Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ben ercan beyin ameliyat ettigi hastalarla bire bir görüştüm canım odasından her cıkanın önünü kestim soru yagmuruna tuttum olumsuz birşey duymadım gögüs kücültme forumundayım genelde glorys le yazışıyoruz onun doktoruna olu sorun yaşayanlar oldu bizim forumda doktor secimi cok önemli.LAZER LİPOLİZ SMART LİPO DEGİL CANIM CİDDİ ZOR BAYA AMELİYAT BEN 2 GÜN HASTANEDE KALDIM BİZ AYIN 17 SİNDE BULUŞACAGIZ FORUMDAN BİR ARKADAŞI ERCAN BEYE GÖTÜRECEGİM İSTERSEN GEL. HEM AMELİYAT OLAN ARKADAŞLAR HEM OLMAYANLAR TOPLANACAGIZ

Merhabalar

arkadaslar bu aml. kolay aml. degıl, hepımız bılıyoruz..her aml. komplıkasyon olabılır , ben 2 dr. arasında kaldım cok dusundum ve o donem ercan beye aml. olan kımse ama kımse bulamadım,soramadım.. sadece gıttıgım baska bır dr. nın arkadasıydı, ısmını o verdı dıye gıttım gorustum..yaparız ederız.. gayet sekerdı gorusme.. ama fuat hocayıda bu forumdan aml. olan ve cok memnun olan ark. onerdı.. onada gıttım,gorustum..oda cok nazık, ılgılı, anlattı durumu..ıkısınınde aml.yaptıgı hastane aynı statude..hatta fuat hoca prof gatanın yanı boru degıl..bundan sonrası tamamen kendını hangısıne bırakabılecegınle ılgılı...ınsan psık. acaba dıgerıne olsaydım daha mı ıyı olurdu demedım, demıyorum demıyecegım cunku bunun bana bı faydası yok. fuat hoca hep cok ılgılı, her zaman cebınden anında ulasabılıyorum, bırde benım yasadıgım komplıkasyonu yasamayan cok kısı vardır emınım, acılan dıkısımı de tekrar dıktık,hersekılde yanımda..ha belkı ercan beyı secseydım hıcbır sorun olmayacaktı yada olacaktı..bunu kımse bılemez...cok operım,sevgıler

Jelesec ıkımızede uygun olan bır hafta sonu bulusalım bır yerde, cocuklarında rahat oynayabılecegı bır yerde.

aynen canım artık olup bittikten sonra onamı olsam bunamı olsaydım demenin anlamı yok biliyorsun bende cok sordum araştırdım bu işler şans birazda 50 ameliyatdan biri kötü olur oda seni bulur canım önemli olan doktorunun bu sorunla ilgilenmesi tamam canım ben senin karnını merak ediyorum dikiş izini uzunlugunu

slm kızlar bende bu cuma inşallah ameliyat olucam üniversite hastanesinde olucam aranızda üniversitede olan varmı...birde ben günde 4-5 sigara içiyorum aranızda içen varmı ameliyattan önce bıraktınızmı...ay valla heyecan bastı bu ameliyatı nasıl olucam bilmiyorum sezeryanı olucamda hiç korkmadım ama bundan korkuyoruuuuuuuuuuummmm
sizinle temmuz ayında görüşmüştük hatırlarsanız. öncelikle ameliyatınızı sağlıkla atlatmanızı dilerim.Tokattaki fakültede mi olacaksınız. LÜTFEN kendinizi iyi hissettiğinizde bilgi yazar mısınız.doktorunuzun adını da çok merak ediyorum ben haziran ayında görüştüm fakat korkumdan olmadan kaçtım hastanenin kokusu bile korkuttu beni .cesaretin için de ayrıca kutlarım. heyecanla cevabınızı bekliyorum.tekrardan geçmiş olsun. inşallah her şey yolunda gider.

Diyet için erken daha canım, yediklerine dikkat emen yeterli şuan için. Kendine zaman ver nasıl olsa yaparsın. İçerdeki yaranın dokuların iyileşmesi için beslenmeye dikkat etmelisin. :KK56:

Evet canım doğru söylüyorsun zannedersem 3.ay gibi kendimi çok fazla sıkmadan başlarım diye düşünüyorum artık..6.ayım mayısa denk geliyor yaza girmeden 3 ay yeter herhalde:)

aynen canım artık olup bittikten sonra onamı olsam bunamı olsaydım demenin anlamı yok biliyorsun bende cok sordum araştırdım bu işler şans birazda 50 ameliyatdan biri kötü olur oda seni bulur canım önemli olan doktorunun bu sorunla ilgilenmesi tamam canım ben senin karnını merak ediyorum dikiş izini uzunlugunu[/QUO

uzun valla gıt gıt bıymıyoo:) eskı halıne gore cok guzel , ız de normal bence..

