Cnm ben özelde olmadım. Pamukkale üniversitesinde oldum. Karin germe meme silikon ve dikleştirme birde yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım. Çarşamba günü saat 11 de ameliyata girdim cumartesi sabah çıktım. 11.000 civarı tuttu.Rubi sen ameliyatını özelde mi oldun ne kadara oldun ve hastanede kaç gün kaldın
Anladım canım çok gecmiş olsun ne güzel sen atlamışsın bende gögüs dikleştirme ve silikon yaptırıcam ama inşallah onu seneye düşünüyorum sanki hepsi bir arada ben dayanamam gibi korkuyorum biraz açıkçasıCnm ben özelde olmadım. Pamukkale üniversitesinde oldum. Karin germe meme silikon ve dikleştirme birde yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım. Çarşamba günü saat 11 de ameliyata girdim cumartesi sabah çıktım. 11.000 civarı tuttu.
Sana tavsiyem hepsini bir arada olup çıkmamdır. Ayrı ayrı yaptırma bence bir kerede yaptır kurtul. Niye iki kere acı iki kere narkoz sonuçta iyileşmek de uzun bir zaman alıyor. Bence iyi düşün gerekirse karin içinde bekle hepsini bi yaptirAnladım canım çok gecmiş olsun ne güzel sen atlamışsın bende gögüs dikleştirme ve silikon yaptırıcam ama inşallah onu seneye düşünüyorum sanki hepsi bir arada ben dayanamam gibi korkuyorum biraz açıkçası
Karın germeye 3000 dedi mini karın germe 2400 doktorum tam germe yapıcak ancak mini fiyatı alacakmış
Canım ben bebişi emziriyorum daha gerçi çok emmiyor gunde 2 kez falan ama emzirdikten sonra sanırım birkaç ay beklemek gerekiyor ve benim göbek fıtıgım var sürekli agrı yapıyor ben karın germe olmasam bile fıtıgı aldırmak zorunda kalıcam oyuzden çok beklemek istemiyorumSana tavsiyem hepsini bir arada olup çıkmamdır. Ayrı ayrı yaptırma bence bir kerede yaptır kurtul. Niye iki kere acı iki kere narkoz sonuçta iyileşmek de uzun bir zaman alıyor. Bence iyi düşün gerekirse karin içinde bekle hepsini bi yaptir
Gecmiş olsun inşallah biran önce düzelirsiniz öncesi sonrası fotoğraflarınız varmı memnun musunuzMerhabalar tüm sayfayı okuduktan sonra sonunda üye oldum... bende karın germe ve lipo oldum 15 . Günüm ve hala eğik yürüyorum sanki bu şekilde kalacakmışım gibi
Öncesi Yok bugün pansumanımı yaparken çektim ama dikişlerden şuan görüntü hoş değil şişliklerde devam ediyor Çarşamba günü kontrolüm var dr artık dik yürüyebilirsin derse benden mutlusu olmayacakGecmiş olsun inşallah biran önce düzelirsiniz öncesi sonrası fotoğraflarınız varmı memnun musunuz
Gercekten cesaret sabır isteyen bir süreç yaa inşallah rahatlarsın bir an önce bende olmayı düşünüyorum korkuyorum ama korkunun ecele faydası yokÖncesi Yok bugün pansumanımı yaparken çektim ama dikişlerden şuan görüntü hoş değil şişliklerde devam ediyor Çarşamba günü kontrolüm var dr artık dik yürüyebilirsin derse benden mutlusu olmayacak
Gerçekten sabır gerektiriyor 15 gündür kız kardeşim yanımda yarın dönüyor kara kara nasıl yapacağımı düşünüyorum biri 11 biri 2.5 yaşında iki oğlum var bu arada asla ağrım sızım Yok beni tek zorlayan dik yürüyemediğim için hareketlerimin kısıtlanmasıGercekten cesaret sabır isteyen bir süreç yaa inşallah rahatlarsın bir an önce bende olmayı düşünüyorum korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok
Anladım zor gercekten benimde 2 oğlum var 6 yaş biri 9. 5 aylık birde başka cocuk duşunuyor musunGerçekten sabır gerektiriyor 15 gündür kız kardeşim yanımda yarın dönüyor kara kara nasıl yapacağımı düşünüyorum biri 11 biri 2.5 yaşında iki oğlum var bu arada asla ağrım sızım Yok beni tek zorlayan dik yürüyemediğim için hareketlerimin kısıtlanması
Hayır düşünmüyorum canım eğer çocuk düşünüyorsan yapmayalım dedi çünküAnladım zor gercekten benimde 2 oğlum var 6 yaş biri 9. 5 aylık birde başka cocuk duşunuyor musun
Banada öyle soyledi bugun doktor ama benim eşim istiyorHayır düşünmüyorum canım eğer çocuk düşünüyorsan yapmayalım dedi çünkü
Şahsi fikrim çocuk yapıcaksan ondan sonra bu ameliyatı olman çünkü gerçekten zor bi süreç buBanada öyle soyledi bugun doktor ama benim eşim istiyor
Valla canım ben düşünmüyorum çocuk eşimi de ikna etmeye calışıcamŞahsi fikrim çocuk yapıcaksan ondan sonra bu ameliyatı olman çünkü gerçekten zor bi süreç bu
Edersin bende çok uğraştım sonunda oldum ama şu 15 gün beni çok yıprattı olmasaydım keşke bile dediğim günler olmadı değil inş hepsine değecek :)Valla canım ben düşünmüyorum çocuk eşimi de ikna etmeye calışıcam
İnşallahhh canımm yaa inan karnımdan nefret ettim ben yaa bide göbek fıtıgı agrıyor yanı bu şekilde hamile kalmam bile tehlikeli oyuzden çocuk fikrini aklından çıkarmam lazım eşiminEdersin bende çok uğraştım sonunda oldum ama şu 15 gün beni çok yıprattı olmasaydım keşke bile dediğim günler olmadı değil inş hepsine değecek :)
İnşİnşallahhh canımm yaa inan karnımdan nefret ettim ben yaa bide göbek fıtıgı agrıyor yanı bu şekilde hamile kalmam bile tehlikeli oyuzden çocuk fikrini aklından çıkarmam lazım eşimin
20 gün olduğun da yürüyebiliyordum cnm evet zor bir süreç geçecek ıns tez vakitTam olarak ne zaman dik yürümeye başladın canım ? Bu kadar acılı olacağını bilsem hakkaten olmazdım ameliyat.