Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba kızlar
Bişey sorucam Bugün 18. Günüm sizlerinde dikiş yerinizde batma yanma hissi oluyormuydu

Alinda benim 7.ayimdayim ve gobek hâlâ sis evet senjn gibi icime cwkince duz ama birakinca şiş bombeli. Sanki gecmiyecek gibi hissediyorum.subatta kontrole gideceğim bakalim doktorun yorumu ne olacak.merak ediyorum .arrim sıkı bir diyet bekliyor bizi sanirim

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Tam anlamıyla dik durup hayata karışmanız 1ay mı sürdü ? Ben ameliyattan bir ay sonrasına bir tiyatro bileti alıcaktım da ondan soruyorum.
Benim 1 ay doldu tam 15 günden sonra çok daha iyi oluyor insan ama 1 ay da resmen ameliyat olmamış gibi olabiliyor sun dış görünüşte

Merhaba kızlar
Bişey sorucam Bugün 18. Günüm sizlerinde dikiş yerinizde batma yanma hissi oluyormuydu
Benimde dikişlerin sonu acıyo bant biraz kirlenmişti azcık bakayım dedim kan vardı çok kötü oldum inşallah bi sorun olmaz ama sanırım dikişim açılmış moralim çok bozuk 15. Günüm

Benimde dikişlerin sonu acıyo bant biraz kirlenmişti azcık bakayım dedim kan vardı çok kötü oldum inşallah bi sorun olmaz ama sanırım dikişim açılmış moralim çok bozuk 15. Günüm
Bantı oynattığın içindir bence
15. Gün geçmiş zorlamadıysan tabii kendini
Benim 7 gün bantlı kaldı duşta çıkarmıştım çıkarırken hafif kanamıştı ertesi gün bişey yoktu

Korkmayın bendede oldu açılma gibi ama bisey olmadı kapandı ama devamlı yara
kremi ve kantoron yağ Sürmüştüm
Geçti sonra cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…