Aminn cnm inşallah allah razı olsunBol şans ve bol sağlık diliyorum yarın için. Kolayca atlatın inşallah.
Canım bende ayni sorunu yasıyorum , özelden mesaj nasıl yazılıyor biliyorsan yaz bana.Merhabalar.. bilgisi olan beni aydınlatabilirse çok ama çok mutlu olucam. 2 ocakta meme büyütme dikleştirme,liposuction ve karın germe ameliyatı oldum. İlk 2-3 gün gerçekten zordu ama sonrasında çok rahattım, ta ki 1.ay dolana kadar. Göbek deliğimin üstünde mide kısmında şişlik var çok kötü görünüyor,doktorum da başka bir doktor da tam olarak aydınlatmadı beni, revizyon ameliyatından çok korkuyorum, bu arada göğüslerde de asimetri var, o düzelir diyorlar ama mide kısmındaki şişlik beni çok endişelendiriyor. Benzer bir durum yaşayan ya da bilgisi olan yazsın lütfen
Aynı durumdayım benim 8 ay oldu geçmedi görünüz varsa gorebilirmiyim ?Ödem veya bombelik bende yaşıyorum. 3 martta tam 6 ay bitecek , 2,5 aydır yoğun spor yapıyorum ona rağmen mükemmel dümdüz kısmı henuz göremedim. Tabi öncesi haline göre oldukça iyi ama beklediğim düzeyde olmadıgını söyleyebilirim. Umarım zamanla düzeliyordur. Doktorum ilk 6 ay hareketlerle ödem ve şişlik çok normal demişti.
Kizlar o sorun bendede var ama sizinki 1 ay henuz cok erken normalde olabilir odemdir.benim 8 ay oldu hâlâ ayniCanım bende ayni sorunu yasıyorum , özelden mesaj nasıl yazılıyor biliyorsan yaz bana.
O 6 ayı geçmesini hep bekledim ama bisey değişmedi bende 8 ay oldu kaslarımın midemin olduğu bölge hep bombe geçmiyor.doktorum organların genislikten dolayi öne yayılmış ondan öyle olduğunu söyledi bol bol mekik çek dedi yahu ben dümdüz olmak için yaptırdım bu ameliyatı ama eskiye göre çok ıyi fakat istediğim gibi degilÖdem veya bombelik bende yaşıyorum. 3 martta tam 6 ay bitecek , 2,5 aydır yoğun spor yapıyorum ona rağmen mükemmel dümdüz kısmı henuz göremedim. Tabi öncesi haline göre oldukça iyi ama beklediğim düzeyde olmadıgını söyleyebilirim. Umarım zamanla düzeliyordur. Doktorum ilk 6 ay hareketlerle ödem ve şişlik çok normal demişti.
Merhaba canım aynı durum bendede var ama senin henüz çok erken benimde midem hep bombeli.8 ay oldu artık yanlış bişeyleri yapıldı bilmiyorum başka doktora gitme şansım henüz olmadı. Doktorum kasların çok gevşekti diktim ama yinede mekik çekip kuvvetlendirmek gerekli. O gevseklikten dolayı organların öne yayılmış durumda. Onlar güçlendikçe organların geriye çekilecek dedi.benim anlayamadigim zaten gevşek ve ayrılmış kasları dikmek için degilmi bu ameliyat.nasil daha gevşek oluyor. Bu durumu yaşayan başka arkadaşlar varmı?Merhabalar.. bilgisi olan beni aydınlatabilirse çok ama çok mutlu olucam. 2 ocakta meme büyütme dikleştirme,liposuction ve karın germe ameliyatı oldum. İlk 2-3 gün gerçekten zordu ama sonrasında çok rahattım, ta ki 1.ay dolana kadar. Göbek deliğimin üstünde mide kısmında şişlik var çok kötü görünüyor,doktorum da başka bir doktor da tam olarak aydınlatmadı beni, revizyon ameliyatından çok korkuyorum, bu arada göğüslerde de asimetri var, o düzelir diyorlar ama mide kısmındaki şişlik beni çok endişelendiriyor. Benzer bir durum yaşayan ya da bilgisi olan yazsın lütfen
Nasıl yani canim ya senin de göbek üstünde ele gelen içte şişlik gibi bisey mi var ayni seyden mi bahsediyoruz? Göbek üstünde ? Benim doktorum ödem dedi inecek dedi ama ? Ve dikiş yerlerin nasıl orda da benim ele gelen misketten biraz büyük seyler var sert .Merhaba canım aynı durum bendede var ama senin henüz çok erken benimde midem hep bombeli.8 ay oldu artık yanlış bişeyleri yapıldı bilmiyorum başka doktora gitme şansım henüz olmadı. Doktorum kasların çok gevşekti diktim ama yinede mekik çekip kuvvetlendirmek gerekli. O gevseklikten dolayı organların öne yayılmış durumda. Onlar güçlendikçe organların geriye çekilecek dedi.benim anlayamadigim zaten gevşek ve ayrılmış kasları dikmek için degilmi bu ameliyat.nasil daha gevşek oluyor. Bu durumu yaşayan başka arkadaşlar varmı?
