- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
Teşekkür ederim gerçektenCanım lipo olursan daha çok sarkma olur
Hem lipo olan yer içeri çöküyor
Bence hiç yaptırma
Kizlar meraba. Hepimizin yazdıklarını okuyorum . Valla aile gibi olmuşsunuz. Ben de yazayim dedim :) cok ozendim. Ben ergwnligimde 90 kilo olmustum. Simdi 58 kiloyum ibat ettim zayifladim. Karin ve bel bolgeme liposuction Umudum vardi Doktor’a gittim. AMA cok uzuldum Doktor sarkma da var Karin germe lazim dedi. AMA ax bi sarkma. Mini Karin germe ile cozulmez bu dedi deri fazla dedi . Tabii yikildim orda. Daha once evlenmedom ve dogum yapmadim. Ilerde ben o izi aciklayamam. Cocuk Aldirmis dogrmus derler. Ben de şey dedim o zaman azıcık yağ alın. Kontür düzelmiş olsun dedim . Doktor da peki dedi. Kizlar siz cok tecrubwlisiniz lutfen yardim edin daa kotu olur muyum daha da sarkar mi .
Jelesec çok teşekkür ederim cvb için. Doktorla son konuşmamızda şöyle bi sonuca bağladık bele lipo yapacak . Gobekten de az bi yag alip konturleme yapacak . Sarkiklik kalacak ama egildigimdw ama daa duzgun olacak. Mesaj yolu ile resmimi atıyorum müsait isenSizi çok rahatsız ediyorsa görüntü mini germe yaptırın izi minik dövme ile kapatırsınız döve sevmiyorsanız ten rengi de yapılıyor kapama işlemi ama lipo eğer derin varsa karın gevşek ise daha gevşer bende tavsiye etmem tabi resminizi görmeden yorumluyorum...çok fazla sarkma varsa mini germe kurtarmayabilir tabi , şahsi fikrim bir kaç dr ile daha görüşün ona göre karar verirsiniz.
Rica ederim gördüm resimleri özelden cevapta yazdım, hayırlısı olsun ama sen bir iki dr daha ile görüşme yap acele etmeJelesec çok teşekkür ederim cvb için. Doktorla son konuşmamızda şöyle bi sonuca bağladık bele lipo yapacak . Gobekten de az bi yag alip konturleme yapacak . Sarkiklik kalacak ama egildigimdw ama daa duzgun olacak. Mesaj yolu ile resmimi atıyorum müsait isen
5. ayındayım, aynen çok harekette yeme de içmede şişiyorum bende halen..Kızlar bu ödemler ne zaman biticek ? 25. Gündeyim. Ameliyat olalı
Bugün misafirlerim wardı biraz fazla çalışıp yoruldum hemen şiştim
Ben haftasonu kontrole gittim,daha 3.ayda yüzde 70 i gitmiş olur dedi.1.ayda ödemlerin geçmesini beklemeyin dedi melse.yani 3 aydan sonra bile şişicez hala:)Kızlar bu ödemler ne zaman biticek ? 25. Gündeyim. Ameliyat olalı
Birde ben yzun süre dışarıda kaldım yoruldum baya,hemen karın kaslarım ağrımaya başladı.Kızlar bu ödemler ne zaman biticek ? 25. Gündeyim. Ameliyat olalı
Bende de oluyor canım bazen ansızın bir iğne batma hiissi geliyorGöbek deliğinin yan tarafında batma ağrı yanma oluyor,bazende diğer tarafta oluyor.sanırım kasların dikildiği yerler.herkeste oluyormu bu batma yanma hissi?
Senin kaç hafta oldu canm hala korse takıyor sunGöbek deliğinin yan tarafında batma ağrı yanma oluyor,bazende diğer tarafta oluyor.sanırım kasların dikildiği yerler.herkeste oluyormu bu batma yanma hissi?
merhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
Tam bir ay oldu benim.20 gün daha takıcam.spor için bana 3. Ay dolduktan sonra istediğin her sporu yapabilirsin dedi.Senin kaç hafta oldu canm hala korse takıyor sun