Bende çok öyle acı cektim ilk zamanlarda, birşey olmuyor endişelenme. Halen eskisi kadar olmamada acıyor benim.Kızlar nezle olmuşum hapşuruyorum
Hapşuruca kaslarım yanıyor bişey olur mu acaba
Peşpeşe 5 defa hapşurduğum oluyor
Offf çok panik oldum
Kaslarım zarar görücek diye korkuyorum
Beşinci ayıma girmek üzereyim, halen yer süpürürken kuvvetli ayarında mesela acıyor bende. Gerilmesi gereken durumlarda acı oluyor. Ğecen gün havuza gittim, çok tuhaftı , yüzerken rahat olamadım hiç. Sauna dan da çekindim ama bir sakıncası olmadı şükür onun.Kızlar sizce hiç ameliyat olmamış gibi sporumuzu ve ev işlerini yapabileceğimiz zaman kaç ay sonra oluyordur?
Kızlar sizce hiç ameliyat olmamış gibi sporumuzu ve ev işlerini yapabileceğimiz zaman kaç ay sonra oluyordur?
Ben yürüyüşle form tutabilirmiyim bilmiyorum.vücudum alışmış ben uzun zamandır ağır cardio ve ağırlık yapıyorum,pilates te var mat ve reformer.şu anda bile vücudum kalınlaştı.bırakamam seviyorumda:)inşallah yürüyüş yeterli olur.1.ay kontrolümde bir sorarım doktora.Canım ev işlerini yaparsın 1 ayda rahat rahat ama spor böyle kardiyo işi zor 5 ay sonra bile karın zorlamaya gelmiyor kramp ağrı kasılma olabiliyor tabi bunlar kişi den kişiye değişir , hafif spor ve bana doktorumun o zaman dediği yürüyüş en güzeli
Benim gibi olan var mı acaba aranızda?bu şekilde yoğun spor antrenmanları yapanlar?Ben yürüyüşle form tutabilirmiyim bilmiyorum.vücudum alışmış ben uzun zamandır ağır cardio ve ağırlık yapıyorum,pilates te var mat ve reformer.şu anda bile vücudum kalınlaştı.bırakamam seviyorumda:)inşallah yürüyüş yeterli olur.1.ay kontrolümde bir sorarım doktora.
Ben canım reformer ve mat yapıyordum şimdi ara verdim nasıl olucak bilmiyorum geri dönüşBenim gibi olan var mı acaba aranızda?bu şekilde yoğun spor antrenmanları yapanlar?
Bana da 3 hafta verdiler melse.bu ctesi başlamam lazım ama tam dik duramıyorum bile nasıl yapıcam bilmemBen canım reformer ve mat yapıyordum şimdi ara verdim nasıl olucak bilmiyorum geri dönüş
Ben spor salonunu dondurmak için rapor istediğimde asistan 1 aylık rapor verdi 1 ayın sonunda zaten sizi biz vücudunuzun şekil alması için spora yönlendiriyoruz dedi
Canım ben tam dik duramıyorum,mide bölgem karnım geriliyor.
4 hafta daha takıcam melse.
1 ay daha mı uzadı?4 hafta daha takıcam melse.
Tek korse.yooo doktor toplamda 6 hafta dedi,ben 1 haftada fazladan takmak istedim tamam dedi.o cırtcırtlı dışındada kullanmamı istemiyor.1 ay daha mı uzadı?
Tek korse mi çift korse mi takıyorsun
Ben albümü silmiştim haftasonu ilk halim son halim aşamaları koyup yeni albüm yapıcam. Biraz abartmıştım o heyecanla çekip çekip fotoğraf atıyodum:)
Ben albümü silmiştim haftasonu ilk halim son halim aşamaları koyup yeni albüm yapıcam. Biraz abartmıştım o heyecanla çekip çekip fotoğraf atıyodum:)
Bende bi mayo tipi korse war bide üstüne kuşak korseTek korse.yooo doktor toplamda 6 hafta dedi,ben 1 haftada fazladan takmak istedim tamam dedi.o cırtcırtlı dışındada kullanmamı istemiyor.
Selam canım yazdıklarını okudukça kendimi gördümMerhaba , bu forumda karın germe ile ilgili okumadığım sayfa kalmamıştır:) Ben de bu ameliyatı çok ama çok istiyorum. Harita gibi sarkık aynaya bile bakmaya cesaret edemediğim karnım var.Birkaç sorum olacak. Olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. Benim normal Doğum sonrası idrar kaçırma sorunum var acaba bu operasyonun buna da faydası olur mu? Sigara kullanıyorum ameliyat öncesi ne zaman bırakmam gerekir? Bursa’da önerebileceğiniz hekimler? Şimdiden çok teşekkür ederim kızlar.
Selam canım yazdıklarını okudukça kendimi gördüm
Resmen aynı duygularla bende yıllarımı geçirdim
Benimde normal doğum ama zor doğumlardan
İdrar kacırma vardı bide cok bolluk vardı
Biseylerin tuhaf olduğunu anlıyordum
Plastik cerraha gittim doktorum
Doktorum vajina ameliyatı olmam gerektiğini söyledi
Olmassan ilerde rahim sarkıklıgına
Kadar gittiğini söyledi
2yıl önce oldum cok memnunum
Bi sıkıntısı yok öyle agrılar sızılar felan sadece
Uzun bi süre ilişki yok en az 2ay