- 27 Aralık 2010
- 278
- 47
Siz ameliyat olalı ne kadar oldu? Çocuk yapmayı düşünmüyorum.Tamamen aynı durumdayım kilom yok ve tek sorun göbeğimdi. Diyetisyen ameliyattan hemen sonra gelip beslenme konusunda beni bilgilendirmişti. Merkezin sistemi bu sanırım çok güzel bir sistem. Ben zaten öyle ekmek yiyen tatlı seven biri değilim. Yaklaşık olarak diyetisyenin dediği gibi besleniyorum. Sizin tekrar çocuk yapma gibi bir durumunuz varmıydı yani dr a böyle bir şey söylediniz mi? Birde benim hala iç dikişlerin olduğu yerler göbek üstünden en alta kadar sert. Tabi ilk günkü gibi değil. Hala korse takıyorum çıkardığım zaman sanki tam dik yürüyemiyorum psikolojik olduğunun farkındayım. Karnımda batmalar çekilme gibi bir his oluyor gün içinde. Sizde var mı ya da var mıydı böyle hisler?
İnsallah guzel bişey yapmiştır.Teşekkür ederim bilgi verdiginiz
Sıkma canını cnm olumlu düşün güzel olcak insalh çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canim ilac falan al ıhlamur iç iletme benceKızlar nezle olmuşum hapşuruyorum
Hapşuruca kaslarım yanıyor bişey olur mu acaba
Peşpeşe 5 defa hapşurduğum oluyor
Offf çok panik oldum
Kaslarım zarar görücek diye korkuyorum
Teşekkürler cnm içiyorum bitki çayı filanGeçmiş olsun cnn ac falan al ıhlamur iç iletme bence
Korkma bisey olmaz ama çok acırKızlar nezle olmuşum hapşuruyorum
Offf çok panik oldum
Korkma bisey olmaz ama çok acır
Bende hapsurmamak icin kendimi çok sıkardım
Burnumu sıkardım
Meryem hane çok teşekkürler doktorun asistanına sordum
Kuzenim hemşire ona sordum bişey olmaz dediler ama işte insan genede tedirgin oluyor bu ameliyatı çok istedim çokda ihtiyaçım wardı bazı şeyler ters gitsin istemiyorum
Çok geçmiş olsun bende drensiz yapanı okudum ama korse olmadan ilk duyuyorum, umarım istediğiniz sonucu alırsınız bekleyin bakalım vardır doktorunuzun bir bildiğiİnsallah guzel bişey yapmiştır.Teşekkür ederim bilgi verdiginiz
icin
Benim iki ay oldu. Şimdi fotoğraflarınıza baktım ben sandım:) karnımız aynı resmen. Benim göbek deliğim sizin gibi şuan ama benim doğumsal olarak zaten büyük ve dışarıdaydı şimdiki hali benim için rüya gayet memnunum yani.Siz ameliyat olalı ne kadar oldu? Çocuk yapmayı düşünmüyorum.
Benim ödemim hareketle çok ağrıyor.dün oğlumu sinemaya götürdüm,2 saat oturdum orda sonrada çok kısa yürüdüm öyle bir karmında şişlik ve gerilme hissettim,benim 19. Günüm iyileştim demek için çok erken olduğunu anladım.bende başka ödem çaylarıda yapmaya başlıcam.Benim iki ay oldu. Şimdi fotoğraflarınıza baktım ben sandım:) karnımız aynı resmen. Benim göbek deliğim sizin gibi şuan ama benim doğumsal olarak zaten büyük ve dışarıdaydı şimdiki hali benim için rüya gayet memnunum yani.
Ben hafta sonu ilk halim son halim total albüm yapıcam bakarsınız. Herkesin dediği şey çok geçerliymiş bol su ve ödem söktürücü takviyesi almak lazım. Bazı bünyeler benim gibi su tutuyo bazıları daha çabuk atlatıyo. Birde R rubi nin söylediği bir şey vardı belki yapısaldır senin kar ının şiş durması diye. Çok haklıydı düşününce evet dedim. Şişlik tamam iniyo zaman ve çabayla ama benim belim hiç
İncecik olmadı zayıf olmama rağmen. Bu ameliyattan sonra 60 bel beklemek çokta doğru değil. Ben kendi vücudumdan yola çıkarak yorum yapıyorum sizlerde durum farklı olabilir. Böyle düşündükçe şuanki halimi daha objektif değerlendirebiliyorum
Aynen her bünye farklı herkes kendisini ona göre değerlendirmeli bencede.Benim iki ay oldu. Şimdi fotoğraflarınıza baktım ben sandım:) karnımız aynı resmen. Benim göbek deliğim sizin gibi şuan ama benim doğumsal olarak zaten büyük ve dışarıdaydı şimdiki hali benim için rüya gayet memnunum yani.
Ben hafta sonu ilk halim son halim total albüm yapıcam bakarsınız. Herkesin dediği şey çok geçerliymiş bol su ve ödem söktürücü takviyesi almak lazım. Bazı bünyeler benim gibi su tutuyo bazıları daha çabuk atlatıyo. Birde R rubi nin söylediği bir şey vardı belki yapısaldır senin kar ının şiş durması diye. Çok haklıydı düşününce evet dedim. Şişlik tamam iniyo zaman ve çabayla ama benim belim hiç
İncecik olmadı zayıf olmama rağmen. Bu ameliyattan sonra 60 bel beklemek çokta doğru değil. Ben kendi vücudumdan yola çıkarak yorum yapıyorum sizlerde durum farklı olabilir. Böyle düşündükçe şuanki halimi daha objektif değerlendirebiliyorum
Ben o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum hani 1 saat bir öksürme olsa belki açılabilir ama 3-5 kez sanmam yani.Kızlar nezle olmuşum hapşuruyorum
Offf çok panik oldum
Cnm ben ilk günden itibaren çok öksürdüm Dr um rahat öksüreyim diye korsemi bile çıkarttı dedim öksürünce acayip ağrıyor ve mütfiş bir yanma oluyo zarar görecek dedim hiç korkma bolca öksür dedi ve hala öksürüyorumKızlar nezle olmuşum hapşuruyorum
Offf çok panik oldum
Bende çok merak ediyorumKızlar sizce hiç ameliyat olmamış gibi sporumuzu ve ev işlerini yapabileceğimiz zaman kaç ay sonra oluyordur?
Beni de takip eder misin canımBenim iki ay oldu. Şimdi fotoğraflarınıza baktım ben sandım:) karnımız aynı resmen. Benim göbek deliğim sizin gibi şuan ama benim doğumsal olarak zaten büyük ve dışarıdaydı şimdiki hali benim için rüya gayet memnunum yani.
İşte merak ettiğim soruKızlar sizce hiç ameliyat olmamış gibi sporumuzu ve ev işlerini yapabileceğimiz zaman kaç ay sonra oluyordur?