Canim hangi hastanede ameliyat oldun söyle bende gideyim bende yaptirayim sunuBu arada kızlar Dr um bikini bölgemide toparladı çok memnunum V şeklinde bir deri çıkarmış ve dikmiş çok zorluklar çektim hala hastanedeyim ama hepsine değdi en güzeli de 5 kuruş ödemedim devlet hastanesinde oldum
Sizin resimleriniz yok galiba,eklicekmisiniz?Evde yeşilçay ve rezenenin sallama çayı varmış alana kadar onları içeyim dedim şimdi başladım
Evet bende göremedim fotoğraf , resim eklememişSizin resimleriniz yok galiba,eklicekmisiniz?
Evet kendimle barışmadım daha doğrusu göbeğimle eklicem ilk gördüğümde psikolojim baya bi bozulmuştuSizin resimleriniz yok galiba,eklicekmisiniz?
Ekledim umarım tekip etmediklerim görmüyordur!Sizin resimleriniz yok galiba,eklicekmisiniz?
Ekledim canım umarım ayarı yapabilmişimdir.!Evet bende göremedim fotoğraf , resim eklememiş
Takip ettiklerim yaparsanız sadece izledikleriniz görür.Birde bişey sorucam sadece izlediklerim özelliğini ben bulamadım açıkçası.mesela beni izlemeyenleri ben görmüyorum ayarlar kısmında takip ettiklerim diye bir şık var izlediklerim diye yok net olarak onu öğrensem ben bu gruba ameliyat olduktan sonra üye oldum yani toplasanız belki 10 gündür burdayım.herhangi bi kötü niyet yok yanlış anlaşılmasın resim eklememe konusunda.mesela göbeğimin üzerinde deli dehşet bant izleri vardı ben onları bile çok zor temizledim foto mesela siz ayakta kendinizi çekiyorsunuz ya ben korsesiz ayakta hiç duramadım henüzyatar pozisyonda bikaç kere fotom var.ama ayarı tam bet söylerseniz atayım fotoları
Evet bende 10 günlükken korsesiz ayakta duramazdım , sizinki henuz cok yeniymiş. Gecmiş olsun ve gördüğüm kadarıyla zaten ince bir yapıya sahipsiniz , operasyonda cok iyi gözüküyor. Ödem vs hiç kafanıza takmayın zamanla hepsi oturacaktır.Birde bişey sorucam sadece izlediklerim özelliğini ben bulamadım açıkçası.mesela beni izlemeyenleri ben görmüyorum ayarlar kısmında takip ettiklerim diye bir şık var izlediklerim diye yok net olarak onu öğrensem ben bu gruba ameliyat olduktan sonra üye oldum yani toplasanız belki 10 gündür burdayım.herhangi bi kötü niyet yok yanlış anlaşılmasın resim eklememe konusunda.mesela göbeğimin üzerinde deli dehşet bant izleri vardı ben onları bile çok zor temizledim foto mesela siz ayakta kendinizi çekiyorsunuz ya ben korsesiz ayakta hiç duramadım henüzyatar pozisyonda bikaç kere fotom var.ama ayarı tam bet söylerseniz atayım fotoları
Hepimiz yasadık ve hala yaşıyoruz. Yanlız değilsinKızlar bgn ameliyatımın 55.günü. Akşamları karnım 3-4 aylık hamileymişim gibi şişiyor, hepten moralim bozuluyor. Var mı aynısını yaşayan
20 gün oldu gün içinde biraz biraz açıyorum kendimi ama oturduğum anda hop başa dönüyor.yavaş yavaş zorlamadan inşallah tamamen dikelmeyi başarıcamEvet bende 10 günlükken korsesiz ayakta duramazdım , sizinki henuz cok yeniymiş. Gecmiş olsun ve gördüğüm kadarıyla zaten ince bir yapıya sahipsiniz , operasyonda cok iyi gözüküyor. Ödem vs hiç kafanıza takmayın zamanla hepsi oturacaktır.
Bende 63 kg ile girdim evegeldigimde e65 kg.acemiyim fotoğraf ekledim kim forur kim goemez ayarlamaya calisrim..2 hafta oldu
Bence de ne ameliyatmış. İyileşmeye çalışmaktan psikolojim bozuldu valla.Evet dündü randevum midedeki şişlik orta hatta gögüse kadar kas dikiliomuş o gerginlik ondanmış.yani oturttu falan bi sıkıntı yok dedi.iz kremine başla 3 gün sonra dedi.herkesin iyileşme süreci farklı yavaş yavaş dikelirsin dedi hatta onuda benmi yapayım diye dalga geçti benimle:)10 gün sonra tekrar gel dedi lütfen kilo alma dedi.normaldede zayıftım kilom yoktu ama sanırım bu tarz operasyonlardan sonra kilo daha çabuk alınıyor.yavaş yavaş masaj yapabilirsin dedi göbüşüne:)valla kızlar dıştan değilde iç kısmım kasım kasım kasılıyor 20 gün oldu neymiş bu ameliyat böyle rahat rahat yatmayı oturmayı özledim bu kaslar biraz gevşesin acıları geçsin
Ben henüz düşünmedim böyle bişey. Açıkcası çok da inanmıyorum izi anlamlı derecede silikleştireceğine.Birde göbekte kalan çatlaklar ve ameliyat izi için lazer tavsiye ettiler ameliyat doktorum ama 2.000 tl dört seans yüzde 60 etkili olur diyorlar 2 seansta farkedersin dediler ama ameliyat zaten maddi olarak yüklü bide ekstra 2.000 tl çok geldi bana siz böyle bişey düşündünüzmü?