normal hayata dönmüş olmanız ne kadar güzel 20. Günüm bugün be dediklerinizin hiçbirini yapamıyorum.şişmenize gelince amelyatınız çok yeni bence normaldir oturunca bile şişiyoruz siz çalışıyorsunuz birdeMerhaba hanımlar:) 27. Günüm bugün artık kendimi normale dönmüş hissediyorum hareket edebilme bakımından. İşim çok yoğun sürekli koşturuyorum ve akşam da eve döndüğümde çok şişmiş oluyorum. Özellikle bacaklarım bakmaya korkuyorum resmenbelim ve karnım da şişiyor ama bacaklarım daha abartılı şişiyor. Bir de akşama doğru yorgunluktan ağrılarım başlıyor. Bacaklarda aşırı şişme durumunu yaşayan var mı? ne kadar sürdü acaba?
2014 yılında olmuştum karın germe ameliyatımı. New Est plastik cerrahi hastanesinde olmuştum.Çok sagolun nezaman ameliyat oldunuz acaba ücret ne ödediniz ameliyat için
Evet ama çok rahatsız etmiyor.Ara sıra göbek deliğinizin etrafında sızı ağrı oluyor mu ?
Benim 20. Günüm bacaklarımda şişme hiç yaşamadım ama belim karnım çok şişiyor.Merhaba hanımlar:) 27. Günüm bugün artık kendimi normale dönmüş hissediyorum hareket edebilme bakımından. İşim çok yoğun sürekli koşturuyorum ve akşam da eve döndüğümde çok şişmiş oluyorum. Özellikle bacaklarım bakmaya korkuyorum resmenbelim ve karnım da şişiyor ama bacaklarım daha abartılı şişiyor. Bir de akşama doğru yorgunluktan ağrılarım başlıyor. Bacaklarda aşırı şişme durumunu yaşayan var mı? ne kadar sürdü acaba?
Ben basenden de lipo oldum sanırım o yüzden :/Benim 20. Günüm bacaklarımda şişme hiç yaşamadım ama belim karnım çok şişiyor.
olabilir dün bir dr videosunu izledim ödemin vücuttan gitmesi 3.haftadan sonra başlayıp 2. Aya kadar devam ediyormuş.sadece lipo dan kaynaklı değilki ameliyatta var birdeBen basenden de lipo oldum sanırım o yüzden :/
Bende hala oluyor acı yanma ağrı hissi,birde tam iki kasın birleştiği yerlerde mide bölgesinden aşağıya kadar.arkadaşlar sizin karnınızın içi acıyormu yani öyle otururken ağrı değil ama hareket ederken mesela kasların olduğu yerler yanma acı kasma sızı gibi benim içerden iyileşme mi gerçekleşmedi mide kısmında göbek deliğinin üstünde acı yanma oluyor.yani 21 gün az değil bi gariplik mi var bende acaba
Kaslar ağrıyor yani ben hissediyorum kas ağrısı olduğunu.birde eğilip kalkmaklada çok artıyor benim.oyuncak toplarken meselaarkadaşlar sizin karnınızın içi acıyormu yani öyle otururken ağrı değil ama hareket ederken mesela kasların olduğu yerler yanma acı kasma sızı gibi benim içerden iyileşme mi gerçekleşmedi mide kısmında göbek deliğinin üstünde acı yanma oluyor.yani 21 gün az değil bi gariplik mi var bende acaba
Benim de acıyor canım. Ayrıca hapşuruk ve öksürükte tüm kaslarım hissediyorumarkadaşlar sizin karnınızın içi acıyormu yani öyle otururken ağrı değil ama hareket ederken mesela kasların olduğu yerler yanma acı kasma sızı gibi benim içerden iyileşme mi gerçekleşmedi mide kısmında göbek deliğinin üstünde acı yanma oluyor.yani 21 gün az değil bi gariplik mi var bende acaba
Evet zaten direk mide kısmı kasma yapan ağrıyan yanan acıyan yani durup dururken acı ağrı yok ama rahatsız edici tatlı tatlı sızlayan acıyan sağolun cvplar için acaba bende mi bi problem var diye düşünüyordumBende hala oluyor acı yanma ağrı hissi,birde tam iki kasın birleştiği yerlerde mide bölgesinden aşağıya kadar.
öksürük ve hapşuruk of of zaten gülmek bile bu kadar zor birkere gülme krizine girdim içerde kasların düğüm düğüm olduğunu hissettim resmenBenim de acıyor canım. Ayrıca hapşuruk ve öksürükte tüm kaslarım hissediyorum
aman ortaya dökülmesinde gerisi önemli değilBen de albümümü göremedim. Belki site hala güncellenmeye devam ediliyodur.
bu kadar kısa sürede oluşuyormu ya daha ameliyat olalı ne kdar oldu.umarım değildir canım.ne zaman gitceksin genel cerrah;(Kızlar tekrar merhaba. Bugün doktor kontrolüm vardı, göbek üstü mide kısmındaki şişlik çok büyük ihtimalle yeni bir göbek fıtığı dedi ve genel cerraha yönlendirdi, merhaba yeni ameliyat çileli günler