyle hemen üç beş ayda geçmiyor..bir sene sonra silikleşmeye başlıyor..kantoron yağı çok iyi geliyor..ben hala sürerim..ilk zamanlar pişmanlık yaşayan arkadaşlar moralinizi bozmayın..inanın sonuçları çok güzel oluyor..Allah kimseye pişmanlık yaşatmasın..herkese sabır ve sağlıklı iyileşmeler diliyorum
Merhaba,korseyi uzun süre kullanın demişsiniz,uzun süre ne kadar mesela ben 7 hafta taktım.hala takmalımıyım?

Merhaba,korseyi uzun süre kullanın demişsiniz,uzun süre ne kadar mesela ben 7 hafta taktım.hala takmalımıyım?
Geçmiş olsun öncelikle..iki ay hiç çıkarmadan kullandım..çukarınca şişiyordum çünkü..sonrasındada badi gibi sıkı korse kullandım..alttan çıtçıtlı..tuvalet ihtiyacı kolay olsun diye..

Ne güzel umut verici yazmışsın. Mide kısmında bombelik yaşadın mı hiç ?

553CFD59-E8EE-4F71-AA0E-AC1101D6FB4F.png
Geçmiş olsun öncelikle..iki ay hiç çıkarmadan kullandım..çukarınca şişiyordum çünkü..sonrasındada badi gibi sıkı korse kullandım..alttan çıtçıtlı..tuvalet ihtiyacı kolay olsun diye..

Sardunya bu korsemi bende bundan var bir tane s beden diğer korse gibi sıkmıyor ama bundan mı söylediğin?

valla gönül ister hepsini denemek ama dediğin gibi değer mi?valla açıkçası o kadar zorlandım ki keşke sarkık gezseydin diyorum bazen kendime neyseki ben çok detaylı araştırmadan yattım o masaya araştırsam olmazdım :KK66:
Resimlerinizi göremiyorumda tekrar izleyebilirmisiniz?

Siz ameiyatı ne kadara olmuştunuz?bu yöntemleri deneyen var mı acaba?bana güvenilir gelmiyor çünkü.
özelde oldum ben ameliyatı net fiyat vermem hoş olmaz doktıra ve yapılan işleme göre değişiyor biliyorsunuz.bu işlemlerin işe yaradığını biliyorum lazerin ama değermi bu kadar külfetten sonra bence biraz göbüşleri rahat bırakıp iyileştikten sonra karar verilmeli bu benim görüşüm izledim bu arada tekrar sizi fotoya bakabilirsiniz ben sizi göremiyorum sizde izlerseniz

Tel tesellim birgün benimde bu yazdıklarınızı söyliyebiliyor hale gelebilmem:) çektiğimiz ağrıya değsin sadece maddi değil manevide yıpratıcı bir operasyon

Merhaba benim anneme göbek fıtığı ameliyatı ve karın gerdirme ameliyatı yaptırmak istiyoruz yanlız istanbulda doktor bilgimiz hiç yok sizin yaptırdığınız memnun olduğunuz doktorların isimlerini söylermisiniz :)

Merhaba benim anneme göbek fıtığı ameliyatı ve karın gerdirme ameliyatı yaptırmak istiyoruz yanlız istanbulda doktor bilgimiz hiç yok sizin yaptırdığınız memnun olduğunuz doktorların isimlerini söylermisiniz :)
Merhaba geçmiş olsun. Ben hem göbek fıtığı hemde karın germe oldum çok memnunum. Istanbulda Bağdat caddesinde doktorum . Hasan Fındık ismi. Görüşme ücretsiz,randevu alıp görüşün fikir alın. Tavsiye ederim.

X