Sizi izledim,ben sizin fotonuzu göremiyorum ama.Cok erken değil mi ? 3.hafta , doktorum korseyi minimum 6 hafta gece gündüz taktırdı. 6 haftadan sonra ben sadece gündüzleri başka bir korse aldım internetten 2 haftada onu taktim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi izledim,ben sizin fotonuzu göremiyorum ama.Cok erken değil mi ? 3.hafta , doktorum korseyi minimum 6 hafta gece gündüz taktırdı. 6 haftadan sonra ben sadece gündüzleri başka bir korse aldım internetten 2 haftada onu taktim.
Ben de sizi izliyorum, neden göremediniz acaba :/Sizi izledim,ben sizin fotonuzu göremiyorum ama.
:)
Ekledim şimdiSizi izledim,ben sizin fotonuzu göremiyorum ama.
Melsecim ben korsemi tam 7 hafta takmışım.senin doktorun tamamen çıkarma nımı söyledi?ben doktoruma daha uzun takmak istiyorum dedim,çıkarırsan daha iyi olur dedi.gece gündüz hiç takma dedi.
Masajı ne ile yapmak gerekiyor?hangi yağ ile?Arkadaşlar az önce bir doktorun karın germe sonrası hastalarından zayıflama kemeri almalarını ve 30dk düşük devirde çalıştırmalarını istediğini okudum. Ödemler için masaj çok önemliymiş ve ödeme çok iyi geliyormuş çünkü. Yakın zamanda kontrolü olan arkadaşlar sorabilirler bence doktorlarına bunu.
Lenf drenaj masajı yaptırmak en iyisiymiş aslında.Masajı ne ile yapmak gerekiyor?hangi yağ ile?
Aslında bel kaslarını zayıflattığı doğru ama karın estetiğini bozuyosa da taktırması gerekirdi. Ben burda okuduklarımdan yola çıkarak sanırım takabildiğim kadar uzun süre takmaya karar verdim.Korse bel kaslarını zayıflatır takma dedi çıkarttırdı, dinlemeseydim keşke. Ama insan doktoruna da güvenmezse kime güvenecek bu konuda :/
Benide izler misin?Yeni foto ekledim kızlar izlediklerim bakabilirler.
Geçmiş olsun fotoğraf paylaşan arkadaşların isminin üzerine tıklayıp profiline girdikten sonra izle ye tıklıyorsun karşılığında izlemek istediğiniz kişi de sizi izlerse resimlerini görebiliyorsunuz.geçmiş olsun bende ayın 7 sinde lipo ve karın germe oldum dik yürüyemiyorum ve sizin dediğiniz gibi çok kolay geçti diyemiyorum valla ne mutlu böyle söyleyen arkadaşlarda var aramızdaFotumda yeniyim bu izlemek nasil oluyor..bende bugün tam 2 hafta oldu karin germe lipo oldum..ama düşündüğümden ckkdahaç kolay geçti..şu an tam dik yürüyemiyorum.. göbek çevremde yanma uyusuklukvar.. dikiş yeri zaten hiç hissetmiyorum..baya büyük bir dikis var ins bir an önce duzeliriz
Bejimde yarın ameliyatım insalh bende kolay atlatırım cnm geçmiss olsun sizdeFotumda yeniyim bu izlemek nasil oluyor..bende bugün tam 2 hafta oldu karin germe lipo oldum..ama düşündüğümden ckkdahaç kolay geçti..şu an tam dik yürüyemiyorum.. göbek çevremde yanma uyusuklukvar.. dikiş yeri zaten hiç hissetmiyorum..baya büyük bir dikis var ins bir an önce duzeliriz
hayırlısı olsun şimdiden geçmiş olsun herşey gönlünüzce geçsin inşallahBejimde yarın ameliyatım insalh bende kolay atlatırım cnm geçmiss olsun sizde
Teşekkür edrim cnm allah razı olsunhayırlısı olsun şimdiden geçmiş olsun herşey gönlünüzce geçsin inşallah
Bol şans ve bol sağlık diliyorum yarın için. Kolayca atlatın inşallah.Bejimde yarın ameliyatım insalh bende kolay atlatırım cnm geçmiss olsun sizde