Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Geçmiş olsun, korseyi taktığım günlerde çok güzeldi , ama çıkardıktan sonra formu çok bozuldu benim malesef :/

20. Gün mü? 6 ocakta yazmışsınız.6 şubat dicektiniz sanırım?

Bende 7 şubatta karın germe oldum bugün kontrolüm vardı bugüne kadar korseyi duş alma haricinde hiç çıkartmadım daha çok yeni bence .10 gün sonra tekrar kontrolüm var bana korseyi çıkart falan demedi yani sizin dr çıkart diyor mu ?

Merhaba bende Aylin Bilgin Karabulu’a oldum kombine ameliyatımı Doktorumdan oldukça memnunum ve Gülbin hanımdan tabii.. sizin fotoğraflarınızı görebilirmiyim ? Benim neredeyse 6 ay olacak

Merhaba Fulyasev, gecmis olsun. Rabat bir iyilesme sprechen dilerim. Event gayet normal sisligin olması. Ben 6. Ayıma gırmek üzereyim. Göbek çevremde şişlik daha var. Hissizlik sertlik de var..yanlarım halen acıyor. Yani sizin daha çok yeni, endişe edilecek bir durum yok.

Ameliyat olalı 47. Günüm kızlar korseyi çıkardım
Ama artık kot pantolon giymek ve almak istiyorum
Erken mi siZce bi 2 ay dolmasını mı bekliyim

Bugun kontrole gittim..doktorumun ağzını bicak açmıyor sağolsun iyi bir doktor ama hiç ilgili konuşkan değil...bir krem verdi bana 6 aya ancak oturur dedi..goguslerimi silikon taktirma konusunu konusacaktim hiç pas vermedi vazgectim bende

Ben de çıkartmıyorum fakat göbek deliğimde enfeksiyın oluştu.Batiqon sürmek için açıyorum

Teşekkür ederim

Bende sizin gibi yapmıştım.

Bugün 48. Günüm ameliyat olalı kızlar ne zaman kot pantolon giymeye başladınız ?
Ben hala cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…