Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaşlar dün ameliyatı oldum. Çok ağrım oldu. Beklediğimden çok fazla. Dikiş yerinden çok liposuction yapılan yerler acıdı. Az önce Doktorun hemşiresi geldi. Korseyi çıkarttı pansuman yaptı. Direnlerden birini çıkarttı. Göbeğimi gördüm ilk kez. Şimdi tabi bi tuhaf ama güzel olucakmış. Bu arada sol mememin altında ben sandığım bişe vardı. O meğerse 3. Meme ucummuş. Onu da almışlar. Bu kadar ağrılı olacağını bilsem bu ameliyatı kesinlikle olmazdım. Dün mide bulantısı da çok zorladı. Şimdi narkotik etkili bi ağrı kesici yaptılar. Daha iyiyim. Albüme ilk fotoyu ekliyorum.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ATLATMIŞSIN AML.
UMARIM AĞRILARIN HAFİFLER VE EN KISA ZAMANDA NORMAL HAYATINA DÖNERSİN

2 haftador 500 sayfa kadar bu konuyu okudum
Benim maceram ıkı sezeryan dogum sonrası gelen 23 kilo sonucu göbegimde fıtık oluşmasıyla başladı bebegim 9.5 aylık ve göbek deligim dışa dogru ve son bir aydır agrıyor
Devlet hastanesinde genel cerrahi gittim fıtık ameliyatı olmam gerektiğini söyledi ve kesinlikle karın germe de olmalısın dedi çünkü benim karnım göbek deliginden itibaren baya sarktı ve deri fazlalığı var
O gün beni plastik cerrahi doktoruna yönlendirdi yarın randevum var doktorla
Ben kesin kararlıyım fıtıgı aldırırken karın germe de yaptıracağım
Gecen hafta özelde Bi doktora gittim 7000 istedi şuan özele bu parayı veremem oyuzden devlette yaptıracagımm bakarsınız yarın ameliyat günü verir doktorum

Sizlerden ricam albümü olanlar beni izleyebilir mi fikir edinmek istiyorum bende ameliyat olunca fotoğraf paylaşmak isterim

Evet 10 gün annemde kalıcam
Babam ve kızkardeşim de var hepsi ilgilenecekler ilk oglum 6 yaşında ıkısıne de bakacaklar sonra kızkardeşimi alıp kendi evime geçerim bebegin bakımını 1 ay ona yatırıcam
Calışıyorum ama 2 ay rapor alıcam biraz canım tatlı hemen kalkamam diye :)

Ve benim gerçekten çok çirkin Bi göbegim var aylardır eşimden saklanıyorum
Doktor bile dedi kızım sen kendine ne yapmışssın diye böyle
Hamilelikte karnım aşagı dogru çok büyüdü ikiz hamilelik gibiydi kiloları mın hepsinş verdim 165 boy 57 kilo oldum ama zayıfladıkça karnım büzüştü resmen :KK43:

Ve benim gerçekten çok çirkin Bi göbegim var aylardır eşimden saklanıyorum
Doktor bile dedi kızım sen kendine ne yapmışssın diye böyle
Hamilelikte karnım aşagı dogru çok büyüdü ikiz hamilelik gibiydi kiloları mın hepsinş verdim 165 boy 57 kilo oldum ama zayıfladıkça karnım büzüştü resmen :KK43:
Inşallah istediğin gibi olur. İyileşme süreci uzun gerçekten. Banada doktorum 2 ay istirahat verdi. Geçen hafta göreve başladım. Inşallah isteğine ulaşırsın.doktor önemli. Daha önce yaptığı işlerin fotosu varsa bak onlara bence