merhaba arkadaşlar... aml.olanlara geçmiş olsun ..size bir sorum oacak... bende aml.olmak istiyorum..ama herkes bu konuda çok bilmiş malesef... sakıncalıymış karın gerileceği için davul gibi olacakmış... pişman olacakmışım gibi tepkiler geliyor... ben ikiz doğurmama ve hamileliğimde karnımın devasa olmasına rağmen hiç çatlağım yok.. bu demek değilmiki benim derim çok esnek.... gerdirme yapılsa bile henüz çatlağım bile olmadığı için çok gergin olmaz.. yanlışmı düşünüyorum.. yada en azından pişman olanınız varmı...
ayrıca benim karnım bikini bölgemin yarısını kapatıyor yani bayağı bir sarkık toparlanırmı ki....

bana yardımcı olurmusunuz....

karın germe ve meme amelıyatı oldunuz dımı?ızlerde herhangı bı sıkıntınız potluk falan varmı meme amelıyatı ızsız sadece meme basından mı yoksa bıldıgımız t seklımıydı?kusura bakmayın cok fazla soru soruyorum ama ınsan bu donemde cok meraklı oluyor:)fıyat hakkındada bılgı verebılırmısınız?bıde kac gun hastanede kaldınızĞ?

ben sadece karin germe ve bel bolgeme lipo yaptirdim.bel derken sirtima dogru ve yanlarda acayip cikintilarim vardi.bel ve sirt bolgemden 1 kg yag almis.bana bu doktoru baska bir doktor onerdi.cinnahtaki yerinde muayene oldum.zaten gonderen kisi uygun degilsen yani sarkman yeterli degilse hayatta yapmaz diye yonlendirdi beni.rusen beyle gorusmeden once iki dr la daha gorustum.ien iyi aciklamayi ve guveni bana bu doktor verdi.kendisinin goguste ve burunda cok iyi oldugunu baska kisilerdende ogrenmistim ama karin germe konusunu cok bilen yoktu.ama icimdeki hissi dinlendim.iki senedir hep aklimda internette bir ton fotograflara baktim durdum.belki biliyorsundur yabanci bir site var yaptiranlarin revir hallerinide gorebildigin...yani basima ne gelicek ,izim nasil olucak risklerini dusunup durdum.sonunda yaptirdim ve coook mutluyum simdi.ameliyatimi bayindir hastanesinde yapti ..sadece burada yapacagini soyledi.onbirbin lira odedim .belki kisinin durumuna gore fiyat dgisiyordur bilemiyorum.ama beni en mutlu eden sey tabiki izimdi.ben uzunlugu icin endise duymadigimi benim icin onemli olanin orantili bir vucut oldugunu soylemistim.izim tahminimdn kisa sadce onde kaliyor yanlarda hicbirsey yok.ve izim inanilmaz ince oldu.gercekten esime heralde bir yil gostermem derken hic sorun olamayacak kadar cizgi halinde ve bir ay oldu giderek dahada siliklesiyor.potluk olmadi sadce dikis sertligi var.baslarda daha sertti ama kullandigim jelden sonra dahada yumusadi.yani beklentilerimle karsilastigim sonuc beni mutlu etti.gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim.umarim yardimci olmusmdur ..

merhaba arkadaşlar... aml.olanlara geçmiş olsun ..size bir sorum oacak... bende aml.olmak istiyorum..ama herkes bu konuda çok bilmiş malesef... sakıncalıymış karın gerileceği için davul gibi olacakmış... pişman olacakmışım gibi tepkiler geliyor... ben ikiz doğurmama ve hamileliğimde karnımın devasa olmasına rağmen hiç çatlağım yok.. bu demek değilmiki benim derim çok esnek.... gerdirme yapılsa bile henüz çatlağım bile olmadığı için çok gergin olmaz.. yanlışmı düşünüyorum.. yada en azından pişman olanınız varmı...
ayrıca benim karnım bikini bölgemin yarısını kapatıyor yani bayağı bir sarkık toparlanırmı ki....

bana yardımcı olurmusunuz....[/

merhaba yabanci bir site realself yaz google cikar...tummy tuck kismina bak revir halleri incele..cogu sorunun cevabini bulacaksin.kimsenin dediklerini kafana takma...yasamayqn bilemez.biz yasayanlar tecrubelerimizi ictenlikle paylasiyoruz ve cok mutluyuz.

Son düzenleme:
karın germe ve meme amelıyatı oldunuz dımı?ızlerde herhangı bı sıkıntınız potluk falan varmı meme amelıyatı ızsız sadece meme basından mı yoksa bıldıgımız t seklımıydı?kusura bakmayın cok fazla soru soruyorum ama ınsan bu donemde cok meraklı oluyor:)fıyat hakkındada bılgı verebılırmısınız?bıde kac gun hastanede kaldınızĞ?

yazmayi unutmusum hastanede 2gun kaldim.duruma gore 3-4 gun olabilir dedi.hepsi fiyatin icindeydi canim.