benimde göbek deliğimin üstünde mide kısmında tam ortada hafif şişlik ve sertlik var sanki kas gibi hissediyorum ama yarın dr randevum var ne olduğunuda çok merak ediyorum.umarım o çıkıklık herneyse kaybolurNasıl yani canim ya senin de göbek üstünde ele gelen içte şişlik gibi bisey mi var ayni seyden mi bahsediyoruz? Göbek üstünde ? Benim doktorum ödem dedi inecek dedi ama ? Ve dikiş yerlerin nasıl orda da benim ele gelen misketten biraz büyük seyler var sert .
Valla benim gittiğim diğer doktor 1 sene sonra revizyon gerekebilir dedi, ama bi daha aynı süreci yaşamaya gücüm yok. Sporla belki biraz düzelebilir dedi. :/Merhaba canım aynı durum bendede var ama senin henüz çok erken benimde midem hep bombeli.8 ay oldu artık yanlış bişeyleri yapıldı bilmiyorum başka doktora gitme şansım henüz olmadı. Doktorum kasların çok gevşekti diktim ama yinede mekik çekip kuvvetlendirmek gerekli. O gevseklikten dolayı organların öne yayılmış durumda. Onlar güçlendikçe organların geriye çekilecek dedi.benim anlayamadigim zaten gevşek ve ayrılmış kasları dikmek için degilmi bu ameliyat.nasil daha gevşek oluyor. Bu durumu yaşayan başka arkadaşlar varmı?
Bilmiyorum deneyeyimCanım bende ayni sorunu yasıyorum , özelden mesaj nasıl yazılıyor biliyorsan yaz bana.
Profilimde görebilirsin. Bende senin fotoları göremiyorumAynı durumdayım benim 8 ay oldu geçmedi görünüz varsa gorebilirmiyim ?
İnşallah mehooBejimde yarın ameliyatım insalh bende kolay atlatırım cnm geçmiss olsun sizde
Sevindim memnun kalmana canımarzum77 ben dün dışarı çıkarken arzumun önerdiği korseli taytı giydim harikaydı kızlar çok rahat güvende hissediyor insan süper yüksek bel spora bile onla gidicem artık.eve gelince çıkarıyorum ama.
ins canım. bende yapıyorum bakalım sonuç ıyi olur belkiR ruzgareseri Bu dediğinizi bir doktor daha hastasına söylemiş,tıbben doğru olabilir,organlar öne gelmiş sporla düzelecek zamanla diye.
Yok canım bende yapabileceğimi düşünmüyorum.spor ve diyetle düzeltmeye çalışalım. Belki duz olurValla benim gittiğim diğer doktor 1 sene sonra revizyon gerekebilir dedi, ama bi daha aynı süreci yaşamaya gücüm yok. Sporla belki biraz düzelebilir dedi. :/
Misket gibi seyler dikis canım. Evet gobek ustunde bazen gobekte dahol oluyor. Yeniysen gecebilir.benim 8 ay oldu geçmediNasıl yani canim ya senin de göbek üstünde ele gelen içte şişlik gibi bisey mi var ayni seyden mi bahsediyoruz? Göbek üstünde ? Benim doktorum ödem dedi inecek dedi ama ? Ve dikiş yerlerin nasıl orda da benim ele gelen misketten biraz büyük seyler var sert .
Beni izlerseniz sizin de fotolarınızı görmek isterim, amannn valla moralim sıfır , aklım hep orda :/Yok canım bende yapabileceğimi düşünmüyorum.spor ve diyetle düzeltmeye çalışalım. Belki duz olur