ben ercan beyin ameliyat ettigi hastalarla bire bir görüştüm canım odasından her cıkanın önünü kestim soru yagmuruna tuttum olumsuz birşey duymadım gögüs kücültme forumundayım genelde glorys le yazışıyoruz onun doktoruna olu sorun yaşayanlar oldu bizim forumda doktor secimi cok önemli.LAZER LİPOLİZ SMART LİPO DEGİL CANIM CİDDİ ZOR BAYA AMELİYAT BEN 2 GÜN HASTANEDE KALDIM BİZ AYIN 17 SİNDE BULUŞACAGIZ FORUMDAN BİR ARKADAŞI ERCAN BEYE GÖTÜRECEGİM İSTERSEN GEL. HEM AMELİYAT OLAN ARKADAŞLAR HEM OLMAYANLAR TOPLANACAGIZ
Merhabalar
arkadaslar bu aml. kolay aml. degıl, hepımız bılıyoruz..her aml. komplıkasyon olabılır , ben 2 dr. arasında kaldım cok dusundum ve o donem ercan beye aml. olan kımse ama kımse bulamadım,soramadım.. sadece gıttıgım baska bır dr. nın arkadasıydı, ısmını o verdı dıye gıttım gorustum..yaparız ederız.. gayet sekerdı gorusme.. ama fuat hocayıda bu forumdan aml. olan ve cok memnun olan ark. onerdı.. onada gıttım,gorustum..oda cok nazık, ılgılı, anlattı durumu..ıkısınınde aml.yaptıgı hastane aynı statude..hatta fuat hoca prof gatanın yanı boru degıl..bundan sonrası tamamen kendını hangısıne bırakabılecegınle ılgılı...ınsan psık. acaba dıgerıne olsaydım daha mı ıyı olurdu demedım, demıyorum demıyecegım cunku bunun bana bı faydası yok. fuat hoca hep cok ılgılı, her zaman cebınden anında ulasabılıyorum, bırde benım yasadıgım komplıkasyonu yasamayan cok kısı vardır emınım, acılan dıkısımı de tekrar dıktık,hersekılde yanımda..ha belkı ercan beyı secseydım hıcbır sorun olmayacaktı yada olacaktı..bunu kımse bılemez...cok operım,sevgıler
Jelesec ıkımızede uygun olan bır hafta sonu bulusalım bır yerde, cocuklarında rahat oynayabılecegı bır yerde.