Ben 54.5 la girdim ameliyata hemen sonrasında tartılmadım ama bir hafta sonra 56 lardaydım. Şimdi 52 yim. Lipo yapılınca ödem daha çok oluyo çünkü yağ alınan yere sıvı takviyesi yapıyolar. Adet dönemide ödem oluyo o tarihlerde de çıkan kilo değişebilirAmeliyata girmeden 49,5 kg bugün tartıldım 51,3 kg hastaneden gelip tartıldığımda 53 kg biraz gelişme war galiba ödem konusunda
İnş benimde ilerleyen tarihlerde kilom düşük çıkar gerçi buara ewde yediğime içtiğime dikkat edemiyorum çok ama bi silkilmem lazımBen 54.5 la girdim ameliyata hemen sonrasında tartılmadım ama bir hafta sonra 56 lardaydım. Şimdi 52 yim. Lipo yapılınca ödem daha çok oluyo çünkü yağ alınan yere sıvı takviyesi yapıyolar. Adet dönemide ödem oluyo o tarihlerde de çıkan kilo değişebilir
Bunları kendiniz mi karıştırıyorsunuzKiraz sapı,adaçayı,yeşilçay,beyaz çay karıştırıp iki
Büyük dincan içiyorum. Bağırsaklarıda çok iyi çalıştırıyo. Tek sorun lavaboya sürekli gidiyosun. Açken içince de mide bulantısınyapıyo bende.
Lipo oldumu sanırım lipoda korse ve diren daha önemli benimde nefes problemi olunca Dr korsemi çıkarttı ama kan sulandırıcı kullanmak zorunda kaldığım için direnlerim 6. Gün çıktıMerhaba arkadaslar.Ben c.tesi gunu tam karın germe oldum.Bugun üçüncü günüm.Benim dr korse taktırmadı.dren de takmadı.Sizde de bu şekilde olan var mi aacaba??
Nasılsınız peki agrınız sızınız var mıMerhaba arkadaslar.Ben c.tesi gunu tam karın germe oldum.Bugun üçüncü günüm.Benim dr korse taktırmadı.dren de takmadı.Sizde de bu şekilde olan var mi aacaba??
Evet karnimdan ve belimden bir miktar yag aldi dr.Lipo oldumu sanırım lipoda korse ve diren daha önemli benimde nefes problemi olunca Dr korsemi çıkarttı ama kan sulandırıcı kullanmak zorunda kaldığım için direnlerim 6. Gün çıktı
Ben dirensiz duydum ama korsesiz hiç duymadım.Merhaba arkadaslar.Ben c.tesi gunu tam karın germe oldum.Bugun üçüncü günüm.Benim dr korse taktırmadı.dren de takmadı.Sizde de bu şekilde olan var mi aacaba??
Bende de 3gün nefes alma problemi olduLipo oldumu sanırım lipoda korse ve diren daha önemli benimde nefes problemi olunca Dr korsemi çıkarttı ama kan sulandırıcı kullanmak zorunda kaldığım için direnlerim 6. Gün çıktı
yeni göbek deligi olusturuluyor kesi veBir de tam karinda gobek deligi yeniden yapiliyor.Benimki yapildimi yapilmadi mi anlamadim.yeni yapilinca kesi yada kizariklik oluyor mu gobek deliginde yoksa yapildigi cok belli olmuyor mu.benim bantlarim gobek deligimin yarisindan asagiya dogru oldugu ivin anlayamadim.
Halla halla ya bu dr dr a nasil karın germe yaptıki.tam karın germe diye anlaştık.yarım mı yaptı naptı yaa.off valla moralim çok bozukBende de 3gün nefes alma problemi oldu
Yemek yerken bile yoruluyordum
Konuşurken nefes nefese kalıyordum korse
Cok sıkıyordu içim şişmek istiyor
yeni göbek deligi olusturuluyor kesi ve
Dikiş oluyor orda bantı oluyor orasıda başlarda
İnsallah guzel bişey yapmiştır.Teşekkür ederim bilgi verdiginizHalla halla ya bu dr dr a nasil karın germe yaptıki.tam karın germe diye anlaştık.yarım mı yaptı naptı yaa.off valla moralim çok bozuk
Mesaj atıp sorsanız bir ne yapmışİnsallah guzel bişey yapmiştır.Teşekkür ederim bilgi verdiginiz
icin
Kendinizi üzmeyin bi resim cekin bakalım istersenizİnsallah guzel bişey yapmiştır.Teşekkür ederim bilgi verdiginiz
icin
Kendim karıştırıyorum. Hepsinden bir tutam koyup sıcak suda kapak kapalı şekilde bekletiyorum kaynatmıyorum. Yemekten sonra bir büyük fincan içiyorum. Ama dikkat edin bazen mide bulantısı yapıyor tansiyonu etkiliyo olabilir. 3 günden sonra etkisini görmeye başladım buaradaBunları kendiniz mi karıştırıyorsunuz
Yoksa aktarcıda mı karıştırıp aldınız
Geçmiş olsun öncelik inş sonuç istediğiniz gibi olmuştur ben 5 doktorla görüştüm 5 i de diren ve korse söyledi ameliyat olduğum doktorum 2 korse giydirdi bugün 12. GünümSordum çok guzel yaptim acinca gorceksin merak etme fln dedi.resim de atamiyorum cok yazismam yok cunku.yarin belli olucak artik hersey.tesekkurler sizlere
Cok teşekkür ederimKendim karıştırıyorum. Hepsinden bir tutam koyup sıcak suda kapak kapalı şekilde bekletiyorum kaynatmıyorum. Yemekten sonra bir büyük fincan içiyorum. Ama dikkat edin bazen mide bulantısı yapıyor tansiyonu etkiliyo olabilir. 3 günden sonra etkisini görmeye başladım buarada