İzlerseniz görebilirim bendeFotoğraf ekledim öncesi-sonrası halini. 3-4 tane de fıtık temizlemiş doktorum, şimdi de çekip şişliğin fotosunu koyucam,
Benide izlerseniz bende görmek isterimFotoğraf ekledim öncesi-sonrası halini. 3-4 tane de fıtık temizlemiş doktorum, şimdi de çekip şişliğin fotosunu koyucam,
Ödemlerim var. Hatta bugün çok moralim bozuldu. Sabah 1saat araba kullandım sıbra saat öğleden sonra 3e kadar dışardaydım. Bu sürede daha çok oturdum ve karnım ve midem o kadar şişti ki. Çok tuhaf bi görüntü oldu. Albüme koyuyorum. Doktora göre ödemler geçince düzelicek ama açıkcası bana hiç öyle gelmiyor.ozgurozgur sizin ödemleriniz var mı? Resimlerinizde yok gibi görülüyor?
Beni de izlersen bakmak isterim.Fotoğraf ekledim öncesi-sonrası halini. 3-4 tane de fıtık temizlemiş doktorum, şimdi de çekip şişliğin fotosunu koyucam,
Evet o his bendede var.Mide kısmında hafif şiş görüntü var bendede kas gibi hissediyorum.
Ben de senin gibi düşünüyorum.Allah vergisi gibi olmayacağı kesin.iki gündür korseyi çıkardım,dün akşam ve bugün kot giydim.ama sıkınca ödemim aşırı arttı.Ödemlerim var. Hatta bugün çok moralim bozuldu. Sabah 1saat araba kullandım sıbra saat öğleden sonra 3e kadar dışardaydım. Bu sürede daha çok oturdum ve karnım ve midem o kadar şişti ki. Çok tuhaf bi görüntü oldu. Albüme koyuyorum. Doktora göre ödemler geçince düzelicek ama açıkcası bana hiç öyle gelmiyor.
Bu ameliyat mucizeymiş gibi anlatılıyor hep. Kesinlikle mucize değil bence. Eski görüntüye göre daha iyi oluyor ama başka sorunlar oluyor maalesef.Ben de senin gibi düşünüyorum.Allah vergisi gibi olmayacağı kesin.iki gündür korseyi çıkardım,dün akşam ve bugün kot giydim.ama sıkınca ödemim aşırı arttı.
Y Yazduru merhaba canım bugün 45. Günüm ve 44 gün itibari ile korseyi çıkardım artık giymiyorummelse merhaba,korseni çıkardın mı?ben iki gündür çıkardım ama korseyi çıkarınca şişliğim arttı,belim daha inceydi daha kalın görünüyor gözüme,böyle kalır diye korkuyorum.korsedeyken çıkarıp bakıyordum çok inceydi belim.dikişimin tam altı ve tam üstü hala bombeli şiş.
İnşallah geçici olsunda,çektiğimize değsin bari.iyileşmesi çok uzun süren bir ameliyat,gün geçtikçe bunu daha iyi anlıyorum.ben dik duruyorum ama mide bölgemde gerginlik kasılma hissi hep var.Y Yazduru merhaba canım bugün 45. Günüm ve 44 gün itibari ile korseyi çıkardım artık giymiyorum
Sabahları ödem yok gibi ama akşama doğru artıyor
Hatta bel kısmım o kadar şişiyor ki sırtımı yaslayınca acıyor göbeğim ise akşam baya şişmiş oluyor
Bende korkuyorum böyle kalıcak diye ama araştırmalarım sonucu çoğu kişi bu ödemleri yaşıyor
İnş bizde atlatıcaz
Ben artık yatağımda yatıyorum çok hızlı sağa sola dönemesemde dikkatli dönüyorum
Dik yürüme konusuna gelince hala tam dik olamadım
İlk başlardaki kadar olmasada hafif bir eğiklik war hatta geçen gün mağaza da biri sordu duruş bozuluğunuz mu war diye ameliyat oldum dedim
Bende durumlar bu
