- 11 Ocak 2018
- 9
- 3
- 44
Onunla onun alakası yok vajinal ameliyat zor degilBen bikini bölgeside gevşediği için karın germede toparlanınca belki işe yarar diye düşünmüştüm. Ama şimdi bakış açım değişti , teşekkür ederim. Bi de ölüm korkusu var tabiçocuklar olunca ...
Ölüm korkusu herkeste oluyor,benimde uykularım kaçıyordu.şükür oldu bitti.ama vakit dolsa ameliyat a gerek yok biliyorsun,herşey bahane.Ben bikini bölgeside gevşediği için karın germede toparlanınca belki işe yarar diye düşünmüştüm. Ama şimdi bakış açım değişti , teşekkür ederim. Bi de ölüm korkusu var tabiçocuklar olunca ...
Ne kadar doğru dedin iyice cesaret geldi bana çocuklar büyüdü artık. Zaten hep onların büyümesini bekledim. Artık kendim için bişeyler yapma zamanı geldi :)Onunla onun alakası yok vajinal ameliyat zor degil
Ama çocukların küçükse karın germe cok zor
Büyümelerini bekle cok zorlanırsın
Ölüme gelince hani derler ya
Ölüm geldi Cihan’e
Baş agrısı bahane
Ölüm yazılmışsa kaderimize bir nefes fazla alamayız
O yüzden korkma Rabbim Hayırlısını nasip et de
Çok doğru ... yıllardır hayalini kuruyorum artık gerçek olsun.Ölüm korkusu herkeste oluyor,benimde uykularım kaçıyordu.şükür oldu bitti.ama vakit dolsa ameliyat a gerek yok biliyorsun,herşey bahane.
Albümü nasıl siliyoruz cnmArkadaşlar albüm oluşturdum. Bakmanızı ve değerlendirmenizi rica ediyorum.
Beni de izlersen bakiyiim canımmKızlar fotoğraf yükledim yorumlarınızı bekliyorum Ameliyata girerken 69 dum şimdi 66
Bence çok başarışı bir sonuç olmuş. Dümdüz sonuçta.Tekrar yükledim genel anlamda iyi sanırım ama lipo olmadığı için bel oyuntusu yok
Benim yarın 3 hafta olacak.hala dik duramıyorum.ama bence tiyatroya gidilebilir.oturuyorsunuz sonuçta.ben sinemaya gittim.Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Tam anlamıyla dik durup hayata karışmanız 1ay mı sürdü ? Ben ameliyattan bir ay sonrasına bir tiyatro bileti alıcaktım da ondan soruyorum.
Benim 16. Günüm araba kullanıyorum aktif tabii dimdik oturamıyorum ama bilmiyorum Benim yarın 3 hafta olacak.hala dik duramıyorum.ama bence tiyatroya gidilebilir.oturuyorsunuz sonuçta.ben sinemaya gittim.
Dik duramamak çok korkutucu geliyor bana. Hem bel ve sırt ağrıları için hem de etrafımdakiler ameliyat geçirdiğimi anlamasınlar diye.Benim yarın 3 hafta olacak.hala dik duramıyorum.ama bence tiyatroya gidilebilir.oturuyorsunuz sonuçta.ben sinemaya gittim.
Araba kısa süreli mi kullanıyosun ?Benim 16. Günüm araba kullanıyorum aktif tabii dimdik oturamıyorum ama bilmiyorum
Hiç gelmicek gibi o günler
İstanbul da yaşıyorum istanbul trafiğinde kullanıyorumAraba kısa süreli mi kullanıyosun ?
Selam Nilgün ben Altan hocada üç ay önce ameliyat oldum karın germe ve lipo çok memnun kaldım çok ilgili bir Doktor Altan hoça tavsiye ederimKızlar Altan Yücetaş hakkında bişeyler duydunuz mu hiç lütfen nolur bilgi verin