İçimi rahatlattınız teşekkürlerBantı oynattığın içindir bence
15. Gün geçmiş zorlamadıysan tabii kendini
Benim 7 gün bantlı kaldı duşta çıkarmıştım çıkarırken hafif kanamıştı ertesi gün bişey yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimi rahatlattınız teşekkürlerBantı oynattığın içindir bence
15. Gün geçmiş zorlamadıysan tabii kendini
Benim 7 gün bantlı kaldı duşta çıkarmıştım çıkarırken hafif kanamıştı ertesi gün bişey yoktu
Hadi inşallah korktum biraz henüz üstü kapalı olduğu için krem süremiyorum ama kantoron yağı aklımdaKorkmayın bendede oldu açılma gibi ama bisey olmadı kapandı ama devamlı yara
kremi ve kantoron yağ Sürmüştüm
Geçti sonra cok şükür
Ben Fotograf cekip yollayabiliyorum ancak. Doktorumun en son dediğine göre halen ödem varmış...çok fazla yemiyorum aslında ben fakat bilemiyorum yanlış nerede...Alinda benim 7.ayimdayim ve gobek hâlâ sis evet senjn gibi icime cwkince duz ama birakinca şiş bombeli. Sanki gecmiyecek gibi hissediyorum.subatta kontrole gideceğim bakalim doktorun yorumu ne olacak.merak ediyorum .arrim sıkı bir diyet bekliyor bizi sanirim
TabiiAlinda fotolarina bakabilirmiyim
Odem olabilir doktor daha iyi bilir banada oule geldi benimki kilo gibi duruyor bende anlamadimki .coktu gobegim ondanmi bilemiyorum.ama seninki bu haliyle bile iyi tabi insan dum duz istiyor bakalim belki rejimle duz yaparızBen Fotograf cekip yollayabiliyorum ancak. Doktorumun en son dediğine göre halen ödem varmış...çok fazla yemiyorum aslında ben fakat bilemiyorum yanlış nerede...
Ben bugün ilk kez araba kullandım melse.sorun olmadı şükür ki.Meryem hane Y Yazduru
Reglğm yaklaştı ve hareketliliğim arttı artık bulaşık makinası boşaltmak yerleştirmek yere düşen bişeyleri almak bunlarda etkili galiba
Ben bugün ilk kez araba kullandım melse.sorun olmadı şükür ki.[/QUOTE
son durumunuz nasıl
Resim paylasacakmısınız
Ödemlerim var hala.cumartesi ankadaya gidiyorum kontrolüm var.korse çıkınca bendede aynı.dikişlere hiçbişey sürmüyorum.doktorum istemediği için.en baştan hiç sürmedim.
Senin korsen nasıl cnm ?Merhaba kızlar,bugün ilk kez korsemi değiştirdim,burada gördüğüm kopçeli korseyi almıştım,iki saatlik giydim ama hiç rahat etmedim.en küçük beden almama rağmen hiç sıkmadı karnımı belimi.daha küçüğüde yoktu.rahatsız oldum.diğeri kurusun hemen onu giyicem.
ozgurozgur şimdiden geçmiş olsun hayırlı olsun diyim göbek deliğini sorabilirsinArkadaşlar salı günü ameliyat öncesi son görüşmeyi yapucas doktorumla. Sizce neler sormalıyım doktoruma ? Ya da neler söylemeliyim ?
Cırt cırtlı bele dolayarak takılanlardan melse.Senin korsen nasıl cnm ?
Ben olsam bişey yaptırmazdım doğurana kadar.Kizlar meraba. Hepimizin yazdıklarını okuyorum . Valla aile gibi olmuşsunuz. Ben de yazayim dedim :) cok ozendim. Ben ergwnligimde 90 kilo olmustum. Simdi 58 kiloyum ibat ettim zayifladim. Karin ve bel bolgeme liposuction Umudum vardi Doktor’a gittim. AMA cok uzuldum Doktor sarkma da var Karin germe lazim dedi. AMA ax bi sarkma. Mini Karin germe ile cozulmez bu dedi deri fazla dedi . Tabii yikildim orda. Daha once evlenmedom ve dogum yapmadim. Ilerde ben o izi aciklayamam. Cocuk Aldirmis dogrmus derler. Ben de şey dedim o zaman azıcık yağ alın. Kontür düzelmiş olsun dedim . Doktor da peki dedi. Kizlar siz cok tecrubwlisiniz lutfen yardim edin daa kotu olur muyum daha da sarkar mi .
Tesekkur ederim cvp verdiginiz icinBen olsam bişey yaptırmazdım doğurana kadar.
Ben olsam bişey yaptırmazdım doğurana kadar.
Canım lipo olursan daha çok sarkma olurKizlar meraba. Hepimizin yazdıklarını okuyorum . Valla aile gibi olmuşsunuz. Ben de yazayim dedim :) cok ozendim. Ben ergwnligimde 90 kilo olmustum. Simdi 58 kiloyum ibat ettim zayifladim. Karin ve bel bolgeme liposuction Umudum vardi Doktor’a gittim. AMA cok uzuldum Doktor sarkma da var Karin germe lazim dedi. AMA ax bi sarkma. Mini Karin germe ile cozulmez bu dedi deri fazla dedi . Tabii yikildim orda. Daha once evlenmedom ve dogum yapmadim. Ilerde ben o izi aciklayamam. Cocuk Aldirmis dogrmus derler. Ben de şey dedim o zaman azıcık yağ alın. Kontür düzelmiş olsun dedim . Doktor da peki dedi. Kizlar siz cok tecrubwlisiniz lutfen yardim edin daa kotu olur muyum daha da sarkar mi .