Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ben hergün yıkanmıyorum bir hafta sonra yıkanabilirsin dedi banada 3 günde bir giriyorum çok yoruluyorum.
Benim doktorum 4. Gün bütün bandajları söktü ve banyo yapın dedi.ondan sonrada hergün yıkanmamı istedi.zordu gerçekten ama ne dediyse yaptım.arada belki bir iki defa atladığım olmuştur.bir bildiği vardır diyordum:)

Dikkat ediyorum ilk 10 gün biraz yedim ama bir haftadır dahada çok dikkat ediyorum
O ilk 10 gün salma durumları herkeste oluyor sanırım.ben felaket salmıştım ne yapıyorum ben diyordum.burdan biri yazmıştı bana merak etme sonradan düzeliyor diye.sonra şükür oturdu düzenim spora ve sağlıklı beslenmeye devam.

Mutlaka vardır bana hergün yıkan demedi sadece yıkanabilirsin artık dedi.dikişleri kuru olmayan kişilerde hergün yıkanmak sağlıklı gelmedi ama bu benim düşüncem tabiki ben dr değilim iltihap ve kanama varsa çok suya girmek sanki daha çok hızlandırır gibi

Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı.bu iç kasmalar ne zaman geçicek Allahım

K kuzeyto benim tam 1 ay oldu dik yürüyebilirsiniz artık dedi kendimi ilk zamanlara göre baya iyi hissediyorum yürüyüşe başlıcam yarından itibaren de
2 gündür bende yavaş yavaş kendimi açıyorum ilk zamanlara göre evet daha iyiyim tam dimdik duramıyorum öok oturup yattığım zaman hemen dikelemiyorum ama kasmalar var herkesin değişir mutlaka iyileşme süreci işte biran önce eskiye dönmek istiyorum hasta psikolojisi çok sıkıcı sosyal hayattan kopmak evde hiç bana göre değil depresyon

Aynen öyle 1 ayı olduğunda biraz daha iyi hissediyorsun bende 1 aya yakın eğik yürüdüm şimdi dikim ama korku oluyor dik durma korsesi tak dedi arkadaşım onuda takamam valla düzelir herhalde dedim

Aynen öyle 1 ayı olduğunda biraz daha iyi hissediyorsun bende 1 aya yakın eğik yürüdüm şimdi dikim ama korku oluyor dik durma korsesi tak dedi arkadaşım onuda takamam valla düzelir herhalde dedim
Omuzlar otamatik düşüyor benimde illaki dik yürümeye başlıcaz ama beni en çok yoran bu oldu malesef ki.umarım biran önce düzelir

Düzeliyor hiç merak etme, ilk korse çıktığında bi daha dik duramicam herhalde diyordum, ayın 2 sinde 2 ay dolacak şimdi parende atabilirim :) ama keşke aonuçlardan da memnun olsaydım :/

Ameliyat olmuş arkadaşlar doktor tafsiyesinde buluna bilirmi lütfen göbek fıtığı ve karın gerdirme ameliyatı için yardım edin lütfennn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…