Albümü nasıl siliyoruz cnm
yeni gördüm msjı kusura bakma. Alüme girince fotoğrafların en altında albümüAlbümü nasıl siliyoruz cnm
Oluyor ben 2aylıgım hala ara ara oluyorMerhaba kızlar
Bişey sorucam Bugün 18. Günüm sizlerinde dikiş yerinizde batma yanma hissi oluyormuydu
Bendede var melse,ilk günler yoktu sonradan bendede olmaya başladı.Merhaba kızlar
Bişey sorucam Bugün 18. Günüm sizlerinde dikiş yerinizde batma yanma hissi oluyormuydu
Nasılsın peki genel olarak 18.günde? Dışarı çıkabiliyor musun ? Dik yürüyebiliyor musun ?Merhaba kızlar
Merhaba melse bende halen oluyor ara ara meraklanma...Merhaba kızlar
Izlermisin canimKızlar selam,ben albümüme foto ekledim.öncesini koyamadım henüz.var ama fotosu.izlediklerim görebilir.
Alinda benim 7.ayimdayim ve gobek hâlâ sis evet senjn gibi icime cwkince duz ama birakinca şiş bombeli. Sanki gecmiyecek gibi hissediyorum.subatta kontrole gideceğim bakalim doktorun yorumu ne olacak.merak ediyorum .arrim sıkı bir diyet bekliyor bizi sanirimMerhaba canım, bende 5. Ayıma girmek üzereyim. 2 hafta kadar fotomu çekip yollamıştım doktoruma, iyileşme sürecindesin daha , normal dedi. Ödem varmış daha yani. Dediğin gibi bende de şişlik var halen göbek çevremde ve yanlarım bombili. Karnımı içine cekınce dümdüz oluyor bırakınca şişiyor karnım. 2 hafta diyet gibi birşey yaptım. Metabolizmam çalışmadığı için. Sabah uyanınca iyiyim karnım daha hafif. Su içtiğimde bile şişiyor hemen, akşama kadar da haliyle daha da şiş oluyor.
İç dikişlerimin zarar gördüğünü pek düşünmüyorum şahsen! Ki ben metall işinde çalışıyorum, haliyle çok dikkatli oldum, bazen kaldırmış da olabilirim ağırlık..karın hareketi halen yapamıyorum. Hapşırınca öksürünce halen acıyor..
sen daha yenisin bana göre bence evhamlanma, normal süreçttir yaşadıkların diye düşünüyorum.
Alinda fotolarina bakabilirmiyimMerhaba melse bende halen oluyor ara ara meraklanma...
Dük yürüyemiyorum kamburlu yürüyorum dışarı mecburen çıkıyorum işlerini halletmem gerek arabada kullanıyorum bugün hatta kızımı kreşe götürdümNasılsın peki genel olarak 18.günde? Dışarı çıkabiliyor musun ? Dik yürüyebiliyor musun ?
Benim 1 ay doldu tam 15 günden sonra çok daha iyi oluyor insan ama 1 ay da resmen ameliyat olmamış gibi olabiliyor sun dış görünüşteArkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Tam anlamıyla dik durup hayata karışmanız 1ay mı sürdü ? Ben ameliyattan bir ay sonrasına bir tiyatro bileti alıcaktım da ondan soruyorum.
1 ay ortalıkta pek görünmicem mecbur o zaman :)Benim 1 ay doldu tam 15 günden sonra çok daha iyi oluyor insan ama 1 ay da resmen ameliyat olmamış gibi olabiliyor sun dış görünüşte
Benimde dikişlerin sonu acıyo bant biraz kirlenmişti azcık bakayım dedim kan vardı çok kötü oldum inşallah bi sorun olmaz ama sanırım dikişim açılmış moralim çok bozuk 15. GünümMerhaba kızlar
Bantı oynattığın içindir benceBenimde dikişlerin sonu acıyo bant biraz kirlenmişti azcık bakayım dedim kan vardı çok kötü oldum inşallah bi sorun olmaz ama sanırım dikişim açılmış moralim çok bozuk 15. Günüm
1.ayın sonunu sabırsızlıkla bekliyorum H HarikasevdaBenim 1 ay doldu tam 15 günden sonra çok daha iyi oluyor insan ama 1 ay da resmen ameliyat olmamış gibi olabiliyor sun dış görünüşte
Korkmayın bendede oldu açılma gibi ama bisey olmadı kapandı ama devamlı yaraBenimde dikişlerin sonu acıyo bant biraz kirlenmişti azcık bakayım dedim kan vardı çok kötü oldum inşallah bi sorun olmaz ama sanırım dikişim açılmış moralim çok bozuk 15. Günüm
Inşallah canm tez vakit sağlıkla1.ayın sonunu sabırsızlıkla bekliyorum H Harikasevda