Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benimde korse almam lazım ne önerirsiniz malum okul başlıyor parası önemli değil rahat edeyim yeter

20 gün oldu ama ev işi hala çok zorluyor pazartesi işte başlayacak sizler nasıl yapıyorsunuz annem buradayken iyiydi gidince 1 güne pes ettim 3 te çocuk var 10.7.6 yaşlarında

Sizi çok rahatsız ediyorsa görüntü mini germe yaptırın izi minik dövme ile kapatırsınız döve sevmiyorsanız ten rengi de yapılıyor kapama işlemi ama lipo eğer derin varsa karın gevşek ise daha gevşer bende tavsiye etmem tabi resminizi görmeden yorumluyorum...çok fazla sarkma varsa mini germe kurtarmayabilir tabi , şahsi fikrim bir kaç dr ile daha görüşün ona göre karar verirsiniz.

Jelesec çok teşekkür ederim cvb için. Doktorla son konuşmamızda şöyle bi sonuca bağladık bele lipo yapacak . Gobekten de az bi yag alip konturleme yapacak . Sarkiklik kalacak ama egildigimdw ama daa duzgun olacak. Mesaj yolu ile resmimi atıyorum müsait isen

Rica ederim gördüm resimleri özelden cevapta yazdım, hayırlısı olsun ama sen bir iki dr daha ile görüşme yap acele etme

Kızlar bu ödemler ne zaman biticek ? 25. Gündeyim. Ameliyat olalı
Bugün misafirlerim wardı biraz fazla çalışıp yoruldum hemen şiştim

Kızlar bu ödemler ne zaman biticek ? 25. Gündeyim. Ameliyat olalı
Bugün misafirlerim wardı biraz fazla çalışıp yoruldum hemen şiştim
Ben haftasonu kontrole gittim,daha 3.ayda yüzde 70 i gitmiş olur dedi.1.ayda ödemlerin geçmesini beklemeyin dedi melse.yani 3 aydan sonra bile şişicez hala:)

Göbek deliğinin yan tarafında batma ağrı yanma oluyor,bazende diğer tarafta oluyor.sanırım kasların dikildiği yerler.herkeste oluyormu bu batma yanma hissi?

Göbek deliğinin yan tarafında batma ağrı yanma oluyor,bazende diğer tarafta oluyor.sanırım kasların dikildiği yerler.herkeste oluyormu bu batma yanma hissi?
Bende de oluyor canım bazen ansızın bir iğne batma hiissi geliyor
Bazende göbek deliğinin yanları ağrı oluyor ama herzaman değil

Arkadaşlar ödemlerİn hareket ettikçe daha da arttığını yazmışsınız. Tam tersi olması gerekmez mi ? Hareket ettikçe azalması gerekmez mi ? Bir de bi yerde okumuştum. Ödemler için Bir doktor titreşimli zayıflama kemeri önermişti. Başka bir doktor da elle lenf drenaj masajı önermişti. İsterseniz doktorlarınıza bir danışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…