Merhabalar

arkadaslar bu aml. kolay aml. degıl, hepımız bılıyoruz..her aml. komplıkasyon olabılır , ben 2 dr. arasında kaldım cok dusundum ve o donem ercan beye aml. olan kımse ama kımse bulamadım,soramadım.. sadece gıttıgım baska bır dr. nın arkadasıydı, ısmını o verdı dıye gıttım gorustum..yaparız ederız.. gayet sekerdı gorusme.. ama fuat hocayıda bu forumdan aml. olan ve cok memnun olan ark. onerdı.. onada gıttım,gorustum..oda cok nazık, ılgılı, anlattı durumu..ıkısınınde aml.yaptıgı hastane aynı statude..hatta fuat hoca prof gatanın yanı boru degıl..bundan sonrası tamamen kendını hangısıne bırakabılecegınle ılgılı...ınsan psık. acaba dıgerıne olsaydım daha mı ıyı olurdu demedım, demıyorum demıyecegım cunku bunun bana bı faydası yok. fuat hoca hep cok ılgılı, her zaman cebınden anında ulasabılıyorum, bırde benım yasadıgım komplıkasyonu yasamayan cok kısı vardır emınım, acılan dıkısımı de tekrar dıktık,hersekılde yanımda..ha belkı ercan beyı secseydım hıcbır sorun olmayacaktı yada olacaktı..bunu kımse bılemez...cok operım,sevgıler

Jelesec ıkımızede uygun olan bır hafta sonu bulusalım bır yerde, cocuklarında rahat oynayabılecegı bır yerde.

selam butun amalıyat olan arkadaslara ve olmak ısteyenlere cesret edemeyenlere bende cok kararsız olanlardanım fakat artık bu karın benı mutlu etmıyor cok sarkık olmayan fakat catlagı cok olan bır bayanım.. 2 dogumum var ve evlendıgımden berı bıkını gıymedım catlaklar yuzunden bunu gectım esımın yanında soyunmak ıstemıyorum.. catlaklarım cok ınce fakat sıkk.. benım sormak ıstedıgım nokta bu amalıyatı olmaktan korkan bırısı olarakk amalıyatttan sonra yasadıgınız zorlukları bır bır anlatırmısınız ,,,, süreklı yattınızmı yaralar nasıl ıyilestı yuruyebıldınızmi? bu amalıyatı olmaya degermı bu kadar acıyı cekmeye degıyormu? ben hem silikon yaptırıcamm hemde aynı anda karın germe dusunuyorum pazartesı gunu doktoruymun amalıyat ettıgı bır hastasını gorup oyle karar verıcem bakalımm eger tatmın olursam bu amalıyatı olıucam yoksa sadece sılıkon taktırcamm allahım inşallah bana yardım etsınn.....

selam butun amalıyat olan arkadaslara ve olmak ısteyenlere cesret edemeyenlere bende cok kararsız olanlardanım fakat artık bu karın benı mutlu etmıyor cok sarkık olmayan fakat catlagı cok olan bır bayanım.. 2 dogumum var ve evlendıgımden berı bıkını gıymedım catlaklar yuzunden bunu gectım esımın yanında soyunmak ıstemıyorum.. catlaklarım cok ınce fakat sıkk.. benım sormak ıstedıgım nokta bu amalıyatı olmaktan korkan bırısı olarakk amalıyatttan sonra yasadıgınız zorlukları bır bır anlatırmısınız ,,,, süreklı yattınızmı yaralar nasıl ıyilestı yuruyebıldınızmi? bu amalıyatı olmaya degermı bu kadar acıyı cekmeye degıyormu? ben hem silikon yaptırıcamm hemde aynı anda karın germe dusunuyorum pazartesı gunu doktoruymun amalıyat ettıgı bır hastasını gorup oyle karar verıcem bakalımm eger tatmın olursam bu amalıyatı olıucam yoksa sadece sılıkon taktırcamm allahım inşallah bana yardım etsınn.....

