Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Randevun nasıl geçti canım ?
dikişin üzerinde kağıt vardı onu açtı 3 gün sonra contratubex başla dedi .bi sıkıntı yok yaşadığın herşey normal dedi mide kısmındaki sertlik ve germe hafif kabarıklık normal gögüs altına kadar dikiyoruz dedi.10 gün sonra tekrar kontrol eğik yürümeye dewam bi sıkıntı yok herkesin iyleşme süreci farklı yavaş yavaş dedi.

Randevun nasıl geçti canım ?
Birde ödemin var ufak ufak masaj yapabilirsin dedi.şu ödem atmak için hangi çayı içiyordunuz önceden okudum ama bulamadım o sayfayıbirde rica ediyorum dikkat et kilo alma dedi göbüş tekrar çıkar dediben kilolu girmedim ameliyata ama tabi son görüntüyü görmek için dikkat et dedi60 kg ameliyata girdim 58 kilo çıktım şuan 59 çıkıyor tartı ödem mi kilo mu bilmiyorum ama sanmıyorum 20 günde bir kilo almış olabilceğimi

K kuzeyto ben kendi bitki çayı karışımımı yapıyorum
-Kiraz sapı -musır püskülü -kırkkilitotu -ısırganotu -papatya -rezene birer tutam alıp frenchpress liyorum günde 3- 4 bardak içmeye çalışıyorum

Melse ben bir kaç kez giydim çok rahatsız etmedi aslında.
Kızlar ya ben 1 haftadan sonra başladım kot giymeye doktorumun izniyle, korseyi de 3.haftada çıkarttırdı, kot pantolon beni hiç rahatsız etmedi ama okuduklarımdan sonra doktorumla ilgili güven sorunum başladı

Merhaba bayanlar dikişimin sağ taraf başta böyle su toplamış gibi bi şişlik oldu böyle birşey başına gelen var mı? Dr kontrolüm yarın bi sormak istedim belki birine daha böyle olmuştur

Ben yeşil çay be kiraz sapı içiyorum,birde taze zencefil küçük bir parça küçük rendeyle suya koyuyorum oda çok tuvalete çıkarıyor.limonda atabilirsin içine.

Merhaba, benim doktorum bir süre kot giymemi istememişti. Sorduğum zaman yaklaşık 6 haftalıktım. Karnını komple toplayan tayt benzeri birsey giyebilirsin demişti. Kot tam ara yerde durunca istemedi. Bende yaklaşık 3 aylıktan sonra giymeye başladım. Gerçi şuan 6 aylık olacağım yinede cok sıkı saran kot giymiyorum eger giyersem alttan çıtcıtlı korse benzeri birseyle giyiyorum.

Teşekkür ederim canım bende edineyim içmeye başlıyım nol bol sıvı tüketmeye çalışıyorum bide bunları içersem o zaman vc den çıkmak yok

Merhaba bayanlar dikişimin sağ taraf başta böyle su toplamış gibi bi şişlik oldu böyle birşey başına gelen var mı? Dr kontrolüm yarın bi sormak istedim belki birine daha böyle olmuştur
yarın mı kontrolün ufak bi ödem yada enfeksiyondur krem yada batikon sürmeni ister eğer dr ulaşma şansın varsa resim atsan en azından bekleyip artmasın diye

Ben yeşil çay be kiraz sapı içiyorum,birde taze zencefil küçük bir parça küçük rendeyle suya koyuyorum oda çok tuvalete çıkarıyor.limonda atabilirsin içine.
Teşekkür ederim cnm bende artık başlamalıyım bugğne kadar olmadı şişlik yavaş yavaş başladı alıp içeyim

Tatlım gittin mi dr’a ne dedi?
Evet dündü randevum midedeki şişlik orta hatta gögüse kadar kas dikiliomuş o gerginlik ondanmış.yani oturttu falan bi sıkıntı yok dedi.iz kremine başla 3 gün sonra dedi.herkesin iyileşme süreci farklı yavaş yavaş dikelirsin dedi hatta onuda benmi yapayım diye dalga geçti benimle:)10 gün sonra tekrar gel dedi lütfen kilo alma dedi.normaldede zayıftım kilom yoktu ama sanırım bu tarz operasyonlardan sonra kilo daha çabuk alınıyor.yavaş yavaş masaj yapabilirsin dedi göbüşüne:)valla kızlar dıştan değilde iç kısmım kasım kasım kasılıyor 20 gün oldu neymiş bu ameliyat böyle rahat rahat yatmayı oturmayı özledim bu kaslar biraz gevşesin acıları geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…