- 28 Mayıs 2016
- 56
- 19
Geçmiş olsun, korseyi taktığım günlerde çok güzeldi , ama çıkardıktan sonra formu çok bozuldu benim malesef :/Arkadaşlar merhaba.Forumda yeniyim.6 ocakta meme küçültme ve karın germe ameliyatı oldum.Bugün 20.günüm.Hala korseyi takıyorum ama korseyi çıkardığım zaman sanki hamileymişim gibi karnım.Doktorum normal dedi ama sizlerde durum neydi?
20. Gün mü? 6 ocakta yazmışsınız.6 şubat dicektiniz sanırım?Arkadaşlar merhaba.Forumda yeniyim.6 ocakta meme küçültme ve karın germe ameliyatı oldum.Bugün 20.günüm.Hala korseyi takıyorum ama korseyi çıkardığım zaman sanki hamileymişim gibi karnım.Doktorum normal dedi ama sizlerde durum neydi?
Izledim canım bakabilirsinBeni izlerseniz sizin de fotolarınızı görmek isterim, amannn valla moralim sıfır , aklım hep orda :/
Bende 7 şubatta karın germe oldum bugün kontrolüm vardı bugüne kadar korseyi duş alma haricinde hiç çıkartmadım daha çok yeni bence .10 gün sonra tekrar kontrolüm var bana korseyi çıkart falan demedi yani sizin dr çıkart diyor mu ?Arkadaşlar merhaba.Forumda yeniyim.6 ocakta meme küçültme ve karın germe ameliyatı oldum.Bugün 20.günüm.Hala korseyi takıyorum ama korseyi çıkardığım zaman sanki hamileymişim gibi karnım.Doktorum normal dedi ama sizlerde durum neydi?
Merhaba bende Aylin Bilgin Karabulu’a oldum kombine ameliyatımıMerhaba nerde yasiyosun bilmiyorum ama ben istdeyim daha once hic duymadim ismini ben aylin bilgine ameliyatimi oldum genel itibariyle memnun kaldim en cok beni narkoz sonrasi korkutuyodu sigara ictigim icin o bogaz agrisi nefes alamamak onun stresini cok yasamistim ameliya oncesi ama korktugum gibi olmadi bi arastir istersen tavsiye ederim doktorumu
Merhaba Fulyasev, gecmis olsun. Rabat bir iyilesme sprechen dilerim. Event gayet normal sisligin olması. Ben 6. Ayıma gırmek üzereyim. Göbek çevremde şişlik daha var. Hissizlik sertlik de var..yanlarım halen acıyor. Yani sizin daha çok yeni, endişe edilecek bir durum yok.Arkadaşlar merhaba.Forumda yeniyim.6 ocakta meme küçültme ve karın germe ameliyatı oldum.Bugün 20.günüm.Hala korseyi takıyorum ama korseyi çıkardığım zaman sanki hamileymişim gibi karnım.Doktorum normal dedi ama sizlerde durum neydi?
evet yanlış yazmışım 6 şubat20. Gün mü? 6 ocakta yazmışsınız.6 şubat dicektiniz sanırım?
Ben de çıkartmıyorum fakat göbek deliğimde enfeksiyın oluştu.Batiqon sürmek için açıyorumBende 7 şubatta karın germe oldum bugün kontrolüm vardı bugüne kadar korseyi duş alma haricinde hiç çıkartmadım daha çok yeni bence .10 gün sonra tekrar kontrolüm var bana korseyi çıkart falan demedi yani sizin dr çıkart diyor mu ?
Teşekkür ederimMerhaba Fulyasev, gecmis olsun. Rabat bir iyilesme sprechen dilerim. Event gayet normal sisligin olması. Ben 6. Ayıma gırmek üzereyim. Göbek çevremde şişlik daha var. Hissizlik sertlik de var..yanlarım halen acıyor. Yani sizin daha çok yeni, endişe edilecek bir durum yok.
Bende sizin gibi yapmıştım.Bende 7 şubatta karın germe oldum bugün kontrolüm vardı bugüne kadar korseyi duş alma haricinde hiç çıkartmadım daha çok yeni bence .10 gün sonra tekrar kontrolüm var bana korseyi çıkart falan demedi yani sizin dr çıkart diyor mu ?
beni izlermisniz ve ben bazen izlensemde goremıyorum fotoları neden acabaDiğer ameliyat olan arkadaşlar bu bombeli şiş görüntü hepinizde oldumu korseyi çıkarınca?mide bölgemdede oluyor bazen şiş görüntü.
hangı hastaneydı sızınBu arada kızlar Dr um bikini bölgemide toparladı çok memnunum V şeklinde bir deri çıkarmış ve dikmiş çok zorluklar çektim hala hastanedeyim ama hepsine değdi en güzeli de 5 kuruş ödemedim devlet hastanesinde oldum
İzledim bakabilirsinizbeni izlermisniz ve ben bazen izlensemde goremıyorum fotoları neden acaba
Melse ben bir kaç kez giydim çok rahatsız etmedi aslında.Bugün 48. Günüm ameliyat olalı kızlar ne zaman kot pantolon giymeye başladınız ?
Ben hala cesaret edemiyorum
Pantolonun düğme yeri ve bel kısmı karnında iz yapabilir,çöküklük olabilir. Pantolon için erken bir süreç tavsiye etmem.Bugün 48. Günüm ameliyat olalı kızlar ne zaman kot pantolon giymeye başladınız ?
Ben hala cesaret edemiyorum
Randevun nasıl geçti canım ?benimde göbek deliğimin üstünde mide kısmında tam ortada hafif şişlik ve sertlik var sanki kas gibi hissediyorum ama yarın dr randevum var ne olduğunuda çok merak ediyorum.umarım o çıkıklık herneyse kaybolur
Hangi tayt canım o ? Marka model nedir acaba ? Bana daha erken ama yine de bilgim olsun.arzum77 ben dün dışarı çıkarken arzumun önerdiği korseli taytı giydim harikaydı kızlar çok rahat güvende hissediyor insan süper yüksek bel spora bile onla gidicem artık.eve gelince çıkarıyorum ama.