Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Alinda benim 7.ayimdayim ve gobek hâlâ sis evet senjn gibi icime cwkince duz ama birakinca şiş bombeli. Sanki gecmiyecek gibi hissediyorum.subatta kontrole gideceğim bakalim doktorun yorumu ne olacak.merak ediyorum .arrim sıkı bir diyet bekliyor bizi sanirim:KK43:
Ben Fotograf cekip yollayabiliyorum ancak. Doktorumun en son dediğine göre halen ödem varmış...çok fazla yemiyorum aslında ben fakat bilemiyorum yanlış nerede...

Ben Fotograf cekip yollayabiliyorum ancak. Doktorumun en son dediğine göre halen ödem varmış...çok fazla yemiyorum aslında ben fakat bilemiyorum yanlış nerede...
Odem olabilir doktor daha iyi bilir banada oule geldi benimki kilo gibi duruyor bende anlamadimki .coktu gobegim ondanmi bilemiyorum.ama seninki bu haliyle bile iyi tabi insan dum duz istiyor bakalim belki rejimle duz yaparız

Y Yazduru sewindim canım senin adına ben artık aktif oldum araba konusunda
Ödemler nasıl ?
Bende korse çıkınca hemen şişiyor karnım
Dikişlerime fucidin pomad kreme dewaam ediyorum
11 şubatda kontrolüm war
Ödemlerim var hala.cumartesi ankadaya gidiyorum kontrolüm var.korse çıkınca bendede aynı.dikişlere hiçbişey sürmüyorum.doktorum istemediği için.en baştan hiç sürmedim.

Arkadaşlar salı günü ameliyat öncesi son görüşmeyi yapucas doktorumla. Sizce neler sormalıyım doktoruma ? Ya da neler söylemeliyim ?

Merhaba kızlar,bugün ilk kez korsemi değiştirdim,burada gördüğüm kopçeli korseyi almıştım,iki saatlik giydim ama hiç rahat etmedim.en küçük beden almama rağmen hiç sıkmadı karnımı belimi.daha küçüğüde yoktu.rahatsız oldum.diğeri kurusun hemen onu giyicem.

Merhaba kızlar,bugün ilk kez korsemi değiştirdim,burada gördüğüm kopçeli korseyi almıştım,iki saatlik giydim ama hiç rahat etmedim.en küçük beden almama rağmen hiç sıkmadı karnımı belimi.daha küçüğüde yoktu.rahatsız oldum.diğeri kurusun hemen onu giyicem.
Senin korsen nasıl cnm ?

Kizlar meraba. Hepimizin yazdıklarını okuyorum . Valla aile gibi olmuşsunuz. Ben de yazayim dedim :) cok ozendim. Ben ergwnligimde 90 kilo olmustum. Simdi 58 kiloyum ibat ettim zayifladim. Karin ve bel bolgeme liposuction Umudum vardi Doktor’a gittim. AMA cok uzuldum Doktor sarkma da var Karin germe lazim dedi. AMA ax bi sarkma. Mini Karin germe ile cozulmez bu dedi deri fazla dedi . Tabii yikildim orda. Daha once evlenmedom ve dogum yapmadim. Ilerde ben o izi aciklayamam. Cocuk Aldirmis dogrmus derler. Ben de şey dedim o zaman azıcık yağ alın. Kontür düzelmiş olsun dedim . Doktor da peki dedi. Kizlar siz cok tecrubwlisiniz lutfen yardim edin daa kotu olur muyum daha da sarkar mi .

Kizlar meraba. Hepimizin yazdıklarını okuyorum . Valla aile gibi olmuşsunuz. Ben de yazayim dedim :) cok ozendim. Ben ergwnligimde 90 kilo olmustum. Simdi 58 kiloyum ibat ettim zayifladim. Karin ve bel bolgeme liposuction Umudum vardi Doktor’a gittim. AMA cok uzuldum Doktor sarkma da var Karin germe lazim dedi. AMA ax bi sarkma. Mini Karin germe ile cozulmez bu dedi deri fazla dedi . Tabii yikildim orda. Daha once evlenmedom ve dogum yapmadim. Ilerde ben o izi aciklayamam. Cocuk Aldirmis dogrmus derler. Ben de şey dedim o zaman azıcık yağ alın. Kontür düzelmiş olsun dedim . Doktor da peki dedi. Kizlar siz cok tecrubwlisiniz lutfen yardim edin daa kotu olur muyum daha da sarkar mi .
Ben olsam bişey yaptırmazdım doğurana kadar.

Ben olsam bişey yaptırmazdım doğurana kadar.
Canım lipo olursan daha çok sarkma olur
Hem lipo olan yer içeri çöküyor
Bence hiç yaptırma

X