Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim merak ettiğimde iştah durumu nasıl ameliyattan sonra ben evde oturmaktan kendime hakim olamıyorum 2 kg alındı ameliyatta ama bu 15 günde Onuda geri almışımdır 10 kg fazla ile ameliyat oldum zaten :KK43:(((
Benim ilk birkaç gün canım birşey yemek istemiyordu ciddi ağrılarıö vardı çünkü. Ancak sonra iştahım açıldı. Doktorum ekmek pilav makarna hamurişi yasakladı. 12. Günüm bugün 2 gün kadar yemeği fazla kaçırdım ama onun dışında kahvaltıda bile ekmek yemedim. Ödemi hızlı atmak açısından yediklerimize dikkat etmemiz lazım

Benim ilk birkaç gün canım birşey yemek istemiyordu ciddi ağrılarıö vardı çünkü. Ancak sonra iştahım açıldı. Doktorum ekmek pilav makarna hamurişi yasakladı. 12. Günüm bugün 2 gün kadar yemeği fazla kaçırdım ama onun dışında kahvaltıda bile ekmek yemedim. Ödemi hızlı atmak açısından yediklerimize dikkat etmemiz lazım
Ya bende dikkat edemiyorum ve yediğim an şişiyorum ama yat yat insan sıkıntıdan yiyor kendine gel diyorum o kadar acısını çekiyorsun:KK43:

Ya bende dikkat edemiyorum ve yediğim an şişiyorum ama yat yat insan sıkıntıdan yiyor kendine gel diyorum o kadar acısını çekiyorsun:KK43:
Bol bol su iç yeşil çay ve beyaz çay içiyorum ben bir de. Yemeği kaçırdığım günler şişme oldu bende de dikkat edince ödemler azalmış gibi hissediyorum

Bende 28 Ocak’ta hala dik yürüyemiyorum yarın kontrolüm var dik yürü der mi acaba artık:KK43:
Ben de dik yürüyemiyorum hala. Arabaya binmek inmek de zorluyor hafif sarsınca bile canım çok acıyor. 1haftaya toparlarım zannetmiştim ama yanılmışım. Bu hafta da çalışmıyorum raporumu 15güne uzattık ancak haftaya çalışabilecek durumda olur muyum bilemiyorum:KK43:

Bende 28 Ocak’ta hala dik yürüyemiyorum yarın kontrolüm var dik yürü der mi acaba artık:KK43:
Bir de benim belimde garip bir ağrı var hem çok şiş hem hareket etmemi kısıtlıyor. Alınan tüm yağlar sanki tam bel çukurumda toplanmış kadar şiş o bölge ödem falan değil gibi geliyor beni tedirgin ediyor sizde böyle bir durum var mı?

Bir de benim belimde garip bir ağrı var hem çok şiş hem hareket etmemi kısıtlıyor. Alınan tüm yağlar sanki tam bel çukurumda toplanmış kadar şiş o bölge ödem falan değil gibi geliyor beni tedirgin ediyor sizde böyle bir durum var mı?
Belimde ağrı var ama eğik durmamdan kaynaklanıyor biraz fazla yersem şişiyorum ödem oluyor sanırım

Geçmiş olsun yanlarınıza lipo yapıldıysa onun ağrısıdır
Lipo yapılan yerlere biri sıwıda enjekte ediyorlar onuda idrarla atıyormuşuz benimde öyleydi şimdi biraz daha iyi çok şükür ama lipo baya yoruyor insanı

Arkadaşlar,
5.gün kontrolünden döndüm. Güzel toparlamışım. Direni çıkarttı. Daha dik yürüyebilirsin dedi. Bu korseyi takmana gerek yok dedi. Kozmetik bir korseye devam edebilirsin dedi. Pentinin korseli çoraplarından vardı evde. Onu kestim giydim. Dikişlerim iyi durumdaymış. Kremler sürüp kapattılar üstünü. Cuma ya da pazartesi yine kontrolüm olucak. Fotoğraf ekliyorum albüme. 1ay dolduğunda çok iyi hissediceksin ve hiç olmadığı kadar düz bir karnın olacak dedi. Ama bence nolursa olsun bu acılara değmez.

Herkese merhaba, haftaya lipomatik, tam karın germe ve göbek fıtığı ameliyatı olacağım. Çok stresliyim, korkuyorum. 104 kilodayım. Olan arkadaşlar beni biraz rahatlatın lütfen. Nerdeyse vazgeçicem ameliyattan.

Melsecim benim hala yan taraflarım çok hassas ağrı var,ödemim baya azaldı,2 gündür düzenli yürüyğşe başladım,biraz zordu açıkçası.ilk hedefim 1 saat yürümekti ama yürüyemedim,35 dakika ile başladım,günde 5-10 dakika arttırarak devam edicem.bu arada yürüyüş çok iyi geliyor,ödemimde şöyle,yersen şişiyorsun sürekli dikkat etmek gerek.dikkatli yersen süper.senin durumun nasıl?
X

X