Merhaba sibel meme amaliyatı seni cok zorlayacak bir amaliyat degil inan ben 1 ay oldu, bu amaliyatı olalı benimki kücültme amaliyatı daha zor olmasına ragmen cok zorlanmadım.Karın germeyi bilmiyorum ama zor olan o diye biliyorum 3 4 ay sonra olacagım bende. doktorunun bire bir yaptıgı hastayı görmen cok iyi bende öyle karar vermiştim hatta bir kac hasta gör.Umarım herşey senin icin güzel olur benim gibi sorunsuz mutlu bir iyileşme süreci gecirirsin

Merhaba sibel meme amaliyatı seni cok zorlayacak bir amaliyat degil inan ben 1 ay oldu, bu amaliyatı olalı benimki kücültme amaliyatı daha zor olmasına ragmen cok zorlanmadım.Karın germeyi bilmiyorum ama zor olan o diye biliyorum 3 4 ay sonra olacagım bende. doktorunun bire bir yaptıgı hastayı görmen cok iyi bende öyle karar vermiştim hatta bir kac hasta gör.Umarım herşey senin icin güzel olur benim gibi sorunsuz mutlu bir iyileşme süreci gecirirsin

tesekkür ederim ilgine su an ki durumumdan kotu olmasından korkuyorumm ve bılgısayardakı resımlerden izler benı rahatsız ettı ne bılım yaa o hastayı gormem cok ıyı olacak ,evet sızınde belırttıgınız gıbı gogus de agrıyı anlamasınız ıle dıyor doktor ama karın 5 gun agrı yapacak ve zor bır sürec dedıı ve 15 gun ıstırahat dedı 2 cocuk olunca artık zor olacak annemlerden yardım alıcam galıba yatmam lazım cunkı yaptırdıgıma degsın ıstıyorum az para da degıl sonucta ıkı amalıyat 9 mılyar yanii:KK43:(((

tesekkür ederim ilgine su an ki durumumdan kotu olmasından korkuyorumm ve bılgısayardakı resımlerden izler benı rahatsız ettı ne bılım yaa o hastayı gormem cok ıyı olacak ,evet sızınde belırttıgınız gıbı gogus de agrıyı anlamasınız ıle dıyor doktor ama karın 5 gun agrı yapacak ve zor bır sürec dedıı ve 15 gun ıstırahat dedı 2 cocuk olunca artık zor olacak annemlerden yardım alıcam galıba yatmam lazım cunkı yaptırdıgıma degsın ıstıyorum az para da degıl sonucta ıkı amalıyat 9 mılyar yanii:KK43:(((

Cocuklarla ilgilenmen mümkün degil kucagına alamazsın 15 günden fazla zaman ayır kendine iş yapmaman lazım zorlarsan dikiş izlerinde genişleme acılma olue allah yardımcın olsun cok acele etme mutlaka olanları gör

yazmayi unutmusum hastanede 2gun kaldim.duruma gore 3-4 gun olabilir dedi.hepsi fiyatin icindeydi canim.

ılgınız ıcın cok tesekkur ederım gogus ve karın ıkısının fıyatını merak edıyorum. 10000 ı cok gecmesse rusen beye amelıyat olmak ıstıyorum duyduguma gore gogus konusunda ıyıymıs..ınsaallah bı aksılık cıkmaz..arkadaslar bu arada ben dıyet ve spora basladım yaklasık 10 gundur bır ay daha devam edıcem fazla kılomu verdıkten sonra amelıyat olmam daha mantıklı degıl mı?

Cocuklarla ilgilenmen mümkün degil kucagına alamazsın 15 günden fazla zaman ayır kendine iş yapmaman lazım zorlarsan dikiş izlerinde genişleme acılma olue allah yardımcın olsun cok acele etme mutlaka olanları gör

pardon doktorunuz kım acaba 9000 rakamı hosuma gıttı:)

Merhaba, kolay bır aml. degıl, ozellıkle ılk hafta cıdden zor ve karın germe+gogus bırlıkte olacaksan cıdden memelerı hıssetmıyorsun bıle, degıyor mu kısmına sen karar verebılırsın, yanı cok mutsuz ısen ızlerı cok da dusunmemen gerekır bence, yanı onumde duran kocaman yag kutlesı mı ız mı gıbı bır tercıh durumu, eger aılen yada cocukların ıule ılgılenecek bırı olacaksa cok rahat gecer ama sunu bılmelısın kı en az 15 gun kımseye faydan olmayacak, ıyılesmek ıcın dınlenmek lazım.. kolay gelsın.

pardon doktorunuz kım acaba 9000 rakamı hosuma gıttı:)

izmirdeyım ben silikon ve karın germe doktorum cemil tugay inşallah dogru karar vermısımdır ama bı arkadasımın goguslerını topladı sılıkon taktı degısık az ızlı bır teknık le yaptı hosuma gıttı acıkcası arkadasımda cok menun bende cesaret aldımm bılmıyorum allah bılıyor hayırlısı

günaydın karar verdinmi geliyormusun 17 si sabahı gel işte şöyle yiyip icip kaynatalım

Gunaydın canım,
daha c.tesıye coook var,kesınlestı mı Develı de mı bulusma?
kesın kac kısı gelıyor? sabah ısım yok gıbı ama gelırsem oglusumla gelırım orası kesın
sevgıler

X