Merhabalar.. ben korseyi doktorumun talimatıyla 3.hafta dolunca çıkarttım, çıkarttıktan sonra şişlikler çok arttı, akşamları remen ameliyat öncesine dönüyorum. Dik yürüyememeyi neredeyse hiç yaşamadım , bgn 52.gün ben ilk 1 haftadan sonra meme büyütme ameliyatı da olmama rağmen sağa sola dönebiliyordum rahatça, hatta 2 yaşında kızımı kucağıma da alıyorum. Bu dik yürüyememe korseden kaynaklı olabilir mi ki? Ya da benim doktor çok sıkı bir iç dikiş mi yapmadı acaba diye de düşünmekteyim :/Y Yazduru merhaba canım bugün 45. Günüm ve 44 gün itibari ile korseyi çıkardım artık giymiyorum
Sabahları ödem yok gibi ama akşama doğru artıyor
Hatta bel kısmım o kadar şişiyor ki sırtımı yaslayınca acıyor göbeğim ise akşam baya şişmiş oluyor
Bende korkuyorum böyle kalıcak diye ama araştırmalarım sonucu çoğu kişi bu ödemleri yaşıyor
İnş bizde atlatıcaz
Ben artık yatağımda yatıyorum çok hızlı sağa sola dönemesemde dikkatli dönüyorum
Dik yürüme konusuna gelince hala tam dik olamadım
İlk başlardaki kadar olmasada hafif bir eğiklik war hatta geçen gün mağaza da biri sordu duruş bozuluğunuz mu war diye ameliyat oldum dedim
Bende durumlar bu
Y Yazduru o dik durmada kasılma bendede war çok rahat duramıyorum oyüzdenİnşallah geçici olsunda,çektiğimize değsin bari.iyileşmesi çok uzun süren bir ameliyat,gün geçtikçe bunu daha iyi anlıyorum.ben dik duruyorum ama mide bölgemde gerginlik kasılma hissi hep var.
Benimde sadece bel tarafı yanlara yapıldı ,hala hassas ve ağrım oluyor.Benim belime yanlarıma lipo yapıldı sizlerinde ödeminix artınca orda ağrı oluyor mu ?
Bana da lipo yapıldı. Bugün Ağrı değil de uyuşukluk oldu.Benim belime yanlarıma lipo yapıldı sizlerinde ödeminix artınca orda ağrı oluyor mu ?
Cok erken değil mi ? 3.hafta , doktorum korseyi minimum 6 hafta gece gündüz taktırdı. 6 haftadan sonra ben sadece gündüzleri başka bir korse aldım internetten 2 haftada onu taktim.Merhabalar.. ben korseyi doktorumun talimatıyla 3.hafta dolunca çıkarttım, çıkarttıktan sonra şişlikler çok arttı, akşamları remen ameliyat öncesine dönüyorum. Dik yürüyememeyi neredeyse hiç yaşamadım , bgn 52.gün ben ilk 1 haftadan sonra meme büyütme ameliyatı da olmama rağmen sağa sola dönebiliyordum rahatça, hatta 2 yaşında kızımı kucağıma da alıyorum. Bu dik yürüyememe korseden kaynaklı olabilir mi ki? Ya da benim doktor çok sıkı bir iç dikiş mi yapmadı acaba diye de düşünmekteyim :/
Korse bel kaslarını zayıflatır takma dedi çıkarttırdı, dinlemeseydim keşke. Ama insan doktoruna da güvenmezse kime güvenecek bu konuda :/Cok erken değil mi ? 3.hafta , doktorum korseyi minimum 6 hafta gece gündüz taktırdı. 6 haftadan sonra ben sadece gündüzleri başka bir korse aldım internetten 2 haftada onu taktim.
Ödem veya bombelik bende yaşıyorum. 3 martta tam 6 ay bitecek , 2,5 aydır yoğun spor yapıyorum ona rağmen mükemmel dümdüz kısmı henuz göremedim. Tabi öncesi haline göre oldukça iyi ama beklediğim düzeyde olmadıgını söyleyebilirim. Umarım zamanla düzeliyordur. Doktorum ilk 6 ay hareketlerle ödem ve şişlik çok normal demişti.Bu ameliyat mucizeymiş gibi anlatılıyor hep. Kesinlikle mucize değil bence. Eski görüntüye göre daha iyi oluyor ama başka sorunlar oluyor maalesef.
Haklısın tabiiKorse bel kaslarını zayıflatır takma dedi çıkarttırdı, dinlemeseydim keşke. Ama insan doktoruna da güvenmezse kime güvenecek bu konuda :/