Tam olarak ne zaman dik yürümeye başladın canım ? Bu kadar acılı olacağını bilsem hakkaten olmazdım ameliyat.
ozgurozgur ozgurozgur geçmiş olsun canım inş tez zamanda toparlarsın herkesin ağrı eşiği farklı ilerleyen günlerde daha iyi olucak bu ameliyatın tek şifası zaman inan bana her geçen gün biraz daha dik oluyorsun bedenin zaten seni yönlendiriyor bi 10 gün sonra bile fark ediyorsun ödem için bol su iç ve bitki çayı iç ama bitkiyi çayını kaçıncı gün içebiliceğini sor doktora ben 3. Gün başlamıştım baya yardımcı oluyor

ozgurozgur ozgurozgur geçmiş olsun canım inş tez zamanda toparlarsın herkesin ağrı eşiği farklı ilerleyen günlerde daha iyi olucak bu ameliyatın tek şifası zaman inan bana her geçen gün biraz daha dik oluyorsun bedenin zaten seni yönlendiriyor bi 10 gün sonra bile fark ediyorsun ödem için bol su iç ve bitki çayı iç ama bitkiyi çayını kaçıncı gün içebiliceğini sor doktora ben 3. Gün başlamıştım baya yardımcı oluyor
Zaman hızla aksa keşke. Ama gerçekten zamanı geri alabilsem olmazdım bu ameliyatı.

Inşallah istediğin gibi olur. İyileşme süreci uzun gerçekten. Banada doktorum 2 ay istirahat verdi. Geçen hafta göreve başladım. Inşallah isteğine ulaşırsın.doktor önemli. Daha önce yaptığı işlerin fotosu varsa bak onlara bence
Rubi şimdi fotoğraflarını gördüm inanılmaz z Bi değişim var yaa süper olmuşsun gercekten şuan dikiş izlerin nasıl ne durumda sen ne zaman ameliyat olmuştun bende birazdan hazırlanıp çıkıcm hastaneye gidiyorum çok heyecanlıyım

Rubi şimdi fotoğraflarını gördüm inanılmaz z Bi değişim var yaa süper olmuşsun gercekten şuan dikiş izlerin nasıl ne durumda sen ne zaman ameliyat olmuştun bende birazdan hazırlanıp çıkıcm hastaneye gidiyorum çok heyecanlıyım
İzlediö seni cnm. Benim albümüme de bakabilirsin. Sen de fotoğraf koydun mu

Ben 21 kasımda ameliyat oldum dikişlerim henüz solmadı yeni foto atamadım atarım bir ara. Sende bu arada muayene olmuşsundur doktora nasıl geçti ne dedi doktor?

Ben 21 kasımda ameliyat oldum dikişlerim henüz solmadı yeni foto atamadım atarım bir ara. Sende bu arada muayene olmuşsundur doktora nasıl geçti ne dedi doktor?
Doktor kesi izini ameliyat izimle birleştirecegini soyledi yalnız bidaha cocuk duşunuypr san yapmayalım dedi eşimle Anlaşmazlığa düştük cocuk konusunda Bn başka cocuk istemiyorum 2 oglum var eşimi ikna edicem sonra doktor gün vericek ama en az 2 ay sonrasına verecek

Doktor kesi izini ameliyat izimle birleştirecegini soyledi yalnız bidaha cocuk duşunuypr san yapmayalım dedi eşimle Anlaşmazlığa düştük cocuk konusunda Bn başka cocuk istemiyorum 2 oglum var eşimi ikna edicem sonra doktor gün vericek ama en az 2 ay sonrasına verecek
Sezeryan kesi izini mi?

Tabii çocuk konusu önemli kac yaşındasın bilmiyorum ama benimde 2 emanetim var çok sukur onlarda büyüdü. Öyle bir düşüncem olmadığı için yaptırdım sende kararını ona gire vermelisin bir daha büyümesin karnin

Tabii çocuk konusu önemli kac yaşındasın bilmiyorum ama benimde 2 emanetim var çok sukur onlarda büyüdü. Öyle bir düşüncem olmadığı için yaptırdım sende kararını ona gire vermelisin bir daha büyümesin karnin
28 yaşındayım biri 6 yaşında digeri 9.5 aylık çok şükür bu zamanda bana kalırsa yeter cunku hem çalışıyorum hemde hamilelik lerim çok zor geciyor vucudum un bir hamilelik daha kaldıracagına inanmıyorum

X